Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

před 6 minutami, FantasticFabio napsal:

Není to přímo kopírka, ale je lepší říct kopírka, než někomu furt vysvětlovat , co to znamená homáž …. Taky často volím slovo kopírka….. 

mám to stejně, ale spousta lidí nezná původní modely, takže i na tyhle koukají jako na hodinky za x desítek tisíc. Ať je to kopírka, homage nebo cokoliv dalšího, tak kvalita za ty prachy je neskutečná. Navíc ještě v případě, že tam máš klasickou ETU. 

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 33 minutami, Logarex napsal:

mám to stejně, ale spousta lidí nezná původní modely, takže i na tyhle koukají jako na hodinky za x desítek tisíc. Ať je to kopírka, homage nebo cokoliv dalšího, tak kvalita za ty prachy je neskutečná. Navíc ještě v případě, že tam máš klasickou ETU. 

ETA jest spokojenost, ale když pak zjišťuješ , kdo všechno používá Sellitu….a že to není krok vedle,  stáváš se také dost spokojeným. 

Odkaz ke komentáři

ze štajnů mám radost, ukazuje se, že sellita je velice dobrý strojek, přesnost vynikající (proti seikům, které mám doma)

štajny mám podruhé, nyní jsou v záběhu od 2.10.24, buď jsou na ruce nebo na vrtiči, -11 sekund je dost dobrá hodnota a potvrzuje i můj pocit z hodinek

(ležely šikmo na devítce, opřené o mikrofon mobilu)

image.png.a4dc2d11d7a852f2a3f9a845afef1872.png

image.png.c05b647f1b45d6535f4bcb846f3e8a0e.png

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 17 hodinami, kaktusář napsal:

ze štajnů mám radost, ukazuje se, že sellita je velice dobrý strojek, přesnost vynikající (proti seikům, které mám doma)

štajny mám podruhé, nyní jsou v záběhu od 2.10.24, buď jsou na ruce nebo na vrtiči, -11 sekund je dost dobrá hodnota a potvrzuje i můj pocit z hodinek

(ležely šikmo na devítce, opřené o mikrofon mobilu)

image.png.a4dc2d11d7a852f2a3f9a845afef1872.png

image.png.c05b647f1b45d6535f4bcb846f3e8a0e.png

Apku si musim taky stáhnout, zatím to dělám podomácku na koleně….. zápis odchylky do kalendáře ve stejnou hodinu….. no ale i tak sem moc spokojenej Štajn-benutzer✌️

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, Kupa54 napsal:

Štajny na origo tahu miluju. Prodal jsem je dvakrát a vždy, když je vidím chci je znova. Ale nejsem 🐙 

já je koupil podruhý a už je (doufám) pryč nedám... naopak silně uvažuji o nákupu dalších:

image.thumb.png.1c3d68717dda484af4cec1d16eee13d8.png

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 23 minutami, Kupa54 napsal:

Tak ty bych mohl také, ale kdo by je nosil🤣

nicméně jsme s mlsounem došli k závěru, že je možná lepší začít už konečně šetřit na (bazaorové) tudory BB 36 M79500-0004 :) neska mě návštěva bechyněho poněkud rozjitřila... 

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...