Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Ja mam taky jedny...vzdycky udělaj nějakou novinku a já to musím vidět...zkoušel jsem tyhle bicolory a není to úplně špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 5 minutami, snake napsal: Ja mam taky jedny...vzdycky udělaj nějakou novinku a já to musím vidět...zkoušel jsem tyhle bicolory a není to úplně špatný No já Ti nevím, mě to moc nesedí. Ale třeba je to tím, že všeobecně potápky moc nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitánPacička Odesláno 7. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2021 Nový přírůstek Venku se už smrákalo. Akorát se rozdělával oheň a začínala příprava na opékání špekáčků. Tak jsem hodil pár rychlo fotek. Jak je vidět, Oceánům se líbí i u ohně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Kdybych se o to snažil, tak se mi to nepovede zastavily se přesně v dobu, kdy musím vstávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 V 8. 8. 2021 v 14:28, Irwinek napsal: Kdybych se o to snažil, tak se mi to nepovede zastavily se přesně v dobu, kdy musím vstávat To i takhle vteřinkou na celý? To je načasování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 16 hodinami, Daemonultimate napsal: To i takhle vteřinkou na celý? To je načasování Pro jistotu lepší fotka včera z večera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 před 6 hodinami, Irwinek napsal: Pro jistotu lepší fotka včera z večera ... No tak jestli jdou stejně přesně jako se zastavují, tak máš kousek přímo unikátní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 17 hodinami, