siwi Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 (upraveno) Dnes mé nejstarší Casio s novou baterkou: Upraveno 27. srpna 2019 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Ach jo, kdyby místo té šestky udělali nějaký symbol nebo i blbou čárku, neměly by chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Poradite ako na tomto module prepnem na 24hod mod.klasicky casio postup tu neplati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Zkusil bych přepnout hodinky do režimu nařizování času a pak stisknout světýlko. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 nefunguje.svetlom sa pri nastavovani prepina sek,hod,min,atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 nefunguje.svetlom sa pri nastavovani prepina sek,hod,min,atdco dělá v režimu času pravé dolní tlačítko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 ako som pisal.klasicky casio postup nefunguje.prave dolne v rezime casu prepne na datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 Tak zkoušej různé kombinace dvojstisků. A nebo mě ještě napadá, jestli se při nařizování hodine nemusí projet nejdřív cyklus AM/PM a pak by naskakovaly hodiny ve 24 hodinovém formátu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 aj to som skusal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2019 No... Na displeji je sice místa dost. Ale stejně bych zapátral, jestli tenhle modul opravdu 24hodinový režim má. Jestli se tu objeví Casiotron, určitě bude vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Waveceptor WVA 470 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Casio WVA-M630B stále z 99% na ruce.Jediná věc, která mi úplně neseděla a o níž jsem se zmínil, je zbytečně komplikovaný vzhled pouzdra. Tedy toho ocelového bezelu/krytu vrchní strany pouzdra, s kombinací lesklých a broušených ploch. Přemýšlel jsem co s tím a napadla mě spásná myšlenka realizovaná již na amfibiích - totiž tzv. "lubův brus" . Zkrátka - když se to moc leskne, tak to vem smirkem.Bezel se na ebay prodává náhradní, tudíž musí jít vyměnit. Šlo to lípe, než jsem předpokládal. Stačilo nožem opatrně odloupnout - držel takovou tou žvejkačkou na několika bodech. Samotný bezel jsem vzal smirkem 500, otázka několika minut. Zpět jsem ho bodově přilepil pattexem one for all.Nyní jsem těmito casii spokojen již bez nejmenších výhrad, konečně jsou to ty správné tooly původní vzhled: před po Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2019 Líbí se mi to, i ten směr, jaký jsi nastavil. Skoro všichni leští a lub brousí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Dnes vecer tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 12. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2019 (upraveno) Upraveno 12. září 2019 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se