skalis Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Prim inhouse umi zakladni veci jako ukazovat cas, ale neumi hacking. Rolex jeste na zacatku 90. let vyrabel nektere hodinky bez hackingu, takze jeho absenci nepovazuju za zasadni prusvih, i kdyz uznavam, ze zrovna tohle je uzitecna vec. Pripada mi, ze pro vetsinu hodinek je cas, centralni vterinovka a automaticky natah adekvatni funkcni osazeni. Jake jsou dalsi vyhody zakladnich ETA oproti zakladnim produkci Primu, v cem tkvi zastaralost?Mi u nich tak nějak připadá, že uvažují takhle. "Máme inhouse stroj který je sice zastaralý a neumí ani základní věci jako hacking, ale máme inhouse." Lidé potom vidí inhouse a nebo ETA a ihned jdou po zastaralém Prim.
Fade Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Prim inhouse umi zakladni veci jako ukazovat cas, ale neumi hacking. Rolex jeste na zacatku 90. let vyrabel nektere hodinky bez hackingu, takze jeho absenci nepovazuju za zasadni prusvih, i kdyz uznavam, ze zrovna tohle je uzitecna vec. Pripada mi, ze pro vetsinu hodinek je cas, centralni vterinovka a automaticky natah adekvatni funkcni osazeni. Jake jsou dalsi vyhody zakladnich ETA oproti zakladnim produkci Primu, v cem tkvi zastaralost?Nevím. Možná právě v hackingu a nátahu. Taky možná v přesnosti a v ceně. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
zekon7302 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Nevím. Možná právě v hackingu a nátahu. Taky možná v přesnosti a v ceně. Odesláno z mého SM-G935F pomocí TapatalkJá mám Kal.94 a ten hacking umí, jdou mi cca 1-2s/den, a mají 56h rezervu. Teď jsem volal na prodejnu, 98 taky umí hacking, pani to zkoušela fyzicky. Takže, nejdřív si něco zjistit pak tlachat nesmysly, sorry ale už mně ten neobjektívní negativismus unavuje.
Fade Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Já mám Kal.94 a ten hacking umí, jdou mi cca 1-2s/den, a mají 56h rezervu. Teď jsem volal na prodejnu, 98 taky umí hacking, pani to zkoušela fyzicky. Takže, nejdřív si něco zjistit pak tlachat nesmysly, sorry ale už mně ten neobjektívní negativismus unavuje.Já jsem říkal ať mě někdo opraví, že nevím. Nemyslím si, že bych je nějak poškodil. Děkuji za doplnění. A ano, přiznávám, že jsem negativní, vzhledem k mým zkušenostem s Eltonem, které jsou tady asi známé a vyloženě k smíchu. Plus další patálie například s molekulami bronzu a podobně, kde z toho Elton dělal ještě umělecký záměr místo aby přiznal chybu. A když nad tím vším kroutí hlavou i zaměstnanci na prodejně, myslím si, že je něco minimálně trošku mimo když si to zasadím do kontextu hry na luxusní firmu. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
zekon7302 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Je třeba si přiznat, jestli jsem nebo nejsem prim positive, toď vše. Negativní zkušenost máš z jednoho kusu, a položím ti na stůl 10 starých strojků a každý se bude chovat jinak, i když postup servisu bude pokaždé stejný, hold každý má něco za sebou. Fakt si nejdřív ujasněte co konkrétní hodinky pro vás znamenají a přestaňte to srovnávat, či už to je značkama nebo cenama.
