Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 250
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak ta nová limitka je asi tato  ;)

post-35786-0-36010300-1495134802_thumb.png

Není to Orlík, takže ten asi ještě přijde...

Upraveno uživatelem Miloshu
Odesláno

na FB postovali, ze maju nove Orliky prist. tak som sa len tak pre srandu spytal, ze ci bude cena pod 50 pade. odpoved bola, ze nebude ;)  ja vazne nerozumiem cenovej politike Primu.

Odesláno

Já Prim celkem chápu, mají tam dvoje baterky, jedny za 5 tis a sportovní pilotky za 10 tis. No a potom už jen Elton sport za 38 tis a Orlíky všechno 50+ hold už to nejsou hodinky pro chudý lidi.

Odesláno
  V 25. 5. 2017 v 12:33, guzmic napsal:

Já Prim celkem chápu, mají tam dvoje baterky, jedny za 5 tis a sportovní pilotky za 10 tis. No a potom už jen Elton sport za 38 tis a Orlíky všechno 50+ hold už to nejsou hodinky pro chudý lidi.

to s tebou suhlasim, ze to nie su hodinky pre chudobnych .. tusim Orliky 38mm idu/isli pod 40 tisic

Odesláno
  V 25. 5. 2017 v 9:30, Roman-ZA napsal:

na FB postovali, ze maju nove Orliky prist. tak som sa len tak pre srandu spytal, ze ci bude cena pod 50 pade. odpoved bola, ze nebude ;)  ja vazne nerozumiem cenovej politike Primu.

Tak když ty nové nodate 38 jsou za 49.900,- Kč, tak to asi moc čekat nemůžeme :)

Odesláno

No nevím, za to tady koupíš jetý bondovky s co-axialem a za příplatek dvou desítek i moony. Samozřejmě porovnávat nový a jetý hodinky není úplně košer, jenom mi trošku přijde, že se Elton cenově tlačí někam, kam aktuálně nemá. Za tu cenu jsou třeba i některý nový Nomosky.

Odesláno (upraveno)

Opět věčná a zbytečná debata ocenách Prim...

Kdo chce Eterny nebo Nomos, tak si je koupí.

Kdo chce Prim, tak si koupí Prim.

Edit: Jinak na stránkách prim.cz je k dispozici výroční zpráva 2016.

Upraveno uživatelem baza

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...