snake Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Supr fotka Kuncáku-fakt se lepsis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Supr fotka Kuncáku-fakt se lepsis Jo, vylezlo slunicko, hodilo me to stin a az kdyz jsem to vlozil, tak jsem si vsiml toho fotaku v odlesku. Ja se fakt poto, kdybych to chtel, tak to nesvedu a ted to blejsknu, ani nevim jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Ja to myslel v dobrym-na teto fotce aspon poznam co ze to mas na ruce Ono to pujde-kdyz se tak snazis-vysledky se dostavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Ta guma vypada dost dobre.. To je nejaka alternativa k RubberB? Sedi u pouzdra a u nozek dobre (s ohledem na rovny profil pouzdra)? DikyJe to silikon z ebay-u za 20$ urceny pre origo Suby. Sedi relativne pekne, jedina chybicka je mala medzera v casti radiusu, ale to naozaj len minimalne. Kazdopadne sa vyborne nosi, ruka sa mi pocitovo v horucich dnoch pod nim poti ovela menej ako pod tahom (hlavne sa nelepi na ruku ako tah), no nech ma aj milion pozitiv, tak proste tah je tah... :-) Za tie prachy mi robia obrovsku radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 ten tah 20/16 je ozaj proporcne asi najlepsi aky moze byt. presne take rozmery ma aj Rolex na Suboch.... a dobre vedia preco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Easy dovolenkovy outfit do subtropickeho pasma... Sent from my iPhone using TapatalkTu lunetu mas nastavenou, abys vedel, kdy se mas otocit na bricho, at se nespalis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RND Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Tu lunetu mas nastavenou, abys vedel, kdy se mas otocit na bricho, at se nespalis? Nn, to aby som vedel, kedy je cas na dalsiu antiblink pill Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Lietadielka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Tady zrovna lehce sprchlo a ja se vratil z vyletu. Jeste se pujdu porochnit do more.Super foto, jsou parádní. Dopřej jim to jubilee, budou zas úplně jiný. No a já se aspoň z první ruky dozvím co bude nebude k vánocům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Dneska tu neni nic moc hezky, tak jsem zkusil blejsknout sve hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Vidíš Martine, že to jde :-) :-) Pěkný fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 To fotila neter :-(. Klasickej rychlocvak a uz me s tim strejdo neotravuj.Me prvni potapky, co jsem si koupil a opravdu se s nima v mori vykoupal. A ze jsem jich mel ( jen tyhle mam po sedme ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Tak to je ostuda já koupal v moři i nepotápky, taky ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2018 Tak to je ostuda já koupal v moři i nepotápky, taky ostuda.Ja je vzdycky bohuzel pred dovcou stacil prodat a pak se koupal tez s nepotapkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Trikolor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 po kupeli fotenie... ta keramicka luneta pod ledkovym svetlom uplne bez cisiel no vobec mi to nevadi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 (upraveno) Mně tenhle efekt na keramických vložkách naopak vadí. Rád ta čísla vidím. V tomhle směru mě nejvíc bavila gumová vložka na Breitligách. Upraveno 9. září 2018 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Mně tenhle efekt na keramických vložkách naopak vadí. Rád ta čísla vidím. V tomto sme na tom rovnako. Z tohto dôvodu som si radšej kúpil zánovné Davosa Ternos Ceramic než nové OO39. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 V tomto sme na tom rovnako. Z tohto dôvodu som si radšej kúpil zánovné Davosa Ternos Ceramic než nové OO39. Zobral si tie Davosky co boli v ponuke aj na SK? Steiny su mensie a tah 20/16 mi pripadal komfortnejsi... a za polovicnu cenu, tak som zobral tie... ale zvazoval som ich povodne tiez...pochval sa s nimi potom niekde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Stein Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Zdravím všechny, byl by někdo ochotné zde na fóru prodat mé hodinky GMT Ocean 1 Blue Red.2 ? Hodinky byly nošené cca 4x. Nabízím provizi 10%. Děkuji. Stein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se