Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

Kucí, jen abych to pochopil... když si budu chtít do repráků napojených na jezevčíka pustit písničku z Apple Music z telefonu, tak si musím dokoupit tyhle bazmeky za miliardy, jo?

A dokud si nekoupis krabicku, tak staci spojit telefon kablikem s Jezevcikovym AUX. Ale nevim, jestli existuje cinch kablik s jabkovym konektorem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z těch dvou by se mi líbilo zbastlit jeden. Ten druhej musíš asi propojit s jezevčíkem přes jack, když digital zas nemá jezevčík? A teď blbá otázka  - je to o hodně horší než přes cinche, kterej má ta Yamaha?

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Oba se dají zapojit do linkového vstupu jezevčíka.

Yamaha klasickým kabelem 2cinch / 2 cinch, iEast kabelem jack / 2cinch

iEast jsem měl, prodal a nahradil Yamahou.

Tomu rozumím, dotaz jsem myslel tak, zda propojení jack / 2cinch není horší (ztrátovější), než klasika 2cinch / 2cinch.

Odkaz ke komentáři

Pani, nemate skusenost s bednami od Alesa Bileho alebo Davida Hyku? Ten druhy to uz zrejme masti na 100% pre paviana, ale pred 2011 podla referencii platil za velmi slusneho ?DIY? vyrobcu.

Diky

Upraveno uživatelem Toams
Odkaz ke komentáři

Pecka, měl jsem, a stále hledám. Např. Pink Floyd viz výše už mám asi po třetí.... :-)

skvělý ..... kdybys měl tidal tak nemusíš nic hledat ..... všechno cos koupil a hledáš tam je

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Že jsem se na to hned na začátku nevys*al. No nic. Pokud by bylo zadání síťový stereo zesik s HDMI, je nějaká rozumná alternativa k Onkyo TX-8270? Dále viz třeba zde: https://avmania.e15.cz/onkyo-tx-8270-povedeny-sitovy-hi-fi-receiver-test

Dodávám, že z hlediska funkčnosti a konektivy by to to vyhovovalo. No, a pokud nebudou alternativy, bude to hrát nějak rozumně s těma KEF Q300? 

Odkaz ke komentáři

Pokud by bylo zadání síťový stereo zesik s HDMI, je nějaká rozumná alternativa k Onkyo TX-8270? 

hele není ..... jedině řádově dražší AV krámy od Denonu .....mám to za poslední dva měsíce dost prozkoumaný a nakonec jsem skončil u zesilovače + komponenty i když by se mi jedna all in one bedna doma líbila víc

Odkaz ke komentáři

skvělý ..... kdybys měl tidal tak nemusíš nic hledat ..... všechno cos koupil a hledáš tam je

Tidal teď mám už asi třikrát s nákupem Pionýra, ale nepoužívám to, je to jako nosit digitální hodinky :lol2: Co se mi ovšem líbí že má i ten internetovej tuner a přes modrý zub si pouštím lokální jihoafrické stanice přímo ode mě z města, kde jsem bydlel, takže jsem trochu v obraze co se tam děje. To mě baví :)

Odkaz ke komentáři

Afri našel jsem článek jak správně zahořovat reproduktory .... je to tam srozumitelně a logicky popsané takže bys to moh pobrat 

https://www.hifi-voice.com/teorie-a-praxe/868-jak-spravne-na-zahoreni-reproduktoru

Jdu si připravit benzín a zapovač :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...