Tikal Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Další den odchylka -16 vteřinJediné, co jsem doma našel, jsem naprosto bezradný. Guma se mi zatím líbí více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Vypadá to, že i spodek, bez víčka, žeJaký je to rok? Já nevím, kupoval jsem bez dokladů. Tipuju něco kolem 1995. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Ok, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 Za sebe spis tahle kuze.Hledej dal :-)) a fot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tak o víkendu jsem to udělal. Nejdříve jsem opravil největší rýhy a ťukance - malé jsem neřešil, páč to jsou tool vintage a pak se děly věci A zde je výsledek, se kterým jsem spokojený. Chybějící korunku /již je v řešení/ jsem nahradil záslepkou z kostičky Lego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tak to je fakt bomba posun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Super, i ta kosticka jim slusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Parada, prokoukli neskutecne! Jenom origo jsou "piskovany" sklenenyma kulickama, takze nejsou uplne matny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Vím, ono se to časem oleští a bude to podobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Četl jsem to odspodu a myslel jsem že to červené tlačítko je origo . Lego tlačítko má tu výhodu, že můžeš měnit barvu podle nálady Upraveno 6. března 2017 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Vím, ono se to časem oleští a bude to podobné.jj, ja jsem lehce prejel svoje matne titanovy Steiny diamantovou pastou a krasne se rozsvitily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Tvl, to je nářez!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Dej pokoj s barvama, dělal jsem tu záslepku bratru půl hodiny Tak mohl bych je vzít jemným kotoučem a jemnou pastou, ale nějak se mi to líbí,jak to je, tak to nechám "uzrát" přírodní cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 (upraveno) Tak jsem se k tomu dokopal a v úterý odpoledne dokončil pouzdro. Usoudil jsem, že normální cestou ta patina bude trvat dlouho, tak jsem tomu trochu pomohl a myslím, že těch 25 let stáří je už uvěřitelných.Až se ktomu dostanu, tak nafotím lépe. a na závěr trocha německého strojírenství Upraveno 9. března 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Parada a ani to tlacitko z lega nepusobi nijak rusive. Fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Jo, jako aby mi pak nechybělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Ted jsou dokonaly, jen skoda toho blobu misto trojuhelniku na vnitrni lunete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 9. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2017 Zvažoval jsem odstranění, ale bojím se o poškození podkladu, tak se s tím budu muset smířit. Má to jedinou výhodu, pod UW to září jako neon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 Chrono na výletě. Po týdnu na ruce -25 vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Na novém tahu. Tenhle mi k mim sedí, jen jsem ho musel opískovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se