Marfus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Caliber Breitling B12 (Manufacture) / Breitling 01 (Manufacture)Movement Selfwinding mechanicalPower reserve Min. 70 hrsChronograph 1/4th second, 30 minutes, 12 hoursVibration 28,800 v.p.hJewel 47 jewelsCalendar Dial apertureCase Breitlight?Back With screwsWater resistance 100 m (330 ft)Bezel Unidirectional, ratchetedCrown Screw-locked, two gasketsCrystal Cambered sapphire, glareproofed both sidesDiameter 50.00 mmStrap Diver Pro, Military or Military RubberInterhorn width 24/20 mmThickness 16.97 mmWeight (without strap) 68.92 gr. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 jsou dobre co ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Až na ten kompozit na pouzdře. Ten moc krásy neudělá.Pokud je to keramika, tak beru zpět, ale ani ta není nic moc.Sem na podobný nedávno koukal, a drahá polovička lakonicky prohlásila, proč to dělaj z plastu. Tam už nebyl prostor na vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Až na ten kompozit na pouzdře. Ten moc krásy neudělá.Pokud je to keramika, tak beru zpět, ale ani ta není nic moc.Sem na podobný nedávno koukal, a drahá polovička lakonicky prohlásila, proč to dělaj z plastu. Tam už nebyl prostor na vysvětlení.Zdieľam podobný názor, toto by som kúpil iba keby boli zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Já nevím mě se zdají být v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Mě se teda docela líbí. Ten materiál je zajímavej a docela rád bych věděl, na jaký je bázi.Jestli je to keramika, nebo co... Ale každopádně je to zase něco neobvyklého a nebránil bych se je mít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Není to keramika. Měl jsem je v ruce, velmi lehké, plastový pocit, pouzdro je vyrobene z polymeru. Nejvíce připomína forged carbon od AP, ale je to jiné. Má to větší odolnost proti otěru než karbon. Netřepí se to. Marhi: Neodpustím si rýpnutí - co tím přesně myslíš, že ani keramika není nic moc? Už se to tady na fóru řešilo několikrát. Ty máš nějakou špatnou osobní zkušenost s keramikou? Jestli jo, tak by se rád nechal ochytřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Není to keramika. Měl jsem je v ruce, velmi lehké, plastový pocit, pouzdro je vyrobene z polymeru. Nejvíce připomína forged carbon od AP, ale je to jiné. Má to větší odolnost proti otěru než karbon. Netřepí se to. Marhi: Neodpustím si rýpnutí - co tím přesně myslíš, že ani keramika není nic moc? Už se to tady na fóru řešilo několikrát. Ty máš nějakou špatnou osobní zkušenost s keramikou? Jestli jo, tak by se rád nechal ochytřit...Ochytřit,,, to je dobrý Myslel jsem to jen ve vizuálním kontextu. Všechny ty nové materiály maj něco do sebe. Obvykle je používáme ani o tom nevíme.Prostě jednoduše, zatím nepřekonatelná je klasická ocel. Způsob jejich úprav je nepřeberný. Karbon je lepší plast, vizuálně určitě, keramika je vyblitá atd.Karbon pouzdro je u této cenové relace krok mimo.Ale on to někdo koupí. Třeba já z toho mám kolo, a z keramiky brousky. Proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 nádhera :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 keramika je vyblitá atdCo to znamena vyblitá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Taky nevím, proč by měla být keramika "vyblitá". Například Omegy Dark side of the Moon jsou nádherný hodinky. Ta černá keramika má úžasnej lesk, jakej jsem na jiným materiálu zatím neviděl a téměř se nedá poškrábat. A nebo třeba SOH Chronoworks...Hmmm. Tady musím teda uznat,že ten Breitlingovskej "karbon", ačkoli se mi celkem líbí, vypadá proti keramice na Dark Side nebo Chronoworks trochu hračkovitě. To je fakt. Ale ještě jsem ho neviděl naživo, tak že si konečný názor nechám na později. Jinak se novým materiálům pouzder nebráním. Pokud vypadají hezky a jsou kvalitní, tak proč ne? Když se vyvíjejí strojky (keramickej B1 v SOH Chronoworks, křemíkový a jiný vlásky a pod.), tak proč by se nemohla vyvíjet i pouzdra? Ocel je poměrně těžká, celkem snadno se poškrábe... Keramika je sice křehčí, ale kdo někdy zkoušel odolnost keram. nože (např. Kiocera) tak mi dá za pravdu, že to s tou křehkostí zdaleka tak horké není. Pádů už přežil mnoho a bez následků.Tak že za mě palec nahoru a jen tak dál. Jen s ocelí a zlatem už by to byla přrece trochu nuda, ne...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Taky nevím, proč by měla být keramika "vyblitá". Například Omegy Dark side of the Moon jsou nádherný hodinky. Ta černá keramika má úžasnej lesk, jakej jsem na jiným materiálu zatím neviděl a téměř se nedá poškrábat. A nebo třeba SOH Chronoworks...Hmmm. Tady musím teda uznat,že ten Breitlingovskej "karbon", ačkoli se mi celkem líbí, vypadá proti keramice na Dark Side nebo Chronoworks trochu hračkovitě. To je fakt. Ale ještě jsem ho neviděl naživo, tak že si konečný názor nechám na později. Jinak se novým materiálům pouzder nebráním. Pokud vypadají hezky a jsou kvalitní, tak proč ne? Když se vyvíjejí strojky (keramickej B1 v SOH Chronoworks, křemíkový a jiný vlásky a pod.), tak proč by se nemohla vyvíjet i pouzdra? Ocel je poměrně těžká, celkem snadno se poškrábe... Keramika je sice křehčí, ale kdo někdy zkoušel odolnost keram. nože (např. Kiocera) tak mi dá za pravdu, že to s tou křehkostí zdaleka tak horké není. Pádů už přežil mnoho a bez následků.Tak že za mě palec nahoru a jen tak dál. Jen s ocelí a zlatem už by to byla přrece trochu nuda, ne...?+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Vypadá to jak Traser. A takhle pojatej 24h cifr ani neni bůhvíjak přehlednej. A tady mi ta fúze diver lunety a flieger cifru vyloženě vadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jen s oceli a zlatem (dodam jeste platinu, keramiku) by to urcite byla nuda.. Nicmene tohle je des, vypada to jako nejaky plastovy kompozit. No pekne dekuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2017 Pěkné, líbí se mi... :-) Doufám že zůstane velké B švýcarské a začnu o nich uvažovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Keramika je super, ovšem nesmí spadnout na zem, to je pak ámen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Keramika je super, ovšem nesmí spadnout na zem, to je pak ámen.No, ono to s tou keramikou nebude asi zas až tak horký. Je to oxid zirkoničitý (Zr O2), jako na keram. nožích. Jeden máme a pád z kuchyňský linky na dlaždice vydržel v pohodě už několikrát. A pouzdro hodinek je mnohem masivnější, než nůž. Myslím, že běžný pád z ruky by hodinky vydržet měly. Při pádu na něco tvrdého bych se spíš bál o strojek. Tenhle tip keramiky je mnohem odolnější, než běžná keramika. Používá se i na obrábění tvrdých kovů, tak že něco vydržet musí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Nevím, jestli to tady někde na fóru už není, je to staršího data, ale musel to být asi pořádný pád: https://omegaforums.net/threads/bad-day-on-the-dark-side-of-the-moon.19011/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackSteel Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Není to pravda, mluvím z vlastní zkušenosti o hodinkách Rado. Pád na dlaždice z asi metru a puklo to komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se