Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super! Gratulujem! Uz nejaku dobu sa veziem na R vlne no SA a Seawolfy mi nikdy nedali pokoj, musim sa k nim vratit :)

Uzivaj ;)

Odesláno
  V 9. 2. 2017 v 14:36, Sphinxx napsal:

Super, ten military strap jim sekne. Tah k nim je?

Nn tah k nim nemam, mam Omegy PO na tahu takze jsem chtel zmenu, mozna casem neco vymyslim, treba Hirsch, ale ted necham tak

Odesláno (upraveno)

Jsilver: No jasně, klasický Heavy Calf jim sekne stejně, jak origo teletina a je za zlomek ceny.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno
  V 9. 2. 2017 v 15:58, Sphinxx napsal:

Jsilver: No jasně, klasický Heavy Calf jim sekne stejně, jak origo teletina a je za zlomek ceny.

Presne, ale to ma cas, ted si chvili uziju military, ale uz na nej koukam... nebo mozna vintage

Odesláno
  V 9. 2. 2017 v 16:09, Sphinxx napsal:

Tak ať vydrží co nejdéle, podle fotky Ti pasujou perfektně. To velké logo je super!

Jeste byly ve hre Avenger Bandit, ale nakonec zvitezily tyto.... uvidime na jak dlouho, manie opet na vzestupu

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Po par dnech noseni si dovolim pridat nejakou fotku. Poridil jsem jim noveho Hirsche heavy calf a dostaly novy "kabat". Az me to omrzi bued zase zpet military strap, ale myslim si ze modra se mi jen tak neokouka. Omlouvam se focenou narychlo mobilem

post-5754-0-40531600-1487849405_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Jsilver
Odesláno

Výborná časomíra s kterou mám jen pozitivní zkušenosti, navíc se mi po nich dost stýská :-) Velká gratulace, budeš spokojený...

Odesláno

Měl jsem bílé a občas si na ně s nostalgií vzpomenu. Musím ale říci, že ten tmavý cifr má taky něco do sebe. 

Jo a jak tak koukám, ty musíš mít taky medvědí pazouru - sednou ti skvěle ! 

Odesláno

Ten Beckovy Military strap je super a spolu s gumou Pro III a velkou sponou najlepsia volba. Na tahu atakuju hranicu snad 300 gramov.

Som tiez prezul Cockpit B50 na Military a je to parada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...