Bezous Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Omega Seamaster Chronostop 1969 Naprosto impulsivní nákup v den narozenin z Chronomagu .... prostě dárek. Co mě bere? Jednotlačítkový chronograf ( Flyback-Chrono ) jen do 60 s. a hesalitové sklíčko z logem Omega. Na mé ruce 17,5 cm nejsou tak velké, jak bych předpokládal.Takové hodinky si zaslouží parádní řemen, takže už jsem navšívil mistra Šímu, který jim vzal správnou míru. Také si zaslouží přeleštění, protože jsou malinko ožužlaný ...Sklíčko jsem dnes před focením se srdcem v kalhotách zvládnul přeleštit sám. Až budou v kondici podle mých představ, tak je znovu nafotím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Navros Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Krásné hodinky, gratuluji! Kdysi jsem je taky chtěl. Na Tvém místě bych je neleštil, přece jen jsou skoro 50 let staré a nemusí se za nějaký ten šrám stydět
kuncák7 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Taky se připojuju, neleštil bych je ( není to nijak hrozné ) a nosil je tak jak jsou. Taky si neděláš plastiku pokaždý, když se cítíš ožužlanej .Ať jsi s nima spokojen.
martar Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Hezké fotky, Bezousi, a moc hezké hodinky. Je to ST 145.007 s cal. 865? Ta tachymetrická stupnice jim ohromně sluší. Edit: tak, to jsem se sekl, ST 145.007 z r. 1966 mají jiné dýnko, WR jen 30M. To me teda zajímá, napíšeš o tomhle typu víc? Upraveno 14. února 2017 uživatelem martar
martigen Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 velká paráda, vintage mě berou čim dál víc
sta Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 bych naopak leštil. Je to jiný když máš dlouho svoje hodinky který koupíš jako nový a sám si je "ožužláš" než koupit po někom.fotky jsou super
Bezous Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Krásné hodinky, gratuluji! Kdysi jsem je taky chtěl. Na Tvém místě bych je neleštil, přece jen jsou skoro 50 let staré a nemusí se za nějaký ten šrám stydět Taky se připojuju, neleštil bych je ( není to nijak hrozné ) a nosil je tak jak jsou. Taky si neděláš plastiku pokaždý, když se cítíš ožužlanej .Ať jsi s nima spokojen. Hezké fotky, Bezousi, a moc hezké hodinky. Je to ST 145.007 s cal. 865? Ta tachymetrická stupnice jim ohromně sluší. Edit: tak, to jsem se sekl, ST 145.007 z r. 1966 mají jiné dýnko, WR jen 30M. To me teda zajímá, napíšeš o tomhle typu víc? velká paráda, vintage mě berou čim dál víc Pánové, děkuji za Vaše reakce. Jsem příznivec hlubokých vrásek a stříbrných vlasů, na hodinkách to beru jako jejich pestrý životní příběh.Z inzerce jsem vystopoval, že tento kousek byl seřízen u hodináře, vyměněno sklíčko, korunka a tlačítko za nové originální díly a hodinky přeleštěny.Nemám takovou zkušenost, zda-li by nebylo možné brus trochu srovnat, je to takové " rozlítané " nechci mít nové hodinky, ale chci jim dát maximální péči.
Tikal Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Gratuluji, mám stejné, jen na origo tahu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V prodeji dílů k nim před časem prodával Džos originál sponu, na kožený řemen, nevím, jestli tam ještě je. A jeden dobový leták Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Gratuluji, mám stejné, jen na origo tahu. V prodeji dílů k nim před časem prodával Džos originál sponu, na kožený řemen, nevím, jestli tam ještě je. A jeden dobový leták p1415.jpg Díky, máš je také fešácký. Mám zdvořilý dotaz, mají tvoje Chronoshopy ostré hrany ?Já mám hrany zaoblené a nevím, zda-li je to přeleštěním nebo byly takové i úplně nové. Inzerát Džose nemůžu za nic na světě najít. Možná by se spona hodila, příští týden budu mít nový řemen !
