Logarex Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 6 minutami, FantasticFabio napsal: Není to přímo kopírka, ale je lepší říct kopírka, než někomu furt vysvětlovat , co to znamená homáž …. Taky často volím slovo kopírka….. mám to stejně, ale spousta lidí nezná původní modely, takže i na tyhle koukají jako na hodinky za x desítek tisíc. Ať je to kopírka, homage nebo cokoliv dalšího, tak kvalita za ty prachy je neskutečná. Navíc ještě v případě, že tam máš klasickou ETU. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 33 minutami, Logarex napsal: mám to stejně, ale spousta lidí nezná původní modely, takže i na tyhle koukají jako na hodinky za x desítek tisíc. Ať je to kopírka, homage nebo cokoliv dalšího, tak kvalita za ty prachy je neskutečná. Navíc ještě v případě, že tam máš klasickou ETU. ETA jest spokojenost, ale když pak zjišťuješ , kdo všechno používá Sellitu….a že to není krok vedle, stáváš se také dost spokojeným. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu @FantasticFabio to máš pravdu, mám tu obdobu ETA, tj. Sellita sw-200 v jedněch Maurice Lacroix, a je to prašť jak uhoď. I co jsem se koukal na rozkreslení obou strojů, tak je to skoro stejné. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Abychom vlákno vrátili víc ke Štajnům….. jestlipak tu nemá někdo původní Fantomy? Ty mě jako nedávali dost dlouho usnout….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Tak Ocean39 gmt Coke odpočívají , takže Ocean One gmt DLC musí makat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 16. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 18. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu Sluneční hodiny to úplně nejsou ale při troše představivosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 11:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:51 ze štajnů mám radost, ukazuje se, že sellita je velice dobrý strojek, přesnost vynikající (proti seikům, které mám doma) štajny mám podruhé, nyní jsou v záběhu od 2.10.24, buď jsou na ruce nebo na vrtiči, -11 sekund je dost dobrá hodnota a potvrzuje i můj pocit z hodinek (ležely šikmo na devítce, opřené o mikrofon mobilu) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno čtvrtek v 05:46 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 05:46 před 17 hodinami, kaktusář napsal: ze štajnů mám radost, ukazuje se, že sellita je velice dobrý strojek, přesnost vynikající (proti seikům, které mám doma) štajny mám podruhé, nyní jsou v záběhu od 2.10.24, buď jsou na ruce nebo na vrtiči, -11 sekund je dost dobrá hodnota a potvrzuje i můj pocit z hodinek (ležely šikmo na devítce, opřené o mikrofon mobilu) Apku si musim taky stáhnout, zatím to dělám podomácku na koleně….. zápis odchylky do kalendáře ve stejnou hodinu….. no ale i tak sem moc spokojenej Štajn-benutzer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno pátek v 18:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:39 Mám z nich radost, jak malé děcko. Jsou svoje. Žádné mercedes, palcát ručičky. Ty se povedly....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno pátek v 18:53 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:53 A ochrana korunky a vyčnívající heliák je bomba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno pátek v 20:42 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:42 Jsou fakt povedený, za mě asi nejhezčí verze Tritonů. Si je užij a gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 12 minutami, kaktusář napsal: Štajny na origo tahu miluju. Prodal jsem je dvakrát a vždy, když je vidím chci je znova. Ale nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 20 minutami, Kupa54 napsal: Štajny na origo tahu miluju. Prodal jsem je dvakrát a vždy, když je vidím chci je znova. Ale nejsem já je koupil podruhý a už je (doufám) pryč nedám... naopak silně uvažuji o nákupu dalších: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 12 minutami, kaktusář napsal: já je koupil podruhý a už je (doufám) pryč nedám... naopak silně uvažuji o nákupu dalších: Tak ty bych mohl také, ale kdo by je nosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami před 23 minutami, Kupa54 napsal: Tak ty bych mohl také, ale kdo by je nosil nicméně jsme s mlsounem došli k závěru, že je možná lepší začít už konečně šetřit na (bazaorové) tudory BB 36 M79500-0004 neska mě návštěva bechyněho poněkud rozjitřila... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se