Duke650 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Stačí malý bazmek za pár šušníhttps://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2140-yamaha-musiccast-wxad-10/https://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2092-ieast-soundstream-pro-m30/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Kucí, jen abych to pochopil... když si budu chtít do repráků napojených na jezevčíka pustit písničku z Apple Music z telefonu, tak si musím dokoupit tyhle bazmeky za miliardy, jo?A dokud si nekoupis krabicku, tak staci spojit telefon kablikem s Jezevcikovym AUX. Ale nevim, jestli existuje cinch kablik s jabkovym konektorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Stačí malý bazmek za pár šušníhttps://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2140-yamaha-musiccast-wxad-10/https://www.hifionline.cz/sitove-prehravace-a-uloziste/stereo-streamery/2092-ieast-soundstream-pro-m30/Z těch dvou by se mi líbilo zbastlit jeden. Ten druhej musíš asi propojit s jezevčíkem přes jack, když digital zas nemá jezevčík? A teď blbá otázka - je to o hodně horší než přes cinche, kterej má ta Yamaha? Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Oba se dají zapojit do linkového vstupu jezevčíka.Yamaha klasickým kabelem 2cinch / 2 cinch, iEast kabelem jack / 2cinchiEast jsem měl, prodal a nahradil Yamahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Jak jsem psal včera - Yamaha vs. ELAC vychází velmi dobře při porovnání 4KKč vs. 30KKč Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Oba se dají zapojit do linkového vstupu jezevčíka.Yamaha klasickým kabelem 2cinch / 2 cinch, iEast kabelem jack / 2cinchiEast jsem měl, prodal a nahradil Yamahou.Tomu rozumím, dotaz jsem myslel tak, zda propojení jack / 2cinch není horší (ztrátovější), než klasika 2cinch / 2cinch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Pošťák zvoní vždycky dvakrát, pavouci nemají čas se v mechanice cd usadit, ale za to v zesíku jim bude příjemně teplo :-) Na ty Crimsony se klepu, to jsi mě pěkně Duke650 naladil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Tomu rozumím, dotaz jsem myslel tak, zda propojení jack / 2cinch není horší (ztrátovější), než klasika 2cinch / 2cinch.Pokud to jde, preferuju cinch/cinch. Když to nejde, beru i jack/cinch. Furt lepší než bluetooth... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Pošťák zvoní vždycky dvakrát, pavouci nemají čas se v mechanice cd usadit, ale za to v zesíku jim bude příjemně teplo :-) Na ty Crimsony se klepu, to jsi mě pěkně Duke650 naladil....Eric Clapton Unplugged máš? To je labůžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Eric Clapton Unplugged máš? To je labůžoPecka, měl jsem, a stále hledám. Např. Pink Floyd viz výše už mám asi po třetí.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 (upraveno) Pani, nemate skusenost s bednami od Alesa Bileho alebo Davida Hyku? Ten druhy to uz zrejme masti na 100% pre paviana, ale pred 2011 podla referencii platil za velmi slusneho ?DIY? vyrobcu.Diky Upraveno 4. dubna 2019 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) Pecka, měl jsem, a stále hledám. Např. Pink Floyd viz výše už mám asi po třetí.... :-)skvělý ..... kdybys měl tidal tak nemusíš nic hledat ..... všechno cos koupil a hledáš tam je Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Že jsem se na to hned na začátku nevys*al. No nic. Pokud by bylo zadání síťový stereo zesik s HDMI, je nějaká rozumná alternativa k Onkyo TX-8270? Dále viz třeba zde: https://avmania.e15.cz/onkyo-tx-8270-povedeny-sitovy-hi-fi-receiver-test Dodávám, že z hlediska funkčnosti a konektivy by to to vyhovovalo. No, a pokud nebudou alternativy, bude to hrát nějak rozumně s těma KEF Q300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Afri našel jsem článek jak správně zahořovat reproduktory .... je to tam srozumitelně a logicky popsané takže bys to moh pobrat https://www.hifi-voice.com/teorie-a-praxe/868-jak-spravne-na-zahoreni-reproduktoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Pokud by bylo zadání síťový stereo zesik s HDMI, je nějaká rozumná alternativa k Onkyo TX-8270? hele není ..... jedině řádově dražší AV krámy od Denonu .....mám to za poslední dva měsíce dost prozkoumaný a nakonec jsem skončil u zesilovače + komponenty i když by se mi jedna all in one bedna doma líbila víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Eric Clapton Unplugged máš? To je labůžo Ještě když jsme u těch Unplugged, můžu doporučit Korny, ale víc jak cd mě baví dvd, vidět celý koncert. Má to šťávu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 skvělý ..... kdybys měl tidal tak nemusíš nic hledat ..... všechno cos koupil a hledáš tam je Tidal teď mám už asi třikrát s nákupem Pionýra, ale nepoužívám to, je to jako nosit digitální hodinky Co se mi ovšem líbí že má i ten internetovej tuner a přes modrý zub si pouštím lokální jihoafrické stanice přímo ode mě z města, kde jsem bydlel, takže jsem trochu v obraze co se tam děje. To mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Jako ze tidal je nafaka? ved tam to mas vsetko hned vo flacu a nemusis ripovat jak cyp... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Afri našel jsem článek jak správně zahořovat reproduktory .... je to tam srozumitelně a logicky popsané takže bys to moh pobrat https://www.hifi-voice.com/teorie-a-praxe/868-jak-spravne-na-zahoreni-reproduktoru Jdu si připravit benzín a zapovač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Jako ze tidal je nafaka? ved tam to mas vsetko hned vo flacu a nemusis ripovat jak cyp... Tomu nerozumíš......rituál bratře, rituál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se