Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

Jj pekna je, ale nedrzi dlho, neni tam toho vela, potapky to veru niesu ;)

Ano, srobovanie korunky nikdy neni na skodu ;) Aj ked Fortisky som mal bez a wr200 :)

Diky, sam som zvedavy kolko daju :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ivanhoe34: tak tak, treba si osviezit zivot! a handricky su toho dobrou moznostou! ;)

Svatoslav: no ja mozem len odporucit ;) Ano nyty musia byt, idealne pre mna ale cierny... musim taky najst, pripadne dat nabit do toho cierneho :D

... ranne zatisie :skull: :skull:

post-22327-0-62061400-1554364156_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

No nekorespondují a to je důvod proč Stein u gunmetalu a titanovek rezignoval na nýty. U toho gunmetalu se to dá i s leštěnýma nýtama, protože povrchovka hodinek je černo - "otlučená".

Za mě by slušel kožený černý/tmavě šedý  s bílým prošitím (nějaké pruhy) u stěžejek nebo doladit nato strap. 

Jsou pěkný, ještě jsi měl sebrat koule na B-mustr  :king:

.
Odkaz ke komentáři

jj, nity niesu orajbane pvd ci dlc ako puzdro, ale nieco ako pieskovana klasicka ocel a sedia ku svetlym "castiam" puzdra, zalezi ako sa do nich oprie svetlo... ale neni to uplne ono, no nejako to nastastie nekole oci :) Svatoslav, a ako by si upravil tie nerezove nity? daj tip, mozno sa inspurujem a orajbem :D
na B muster som nie ze nenabral koule, ale nepaci sa mi to, mam taky divny pocit akoby to uz neboli hodinky, ale nejaky pristroj, cize skor psychicka zabrana/porucha :D
...a tesim sa na 7 novych nato remenov, tak v lete a pri sporte budem asi ficat na nich ;)
Nazivo to vyzera asi takto... neni to uplne odveci...

post-22327-0-39803500-1554451546_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

No aby som si s tou alchymiou nedodrbal cely remen... kaslem na to, je to vpohode :)

Je fajn, aj ked trochu tvrdsi ako by bolo idealne, taky standard na 3.5-4 hrubku... ale ma ostre hrany (co sa mi zas paci ze nema z boku tu lepkavu gumu), tak ked ohnem ruku a okraj sa mi zatlaci do ruky, tak to citit... ten cierny je maksi a kusok prijemnejsi na dotyk, ale zas ma velmi tenky keeper, tak to donho ide dost tazko... ale tak za 29? nemozme cakat dokonalost, zejo :)

Btw dnes mi odpisali zo Stajnu, ze nerobia customizacie, takze plne zadne veko nebude :/

Tak ma napdlo, ak by niekto mal nejake 44ky s plnym dynkom a poskodil si ho, dodali by mu nove? Ma niekto? Vyskusame? ;)

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...