Přejít na obsah

Breitling Colt vs Seiko MM300

SF1

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim chrononadsence, vim uz jsem se Vas tady na jedno srovnani ptal a taky jsem to jel rozlousknout do Goldeligiuse no a odjel jsem stejne nerozhodnej jak jsem prijel... No ale jedno rozuzleni je ty Omegy seamaster diver 300M 41 mm jsem si vyzkousel a pusobi na me ruce strasne maly. Takze jsem je vyskrtl, ale pan Stuchlik mi vubec nepomohl, protoze me rikal jestli jsem se dival i po Breitling Colt 44 automatic... no a kdyz jsem se doma dival tak jsem tam kde jsem byl( v obchode je nemel skladem)... uz jsem rozhodnutej ze pro jedny z nich si do nemecka zajedu... takze uz nebudu otravovat mym chronomagorstvim... diky za rady...

Odesláno

Na Coltoch sa nejaký ten šrám stratí, takže sú viac tool.

Na MM vidno všetko. Sú to skôr leštenky ako tooly.

MM mám a som maximálne spokojný ale zobral by som Colty.

Odesláno

Jestli si původně koukal na Seamastery a teď koukáš na Colty, tak mě napadá otázka: Díval ses na Breitling Superocean?

Odesláno

Můj názor ( promiň) pokud srovnáváš MM300 a Colty od B. srovnáváš nesrovnatelné a nemáš utříbený názor a pevný výběr. ještě bych chvilku posečkal a nechal si to v hlavě uzrát.

A ano, oboje hodinky sem vlastnil, Colty jsou už ve světě, a MM zatím ještě doma.

Odesláno

Diky za Vase nazory. No byl jsem rozhodnuty, ze chci MM300. Chtel bych slyset nazor jestli vzit jedny nebo druhy. Velikost stejna, typ taky a cena je cca podobna. A asi jo plavu v tom a proto Vas prosim o radu. Diky

Odesláno

Za me MM300

Odesláno

Breitling má mezi "běžnými" lidmi určitě větší MI jako Seiko, takže záleží i na tom, jak moc chceš dělat dojem na okolí :) 

Odesláno

Breitling má mezi "běžnými" lidmi určitě větší MI jako Seiko, takže záleží i na tom, jak moc chceš dělat dojem na okolí :)

Na okoli se vubec nekoukam...tady jde hlavne o muj pocit...

Odesláno

Mam MM300 a po coltech koukam. Proc myslite ze jsou vuci seikum neporovnatelne? Me to prijde plusminus podobna trida, ale trosku jiny styl. I proto jsem naklonen variante mit oboje. Je pravda ze na MM300 je videt vse, ale prvni sram nase.. i u coltu..

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...