kopis Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Ahoj, tak jsem se konečně rozhoupal ke koupi prvních automatů, po opravdu dlouhém vybírání volba padla na SNZG15. Průhled na strojek pro začátečníka fajn věc, ideální velikost, WR slušná... Jsem spíš rozhodnut pro blasted verzi, ale rád si vyslechnu výhody/nevýhody jednotlivých verzí.Plánuju nosit na nato. Děkuju za rady.
ggrand Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Tak broušenou verzi máš na tahu, pískovanou ne. Pískované pouzdro nepůjde jen tak zbavit škrábanců. Takže za mě tu černou pvd verzi, protože jí svítí čísilka
Simon Alexander Odesláno 4. února 2017 Nahlásit Odesláno 4. února 2017 Nebo je tu ještě možnost rozbrousit boky pouzdra u leštěných snzg13. Nosim je na strapu a jsou dle mého hezčí než pískované snzg15. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Simon: neměl bys víc fotek? Vypadá to zajímavě. Hodinky budu nosit pořád jako doteď nosím gshocky, jak vypadá zásah na těch černých? asi nic moc. Z toho nejlépe asi vychází ty leštěné.
Marcus Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Mám pískované pouzdro a neměnil bych. Nedavno jsem měl možnost to na srazu porovnat a to lešťené pouzdro a military cifr prostě nejdou dohromady. Obzvlášť na nato to vypadá blbě. Navíc pískované pouzdro vypadá i po 3 letech pořad stejně dobře, protože nemá žádné vlásečnice.
Simon Alexander Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 Na pískovaném by mě asi nedaly spát leštěné plochy mezi nožičkami. Černěné pvd bych každý den nenosil, povrchovka leze dolu, hlavně hrany. Lepší foto nemám, jen tyhle z telefonu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kopis Odesláno 5. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2017 (upraveno) Děkuji všem za postřehy. Nejspíš to vyhrají ty pískované, které byly má původní první volba, ale chtěl jsem slyšet zkušenosti i s ostatními. Do konce února objednám u některého z prověřených prodejců (nebo pokud by se poštěstilo v prodejním vlákně) a zkusím jim založit vláknu v chlubící sekci. Upraveno 5. února 2017 uživatelem kopis
kopis Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Dnes objednáno ze skywatches, SNZG15J, už se těším:)
Blues Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Tak to už bys je mohl mít doma. Je to, jak sis představoval?
kopis Odesláno 24. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Ahoj, už jsou dnes druhý den na ruce a je to naprostá paráda. Vteřinovka krásně jede, lumi perfekt, datum a den se mi podařilo nastavit jak nic, velikost akorát... Myslím, že tu začalo něco nového:)
Fade Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 A teď uteč a smaž si tady profil. :-D Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Simon Alexander Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Odesláno 25. února 2017 Radši uteč. Moje první pětky mě držely pár měsíců a už mám želvy.. nechci vědět jak to bude pokračovat jinak gratuluju k těmhle pětkám, super vstupní model.
kopis Odesláno 11. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Tak nosím poctivě druhý týden a přišel problém. Stručně a jasně mám o ty hodinky strach. S gshockama to bylo jiný, co s tím?
geometr Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Neměj strach!. Nějaké šrámy přijdou, to je jasný, ale to není důvod se na ně chodit koukat na poličku. Trochu ten strach povolí, až najdeš první šrám a pak až je budeš chvíli nosit a uvidíš, že jim to nijak neubližuje. Jinak já tyhle pětky nosím do terénu a jsou po třech a půl letech pořád parádní. Hodinky jsou na nošení, ne do šuplíku.
bigwolf Odesláno 11. března 2017 Nahlásit Odesláno 11. března 2017 Vubec se toho neboj. Prvni sramy prijdou, to je nevyhnutelne. Ovsem to k noseni hodinek patri. Nos je, uzivej si jich a hlavne at dlouho a dobre slouzi!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se