Michal93 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Prostě se mi líbí jejich zpracování a hlavně pocitově mi sedí a ani o nich nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Prostě se mi líbí jejich zpracování a hlavně pocitově mi sedí a ani o nich nevím...Tak mám obvod 17 cm :-) Sedí Ti pěkně :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Tak já mám zápěstí 18cm... asi je to na hraně... žena mi tvrdí, ze jsou v pohodě.. prodat je nechci a 42 taky ne :-D tak mi hlavně prosím nenapiš, že jsou malý... Michale, vypadá to ok. 42 nee, tobě by to bylo velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Chlapi díky! Ani nevíte jakou jste mi udělali radost a jak se mi ulevilo :-D... Já jsem si tohodle brouka nasadil do hlavy asi sám a to tím, že střídám ,,jen" čtvery hodinky. Skx, monstra, želvy a Stajny.... No a Stajny jsou nejmenší, takže když je nasadím právě po želvách tak je to velikej skok... Fotky jsou jen pro představu a neumím fotit, tak mi promiňte tu úžasnou kvalitu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Dle mého naprosto vpoho. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Už mi slouží půl roku ale ten brouk přišel až teď. Ale děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Tak mezi B-UHR 47 a želvama jsou malý no :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Michal93, sedia ti dobre. Seika aj Stajny, kazde su ine, maju svoju farbu, dizajn a velkost... Uplne do pohody, ako sa vravi, mozes byt spokojny parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Už mi slouží půl roku ale ten brouk přišel až teď. Ale děkuju. Máš to v pohodě oboje, ten kontrast menších a větších na ruce je dobrej. Nejmenší mám teď 40 a největší 45,5 a oboje dobrý a samo vše mezi tim. Ty máš ruku jen o kousek menší, taky snese velkej rozptyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Michal93, sedia ti dobre. Seika aj Stajny, kazde su ine, maju svoju farbu, dizajn a velkost... Uplne do pohody, ako sa vravi, mozes byt spokojny parchant Děkuju, ale spokojenej parchant? To určitě ne..:-D víš jak to tu chodí... spokojenost je velice krátká a poté opět přichází roupy ... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Tuty Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 O hodinu víc :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Dnes Steinhart GMT-OCEAN One 39 blue-red Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluemdvo Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 (upraveno) Nav B-Uhr 47 Upraveno 21. října 2019 uživatelem bluemdvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 21. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2019 Kamaráde nechci tě nijak stresovat a nebo rejpat ale zeptat se musím. Jak máš velkou ruku? Podle té fotky mi přijde, že jsou krapet větší i když vím, že pilotky mají být velké. Já mám obvod ruky asi 18 možná i 18,5 a věřím, ze 47mm mi budou velký i v kuchyni na zdi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 30. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2019 Nav B-Uhr.. aspon jedny pilotky v dome by mali byt.. Odoslané z iPhone Xs max cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Dnes na ně vyšla řada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se