Bezous Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Pánové, jak jinak poznat svoje nové hodinky, než že se věnujete místo práce focení hodinek ... to snad i milenka stojí méně času a peněz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berys Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Zdravím a gratuluji,já mám hrany relativně ostré /nebo si to myslím/, hodinky jsou v původním stavu bez přeleštění, kartáčování.Omluva za kvalitu, foceno mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 15. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Zdravím a gratuluji,já mám hrany relativně ostré /nebo si to myslím/, hodinky jsou v původním stavu bez přeleštění, kartáčování.Omluva za kvalitu, foceno mobilem. Díky moc za fotky. Podle nich to vypadá, že horní plocha hodinek je kartáčovaná a boky a spodní část leštěná.Musíme si někdy na srazu naše hodinky vzájemně prohlédnout, chybí mi srovnání v reále.
Berys Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Pokud vycházím z mých /původní stav/, tak kartáčovaná je vrchní plocha pouzdra, boky a vršek dýnka. Leštěné jsou sražené hrany pouzdra /spodní i vrchní/, zadní stěna pouzdra a zkosený okraj dýnka.Měj se a užívej
Dzos Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Gratuluji ! Chronostopy jsou takový chameleon, jednoduchý chronograf s vizáží běžných hodinek.Máš je určitě přeleštěné, zatím tady v Česku asi není hodinář, který by uměl udělat sluníčkový brus tak, aby to bylo jako origo. Hrana by měla být ostřejší.Zítra sem dám fotku NOS pouzdra - pro ukázku, jak to má vypadat.A sponu pořád mám .
jenik77 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Krásné hodinky a velmi pěkné fotky. Blahopřeju!
Bezous Odesláno 16. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Pokud vycházím z mých /původní stav/, tak kartáčovaná je vrchní plocha pouzdra, boky a vršek dýnka. Leštěné jsou sražené hrany pouzdra /spodní i vrchní/, zadní stěna pouzdra a zkosený okraj dýnka.Měj se a užívej Gratuluji ! Chronostopy jsou takový chameleon, jednoduchý chronograf s vizáží běžných hodinek.Máš je určitě přeleštěné, zatím tady v Česku asi není hodinář, který by uměl udělat sluníčkový brus tak, aby to bylo jako origo. Hrana by měla být ostřejší.Zítra sem dám fotku NOS pouzdra - pro ukázku, jak to má vypadat.A sponu pořád mám . Krásné hodinky a velmi pěkné fotky. Blahopřeju! Pánové moc děkuji za Vaše podněty. Byl jsem dnes v Chronoshopu a domluvil jsem se s Kubsonem, že budu sbírat fotky, kde bude co nejdetailněji vidět, jaký je originální brus a panové Knespl & Majlík to zvládnou. Za každou fotku ve velkém rozlišení, kde je vidět originálni brus budu všem vděčen.
Dzos Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Pouzdro má sluníčkový brus na horní ploše, další kartáčování je z boku - vnější hrana. A nakonec vnitřní plocha mezi nožkama je taky broušená. To asi půjde udělat nejhůř. Ostatní je leštěné.Na dýnku je brus na rovné ploše, šikmá část s výřezy pro otevírák je leštěná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 18. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Pouzdro má sluníčkový brus na horní ploše, další kartáčování je z boku - vnější hrana. A nakonec vnitřní plocha mezi nožkama je taky broušená. To asi půjde udělat nejhůř. Ostatní je leštěné.Na dýnku je brus na rovné ploše, šikmá část s výřezy pro otevírák je leštěná. chstop1.jpgchstop2.jpg Moc díky za fotky. Mám staré Sicury, které podle mně mají stejný nebo podobný " sluničkový brus ", můžu je brát jako návod pro brusiče nebo je to mimo ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bezous Odesláno 18. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2017 Našel jsem fotku ve vysokém rozlišení, kde je brus dobře vidět. Jsou opravdu krásný. Není to tak humpolácké jako u Sicur, ale jemné a fajnové. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 Jo, ale to je přebroušené..... Všimni si kulatých hran okolo korunky a tlačítka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se