Přejít na obsah

Biatec Watches

Doporučené příspěvky

V 28. 9. 2023 v 11:30, AndyAaron napsal:

Hodinky moc pekne, i kdyz ja mam na oblekovky radeji svetly cifr. Ale ty kecy o Svatoplukovi si mohli nechat, nechapu tam zadnou rozumnou spojitost…

Rozšířit  

Možno Svätopluk nosil hodinky na tento štýl 😉 U Biatec sa snažia mnohými modelmi pripomenúť nejaké historické udalosti, súvisiace s našimi dejinami. Svätopluk, Štefánik, rozdelenie Československa, prípadne do svojho modelu zakomponovali  Kriváň. Vôbec ma tam tie tri prúty netrápia. Rovnako, ako asi nenájdeme žiadnu zmysluplnú spojitosť medzi Ulysse Nardin a Hannibalom, no aj tak tie hodinky sú umeleckým dielom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po měsících...

Souhlasím s DarylVanHornem, že jde spíše o marketingový tah, který má zdůraznit "slovanskou" identitu značky. 

V 28. 9. 2023 v 19:17, Willie McBride napsal:

Možno Svätopluk nosil hodinky na tento štýl 😉 U Biatec sa snažia mnohými modelmi pripomenúť nejaké historické udalosti, súvisiace s našimi dejinami. Svätopluk, Štefánik, rozdelenie Československa, prípadne do svojho modelu zakomponovali  Kriváň. Vôbec ma tam tie tri prúty netrápia. Rovnako, ako asi nenájdeme žiadnu zmysluplnú spojitosť medzi Ulysse Nardin a Hannibalom, no aj tak tie hodinky sú umeleckým dielom.

Přečtěte si také zde https://www.penize.cz/sporeni/445277-top-8-tipu-jak-usetrit-z-vyplaty-opravdu-to-funguje

Rozšířit  

Souhlasím s DarylVanHornem, že jde spíše o marketingový tah, který má zdůraznit "slovanskou" identitu značky.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

"IWC we have at home" Ale nie, osobne - veľmi pekné, čisté, prehľadné pilotky v klasickom štýle, ale z tých kombinácii sa mne osobne vidia len tie dve v klasickom oceľovom púzdre, PVD mi až tak nesedí, ale to je vec vkusu:)

Každopádne gratulácia pánom do Biatecu. 

Upraveno uživatelem ASTRA
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...

Jak je kur... možný, že SK bratia umí robit tak povedené kousky za "ceny pro lidi" ? Může mi někdo vysvětlit, jak je toto možné na Slovensku a proč to do p....e nejde tady? 

MPM = 😲🙁🤮 (a to jsem slušný)

PRIM ??? Ceny nechápu absolutně vůbec 🙄

Robot ??? Nechápu celou značku a ceny taky 🤣😂

Biatec = 😍 super hodinky, kvalitně zpracované, pěkný design a cena super 👍 

Malinkatej kosmonaut je opět tou třešinkou na dortu, která potvrzuje, že to Biatec umí na výbornou. 100ks limitka za 1600€ je za mne super nabídka 👍

Slováci umí a my akorát můžeme čumět, jak se to má dělat 🙄 

• Like 2
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 23. 3. 2025 v 9:26, Roman-ZA napsal:

prid do Zvolena a Peto ti to rad vysvetli osobne  ;) 

Rozšířit  

Zasadni nepochopení - já to nepotřebuju vysvětlit, já "potřebuju", aby to už někdo vysvětlil těm domácím hodinářům, jedno zda PRIM z NMnM, Robot, nebo Prokop a Brož atd ...

Já s pány z Biatecu popovídal na SEWu - moc milí, sympatičtí a hlavně SKROMNÍ lidičky 👍 Tohle by se od nich naší mohli učit, ale skromnost a pokora, to se učí blbě 🙄🙁

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...