Hellé Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Moje nove krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Zelene 39? Prijemne ze?Ja od dnes cierne 39. No nadhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 A krásně vyfocený. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 (upraveno) A krásně vyfocený. Gratuluju.Dakujem siwi, neskutocne sa mi pacia, a take detaily ako napriklad ten modry AR pod kyklopom... Upraveno 25. srpna 2018 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 bavi ma fotit ich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 bavi ma fotit ich IMG_1467_small.jpgIMG_1468_small.jpgFotí se těžko díky keramické lunetě, ale Tobě to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Fotí se těžko díky keramické lunetě, ale Tobě to jde.ano ta luneta nie je nikdy uplne cela citatelna. ale nejako mi to nevadi, ja som z nich uplne hotovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Já teď žeru tyhle, jen mohli udělat safír nebo keramiku, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 26. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2018 Já teď žeru tyhle, jen mohli udělat safír nebo keramiku, škoda.Na tej foto vyzeraju super. Luneta lepsie citatelna len co to spravi casom ze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Ivan chvalim a gratulujem! Supr hodky aj fotky, ale tie su u teba standard, nic ine som ani necakal... prosim ta, aky maju rozmer tahu? 20/18? spona ma aku sirku? dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 (upraveno) Ivan chvalim a gratulujem! Supr hodky aj fotky, ale tie su u teba standard, nic ine som ani necakal... prosim ta, aky maju rozmer tahu? 20/18? spona ma aku sirku? dikesDakujem, Miso, ako kazde nove hodinky ma dost bavi fotit si ich a hladat zaujimave pohlady...Naramok je 20/16 ako mavaju aj Rolex a je to neskutocne pohodlne, vobec to na ruke nevadi. Mam ho na studenu ruku trocha volnejsie (ale nepretocia sa) a v teple je to potom akurat ze to este stale neskrti. Spona je fajn, drzi spolahlivo a ma 4 stupne mikro regulacie. Tah samotny stoji 55e na ich stranke a rovnako ako hodinky za tu cenu nie je co vytknut, prave naopak Upraveno 27. srpna 2018 uživatelem Ivanhoe34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Určitě ne, Tys měl prostě špatnou ruku při výběru, nebo přecitlivělou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Neměl. Hrany gravírování byly ostré jak sviňa.A kupoval jsem přes internet.Gravirovanie je skutocne trocha drsnejsie. No nevadi mi zatial. Korunka tiez ostrejsia ale kupodivu problemy nesposobuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Ivo super, 20/16 je vyborne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Já teď žeru tyhle, jen mohli udělat safír nebo keramiku, škoda.2018-07-steinhart-ocean-one-gmt-blue-red-jubilee-5-1000x-preview-1-1521707903.jpegDemone, mas prosim 39 ci 42? Mohl bys udelat par fotek toho tahu, postrehy? Ja mam klasiku a po tomhle pokukuju, ale nemuzu se rozhoupat, zda ho dokoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Demone, mas prosim 39 ci 42? Mohl bys udelat par fotek toho tahu, ...Jestli se nepletu, tak s jubilee dělají zatím jen 42, do jinejch bych ani nešel, mám padesát přes bicaky a 21-23 zápěstí. Taky váhám, tahle fotka je z Chronoshopu.Jediný co mě zatím drží na uzdě je právě absence keramický nebo safirovy vložky. Do plechu se mi moc nechce. Tah vypadá celkem kvalitně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Dotaz-mají Steinhart Ocean One 42mm antireflex vnitřní nebo vnější,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Hm,proto tam není takovej namodralej nádech,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2018 Jestli se nepletu, tak s jubilee dělají zatím jen 42, do jinejch bych ani nešel, mám padesát přes bicaky a 21-23 zápěstí. Taky váhám, tahle fotka je z Chronoshopu.Jediný co mě zatím drží na uzdě je právě absence keramický nebo safirovy vložky. Do plechu se mi moc nechce. Tah vypadá celkem kvalitně. Diky za info. Ja mam 42 a nesleduju to vubec, jen licituju, zda to dokoupit ci ne.ta plechova vlozka mi vubec neva a jsem s nima spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Zobral som Steiny na vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se