Přejít na obsah

AV receiver a repro - prosím o radu

Doporučené příspěvky

Toho jsem se nejvíc bál a začínalo to strašidelně, protože jsi už na půl volume a zvuk tak akorát. Parádně hraje i při malých hlasitostech a regulace je příjemná. No a za půlkou se to urve ze řetězu a hraje opravdu nahlas, strčil do kapsy i Marantz 8006, hlavně do konce volume je ten výstup nádherný a jestě se kousek zesílí po konci ukazatele. Creek v návodu píše, že volume naplno zesilovači neubližuje, trochu uším  

Vy ste exšperti, jetý bedny do nás cpete od začátku, teď píšete jak stárnou, že budou potřebovat časem údržbu, no a jezevčík ty B&W v živote neutáhne, to už je pomalu všem také jasné, proto je na cestě NAD. Se nám to tady začíná trochu všechno vymykat :-) :-)

Afri kdybych nevěděl, že jsi ftipálek, tak bych si tady rýpnul, ale prdím na to :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vy mě tak serete, že jsem ten posranej Tidal na měsíc zaplatil a těch pár alb který se daj poslouchat v tom Masteru nemaj chybu i když je honím přes modrej zub z pc ..... tohle vlákno by měl někdo zakázat ..... kde je kurva Bert ?

Odkaz ke komentáři

vy mě tak serete, že jsem ten posranej Tidal na měsíc zaplatil a těch pár alb který se daj poslouchat v tom Masteru nemaj chybu i když je honím přes modrej zub z pc ..... tohle vlákno by měl někdo zakázat ..... kde je kurva Bert ?

Repasuje kavovar...

Odkaz ke komentáři

Nesložíme se na rodinné předplatné, už mám minimálně jednoho dalšího - vyjde to na 30 USD pro 6 lidí, tedy 115 CZK / měsíc / osobu. Jedu takhle Spotify a je to OK

https://support.tidal.com/hc/en-us/articles/115003662825-Subscription-Types

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Nesložíme se na rodinné předplatné, už mám minimálně jednoho dalšího - vyjde to na 30 USD pro 6 lidí, tedy 115 CZK / měsíc / osobu. Jedu takhle Spotify a je to OK

já bych do toho i šel, ale mám obavu z toho co mi vyvedlo spotify ..... platil jsem rodinné členství a syn z prvního vztahu se pochopitelně připojoval z jiný IP adresy a po měsíci a stržené platbě na další měsíc mu to přestalo fungovat ...... nevím jak je na tom Tidal, ale vidím to dost podobně ....riskantně

nejspíš mi nezbude nic jiného než rodině platit apple music a sobě tidal ...... další věc která mi teda dost vadí, že na tidalu nenajdu všechno co chci ..... zas je to vyvážený tou kvalitkou ...... to je kurva dilema :D

Odkaz ke komentáři

To s tím Spotify mne udivuje, to muselo být něco jiného... já jedu na 10000000000000% z jiné IP než ostatní a bez potíží. Je to na měsíc, s možností okamžitého zrušení, tak když se najde ještě pár lidí (3), můžeme to zkusit, když to nepůjde, holt půjdeme každý po svém...co vy ostatní na to?

Odkaz ke komentáři

Hele to bude placebo efekt. Hi-res přes blůtůt ani omylem, leda klasický lossless flac

Odkaz ke komentáři

můžu ho ještě znásilnit aby mi přeposlal ten mejl co od nich dostal v duchu di do prdele ....... mě tidla nabízí rodinu za 447 korun pro 5 lidí ..... buhví co teda poslouchám :D

Premium, nebo HIFI? Tak to je ještě lepší... to je 90 Kč / kousek... jak říkám, minimálně 3 (s Tebou jsme) a upřímně, by to bylo už teď pro nás levnější, než každý single :)

Odkaz ke komentáři

Premium, nebo HIFI? Tak to je ještě lepší... to je 90 Kč / kousek... jak říkám, minimálně 3 (s Tebou jsme) a upřímně, by to bylo už teď pro nás levnější, než každý single :)

já sem si zaplatil hifi .... premium je pro děti a Duka

* tak to zařiŤ

username: YPO

pasfort : BertHULÍtrávu

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Tak otázkou je, jestli se s tím chceš s*át... nemám problém to poslat třeba na rok dopředu (podmínkou/otázkou je, jestli to jde připlácnout ke stávajícím účtům, protože migrovat seznam alb je na dlouho).

Edit: Už mám první ovečku (a jsme tak 4)

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Tak otázkou je, jestli se s tím chceš s*át... nemám problém to poslat třeba na rok dopředu (podmínkou/otázkou je, jestli to jde připlácnout ke stávajícím účtům, protože migrovat seznam alb je na dlouho).

Edit: Už mám první ovečku (a jsme tak 4)

učet je podmíněnej zřejmě pouze emailem ..... takže stačí jinej email, což není problém .... seznam alb neřeším, postupně to tam nabouchám .....já do toho jdu taky ...... proč to nevyzkoušet ..... platbu bych omezil na měsíční a pokud to bude po měsíci fungovat, tak je asi vyhráno

Odkaz ke komentáři

tidla přes heos ....denon vole

Nerozumět řeči tvého kmene :-)

Četl jsem "v tom Masteru nemaj chybu i když je honím přes modrej zub z pc"

a dekódoval jsem to pro sebe takto

"v PC běží aplikace Tidal, streaming quality mám nastaveno na Master, signál posílám přes Bluetooth do zesilovače a jsem z toho vysokého rozlišení odvařený"

Odkaz ke komentáři

Nerozumět řeči tvého kmene :-)

Četl jsem "v tom Masteru nemaj chybu i když je honím přes modrej zub z pc"

a dekódoval jsem to pro sebe takto

"v PC běží aplikace Tidal, streaming quality mám nastaveno na Master, signál posílám přes Bluetooth do zesilovače a jsem z toho vysokého rozlišení odvařený"

to si rozklíčoval správně, ale ještě ekzistuje verze dvě ..... heos ...... nebo verze tři .... tidla

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...