Přejít na obsah

NEW AVENGER HURRICANE

Marfus

Doporučené příspěvky

Caliber Breitling B12 (Manufacture) / Breitling 01 (Manufacture)

Movement Selfwinding mechanical

Power reserve Min. 70 hrs

Chronograph 1/4th second, 30 minutes, 12 hours

Vibration 28,800 v.p.h

Jewel 47 jewels

Calendar Dial aperture

Case Breitlight?

Back With screws

Water resistance 100 m (330 ft)

Bezel Unidirectional, ratcheted

Crown Screw-locked, two gaskets

Crystal Cambered sapphire, glareproofed both sides

Diameter 50.00 mm

Strap Diver Pro, Military or Military Rubber

Interhorn width 24/20 mm

Thickness 16.97 mm

Weight (without strap) 68.92 gr.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až na ten kompozit na pouzdře.  Ten moc krásy neudělá.

Pokud je to keramika,  tak beru zpět, ale ani ta není nic moc.

Sem na podobný nedávno koukal,  a drahá polovička lakonicky prohlásila,  proč to dělaj z plastu.  Tam už nebyl prostor na vysvětlení.

Odkaz ke komentáři

Až na ten kompozit na pouzdře. Ten moc krásy neudělá.

Pokud je to keramika, tak beru zpět, ale ani ta není nic moc.

Sem na podobný nedávno koukal, a drahá polovička lakonicky prohlásila, proč to dělaj z plastu. Tam už nebyl prostor na vysvětlení.

Zdieľam podobný názor, toto by som kúpil iba keby boli zadarmo
Odkaz ke komentáři

Mě se teda docela líbí. Ten materiál je zajímavej a docela rád bych věděl, na jaký je bázi.Jestli je to keramika, nebo co... Ale každopádně je to zase něco neobvyklého a nebránil bych se je mít.

Odkaz ke komentáři

Není to keramika. Měl jsem je v ruce, velmi lehké, plastový pocit, pouzdro je vyrobene z polymeru. Nejvíce připomína forged carbon od AP, ale je to jiné. Má to větší odolnost proti otěru než karbon. Netřepí se to. 

Marhi: Neodpustím si rýpnutí - co tím přesně myslíš, že ani keramika není nic moc? Už se to tady na fóru řešilo několikrát. Ty máš nějakou špatnou osobní zkušenost s keramikou? Jestli jo, tak by se rád nechal ochytřit...

Odkaz ke komentáři

Není to keramika. Měl jsem je v ruce, velmi lehké, plastový pocit, pouzdro je vyrobene z polymeru. Nejvíce připomína forged carbon od AP, ale je to jiné. Má to větší odolnost proti otěru než karbon. Netřepí se to. 

Marhi: Neodpustím si rýpnutí - co tím přesně myslíš, že ani keramika není nic moc? Už se to tady na fóru řešilo několikrát. Ty máš nějakou špatnou osobní zkušenost s keramikou? Jestli jo, tak by se rád nechal ochytřit...

Ochytřit,,, to je dobrý :clap:

Myslel jsem to jen ve vizuálním kontextu.  Všechny ty nové materiály maj něco do sebe.  Obvykle je používáme ani o tom nevíme.

Prostě jednoduše,  zatím nepřekonatelná je klasická ocel.  Způsob jejich úprav je nepřeberný.  Karbon je lepší plast,  vizuálně určitě,  keramika je vyblitá atd.

Karbon pouzdro je u této cenové relace krok mimo.

Ale on to někdo koupí.  Třeba já z toho mám kolo,   a z keramiky brousky.  Proč ne.

Odkaz ke komentáři

Taky nevím, proč by měla být keramika "vyblitá". Například Omegy Dark side of the Moon jsou nádherný hodinky. Ta černá keramika má úžasnej lesk, jakej jsem na jiným materiálu zatím neviděl a téměř se nedá poškrábat. A nebo třeba SOH Chronoworks...Hmmm. Tady musím teda uznat,že ten Breitlingovskej "karbon", ačkoli se mi celkem líbí, vypadá proti keramice na Dark Side nebo Chronoworks trochu hračkovitě. To je fakt. Ale ještě jsem ho neviděl naživo, tak že si konečný názor nechám na později. Jinak se novým materiálům pouzder nebráním. Pokud vypadají hezky a jsou kvalitní, tak proč ne? Když se vyvíjejí strojky (keramickej B1 v SOH Chronoworks, křemíkový a jiný vlásky a pod.), tak proč by se nemohla vyvíjet i pouzdra? Ocel je poměrně těžká, celkem snadno se poškrábe... Keramika je sice křehčí, ale kdo někdy zkoušel odolnost keram. nože (např. Kiocera) tak mi dá za pravdu, že to s tou křehkostí zdaleka tak horké není. Pádů už přežil mnoho a bez následků.

Tak že za mě palec nahoru a jen tak dál. Jen s ocelí a zlatem už by to byla přrece trochu nuda, ne...?

Odkaz ke komentáři

Taky nevím, proč by měla být keramika "vyblitá". Například Omegy Dark side of the Moon jsou nádherný hodinky. Ta černá keramika má úžasnej lesk, jakej jsem na jiným materiálu zatím neviděl a téměř se nedá poškrábat. A nebo třeba SOH Chronoworks...Hmmm. Tady musím teda uznat,že ten Breitlingovskej "karbon", ačkoli se mi celkem líbí, vypadá proti keramice na Dark Side nebo Chronoworks trochu hračkovitě. To je fakt. Ale ještě jsem ho neviděl naživo, tak že si konečný názor nechám na později. Jinak se novým materiálům pouzder nebráním. Pokud vypadají hezky a jsou kvalitní, tak proč ne? Když se vyvíjejí strojky (keramickej B1 v SOH Chronoworks, křemíkový a jiný vlásky a pod.), tak proč by se nemohla vyvíjet i pouzdra? Ocel je poměrně těžká, celkem snadno se poškrábe... Keramika je sice křehčí, ale kdo někdy zkoušel odolnost keram. nože (např. Kiocera) tak mi dá za pravdu, že to s tou křehkostí zdaleka tak horké není. Pádů už přežil mnoho a bez následků.

Tak že za mě palec nahoru a jen tak dál. Jen s ocelí a zlatem už by to byla přrece trochu nuda, ne...?

+1

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Keramika je super, ovšem nesmí spadnout na zem, to je pak ámen.

No, ono to s tou keramikou nebude asi zas až tak horký. Je to oxid zirkoničitý (Zr O2), jako na keram. nožích. Jeden máme a pád z kuchyňský linky na dlaždice vydržel v pohodě už několikrát. A pouzdro hodinek je mnohem masivnější, než nůž. Myslím, že běžný pád z ruky by hodinky vydržet měly. Při pádu na něco tvrdého bych se spíš bál o strojek. Tenhle tip keramiky je mnohem odolnější, než běžná keramika. Používá se i na obrábění tvrdých kovů, tak že něco vydržet musí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...