Frostie Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Avatarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Casio Beside Today Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Dnes oslahana klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 ale na ruku ich nedam!skoda tej farby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Osvědčené F-91W. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 cesta pro oběd s Casio EQW M710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Jak jsem bez nich mohl žít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Viď? Já je mám už 2 roky a líbí se mi stejně jako na začátku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Siwi, jsem na tom podobně. Mám je od loňského července a nadšení pořád přetrvává. A na ruce, pokud se na ně nesoustředím, je vůbec necítím. Ideální na všední nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Ahoj zdravím všechny nadšence, nevíte jakou luminiscenční barvu používá Casio? Na jiných fórech se luminiscence a výdrž dost řešila. Jsem noční pták a tak mám vyzkoušené že u mých hodinek v pohodě od 01.00 do 06.00hod. perfektně čitelné i bez brýlí. Déle nemám odzkoušeno, ale myslím že 8hod.budou ve tmě dobře čitelné. Díky za případné info ahoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tul Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Omlouvám se, luminiscence do tohoto fóra asi nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Zrovna mi dorazily, takže plán na dnešek je jasný - Casio A168WE. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelka84 Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 Honda Casio EQS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 moje G-cka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Tak ty jsou epesni! Kdybys je poustel, dej vedet..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomic Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Zrovna mi dorazily, takže plán na dnešek je jasný - Casio A168WE. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí TapatalkAsi se mi zbláznily. Dnes se mi dvakrát při zapnutí/vypnutí budíku a hod. signálu resetovaly a musel jsem je komplet nastavit znovu. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Nemas tam zly kontakt na baterke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se