Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Ta povrchovka je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Su super, ta povrchovka je kuul, az mi ich neni luto dakde opret... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Lumi vypadá moc fajn, pokud rychle nebledne. Logo si mohli nechat od cesty a šroubovací korunka je mé vyslyšené přání. Sice to někdo měl potřebu okomentovat..., ale jak jsem psal, jde o mechanické zpevnění.Ať tě dlouho baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2019 Jj pekna je, ale nedrzi dlho, neni tam toho vela, potapky to veru niesu Ano, srobovanie korunky nikdy neni na skodu Aj ked Fortisky som mal bez a wr200 Diky, sam som zvedavy kolko daju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 (upraveno) Este povodny remen... co ja viem, viac mi reze ten cierny Upraveno 3. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Miso super su fakt. Gunter to vymakal, pacia sa mi velmi... ja som po vyse polroku zhodil kov a asi si chvilu predsa len zablbnem s nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Este povodny remen... co ja viem, viac mi reze ten cierny Pokukuji již delší dobu po pilotkách a tyhle jsou hodně dobré. Řemen za mě ten hnědý, když pilotky tak řemen s nýty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Ivanhoe34: tak tak, treba si osviezit zivot! a handricky su toho dobrou moznostou! Svatoslav: no ja mozem len odporucit Ano nyty musia byt, idealne pre mna ale cierny... musim taky najst, pripadne dat nabit do toho cierneho ... ranne zatisie :skull: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Svatoslav: no ja mozem len odporucit Ano nyty musia byt, idealne pre mna ale cierny... musim taky najst, pripadne dat nabit do toho cierneho Aj tak sa može. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Nýty super, jen se mi na fotce zdá, že moc nekorespondujou s povrchovkou. Ale dyk jsou to detaily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 No nekorespondují a to je důvod proč Stein u gunmetalu a titanovek rezignoval na nýty. U toho gunmetalu se to dá i s leštěnýma nýtama, protože povrchovka hodinek je černo - "otlučená". Za mě by slušel kožený černý/tmavě šedý s bílým prošitím (nějaké pruhy) u stěžejek nebo doladit nato strap. Jsou pěkný, ještě jsi měl sebrat koule na B-mustr . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2019 Nýty asi pujdou nějak doupravit, pokud nejsou nerezové tak dost jednoduše. Jestli se rozhodnu tak to budou B Muster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 To pouzdro podle mě nemá chybu, takže jsem rád, že maj datum a automat, aspoň ušetřím pár kaček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) jj, nity niesu orajbane pvd ci dlc ako puzdro, ale nieco ako pieskovana klasicka ocel a sedia ku svetlym "castiam" puzdra, zalezi ako sa do nich oprie svetlo... ale neni to uplne ono, no nejako to nastastie nekole oci Svatoslav, a ako by si upravil tie nerezove nity? daj tip, mozno sa inspurujem a orajbem na B muster som nie ze nenabral koule, ale nepaci sa mi to, mam taky divny pocit akoby to uz neboli hodinky, ale nejaky pristroj, cize skor psychicka zabrana/porucha ...a tesim sa na 7 novych nato remenov, tak v lete a pri sporte budem asi ficat na nich Nazivo to vyzera asi takto... neni to uplne odveci... Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Pokud nejsou nerezové, tak ti pomůže ocet, citron, Coca Cola. Coca Cola jde až do černa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Pokud nejsou nerezové, tak ti pomůže ocet, citron, Coca Cola. Coca Cola jde až do černa. Sirná játra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 jj, nity niesu orajbane pvd ci ...Parádní řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) No aby som si s tou alchymiou nedodrbal cely remen... kaslem na to, je to vpohode Je fajn, aj ked trochu tvrdsi ako by bolo idealne, taky standard na 3.5-4 hrubku... ale ma ostre hrany (co sa mi zas paci ze nema z boku tu lepkavu gumu), tak ked ohnem ruku a okraj sa mi zatlaci do ruky, tak to citit... ten cierny je maksi a kusok prijemnejsi na dotyk, ale zas ma velmi tenky keeper, tak to donho ide dost tazko... ale tak za 29? nemozme cakat dokonalost, zejo Btw dnes mi odpisali zo Stajnu, ze nerobia customizacie, takze plne zadne veko nebude :/Tak ma napdlo, ak by niekto mal nejake 44ky s plnym dynkom a poskodil si ho, dodali by mu nove? Ma niekto? Vyskusame? Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Podla mna dobre, ci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2019 Hmm aj za mna, moze byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se