Fade Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Jednoho kusu, třikrát servisovaného z mnoha důvodů i s výměnou všech vadných součástek, plus další věci. To je trošku rozdíl a dává to tomu jiný rozměr. Ale asi je pravda, že k těmhle hodinkám asi musí být člověk trošku slepý a shovívavý, protože jde hlavně o to, mít české hodinky s historií. Je pravda, že nejsem moc friendly k téhle firmě, ale pořád mám ty svoje Igen moc rád. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
zekon7302 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 (upraveno) No, napsal jsem to blbě. Jde pouze o hodinky, stavět svůj negativismus na nešťastném kusu je tvůj postoj, tím ale nikoho neobhajuji, a ani netvrdím že je něco špatně na tvé straně. Celé je to o tom co máš rád, není to o konkrétní značce, nebo patřit do nějaké skupinky kde se můžeme plácat po rameni. A představ si, vezl jsem zase na reklamaci své E.S a taky Orlíky, a myslíš že se něco změnilo z mé strany, ano, jsem na seznamu Anthropoid. Konec hlášení. Upraveno 30. května 2017 uživatelem zekon7302
Fade Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 No, napsal jsem to blbě. Jde pouze o hodinky, stavět svůj negativismus na nešťastném kusu je tvůj postoj, tím ale nikoho neobhajuji, a ani netvrdím že je něco špatně na tvé straně. Celé je to o tom co máš rád, není to o konkrétní značce, nebo patřit do nějaké skupinky kde se můžeme plácat po rameni. A představ si, vezl jsem zase na reklamaci své E.S a taky Orlíky, a myslíš že se něco změnilo z mé strany, ano, jsem na seznamu Anthropoid. Konec hlášení.Máš pravdu, že to každý vidí jinak. Já to vidím jako slepou lásku matky k dítěti. K Anthropoid upřímně gratuluji. Líbí se mi na nich vše a bral bych je hned. Určitě co nejdříve nahoď fotky. Tvoje fotky se mi pokaždé hodně líbí a ještě v kombinaci s tvými řemeny. Jak už tady padlo, jsem zvědavý na počiny, které vzejdou tady na fóru z tohoto modelu. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Honza.manta Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Já jsem si taky užil své s reklamacemi a beru to jako smolný kus. Stane se.
kuncák7 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Já jsem si taky užil své s reklamacemi a beru to jako smolný kus. Stane se.Honzo a tuhle limitku si objednas? Jsi totiz jedinej a at se na mne nikdo nezlobi, kdo se toho neboji a hodinky otestuje naplno a ne jen cestou k trezoru.
sakul Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Mám Rolexy , IWC 8 denní a troje Primky in-house. Vše funguje stejně . Jako běžný uživatel nevidím rozdíl . S přesnosti u primek problém nemám ( nosím je denně 5 let). Oproti Rolex. a IWC mam lepší servis a zadarmo( celoživotní záruka , bohužel se již nedá dokoupit) a hlavně lépe sedí naruce( mám 16,5cm). Prim u mě hrají Prim a za rozumnou cenu. Kdo s tím ma problém , jeho problém Já jsem na seznamu Anthropoid a pro mě jsou to vůbec nejlepší hodinky na každodenní nošení na menší zápěstí .
Honza.manta Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Honzo a tuhle limitku si objednas? Jsi totiz jedinej a at se na mne nikdo nezlobi, kdo se toho neboji a hodinky otestuje naplno a ne jen cestou k trezoru.Bohužel mám zatím vyčerpaný limit. Pro letošek jsem si naboural rozpočet už v lednu.
skalis Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Já jsem si taky užil své s reklamacemi a beru to jako smolný kus. Stane se.Jak jsem psal, kvalita produkce je jedna z veci, na ktery musi maknout. V minulosti tu podobnych pripadu bylo vic nez dost. Ale strojky jsou ok.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 pořád to porovnávám...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 oboustranný nátah je spíše nevýhoda Sarkasmus? Nebo to myslíš vážně? Mohl bys to nějak rozvést? Nějak si neumím představit v čem je tam nevýhoda. Taky by mě to zajímalo.
zekon7302 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 pořád to porovnávám...A proč? Nějak mi uniká pointa, je to tu každým rokem ve vlnách, jako chřipka, kdy se z toho vyléčite?
t.p Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Taky by mě to zajímalo.Myslím, že vyšší kognitivní funkce můžeme u fíka zcela vyloučit.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Taky by mě to zajímalo. Je to můj osobní náhled na věc. Jednostranný nátah jako koncept je jednodušší, tudíž snad můžeme říci, že i trvanlivější, odolnější, s menšími servisními zásahy. Dále je systém preciznější, strojky díky efektivnější konstrukci tenčí. pár příkladů:http://www.patek.com/en/mens-watches/grand-complications/5320G-001http://www.jaeger-lecoultre.com/ww/en/watches/geophysic/geophysic-true-second/8018420.htmlhttps://www.girard-perregaux.com/en/1966/40-mm-49555-11-131-bb607750, 9015...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Odesláno 30. května 2017 Něco na tom bude, zajímavý námět do diskuze.
cali Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Odesláno 31. května 2017 Je teda pravda ze ziaden HH jednostranny natah nevlastnim, ale vsetky jednostranne natahy, ktore som zatial videl, svorne trpeli na syndrom divokeho rotora. Proste ked clovek spravne mrskne rukou, tak rotor sa roztoci na tu volnobeznu stranu. Mna osobne to dost otravuje. K orlikom,... chvalim ze tam nedali preihlad, uz menej chvalim napis okolo sekundovky a tradicne cenu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se