nividic Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Díky chronoshopu za fajn nápad, soutěž i vlákno! Jsem rád, že jsem mohl přispět. Vzhledem k fotkám z mobilu jsem si moc šancí nedával, o to víc mě potěšilo, že si ypo tu díru na hajzlu bude muset zacpat něčím jiným
jencekgs Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Panove, diky moc za gratulace. Musim priznat, ze mam obrovskou obrovskou radost a to dvojtou. Zaprve, ze ma fotka uspela v tak tvrde konkurenci a za druhe se hrozne moc tesim na ten kalendar, jelikoz Sinn je ma nejoblibenejsi znacka. Chtel bych podekovat klukum z chronoshopu za tuto soutez. Ps: Dalo mi to velkou motivaci do foceni, tak snad brzy vatahnu z hlubin svoje vlakno venovane Sinn UX.
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To vytahni...a stav se na sraz! At se muzu olejovkama pokochat lajv
jencekgs Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 Sraz jsem zaregistroval. Je to jeste daleko, ale rad bych Vas po dlouhe dobe zase videl.
Xenomorfus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 jencekgs: Gratulace k vyhre...A to je to foceni, po kterem si nechal ty hodinky hodinkami a jel domu bez nich?
jencekgs Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Odesláno 22. února 2017 To xenomorfus, ta prostredni je dokonce i z toho mista. Ale nastesti tam na me ty dve hodiny pockaly.To OndraPod: Dekuji moc duveru:-))
nickolas Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Chlapci chlapci, copak je to za historku??? Nejake detaily!
El Nano Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2017 To je taky kdyz jdes fotit hodinky a pak v same euforii z povedenych snimku odejdes bez nich Budu se opakovat, ale fakt me az mrzi, ze tech kalendaru nemame vic, sesla se tu hromada peknejch Sinnu a fotek.
milan.w Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 Taktez gratuluji vitezum ! Sesly se tu krasne fotky.
AdaMoss Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Odesláno 23. února 2017 @El Nano: Díky za vybrání mé fotky a vůbec za organizaci soutěže. Je to skvělý nápad.
El Nano Odesláno 23. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2017 V 23. 2. 2017 v 7:49, AdaMoss napsal: @El Nano: Díky za vybrání mé fotky a vůbec za organizaci soutěže. Je to skvělý nápad.Neni zač, ale nevybiral jsem jenom ja. V chronoshopu probehlo hlasovani
jencekgs Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Odesláno 14. března 2017 Tak vcera mi Nickolas predal kalendar a je super. Jeste jednou diky moc.
nividic Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Prvniho a novej list, tak jsem si vzpomnel, za jsem vlastne doted nepostnul fotku s vyhranym kouskem. Jeste jednou diky chronoshopu! Upraveno 1. září 2017 uživatelem nividic
nickolas Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Rok se s rokem sešel, všichni jsme v očekávání nových a lepších zítřků...a ze zdi na nás kouká "Dezember 2017"!Chtělo by to zase nějakou soutěž
El Nano Odesláno 3. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 V 2. 1. 2018 v 8:27, nickolas napsal: Rok se s rokem sešel, všichni jsme v očekávání nových a lepších zítřků...a ze zdi na nás kouká "Dezember 2017"!Chtělo by to zase nějakou soutěž No jo vidíš to, zkusím něco vymyslet. Dneska jsem spustil soutěž na našem Instagramu, tak se mrkni tam zatim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se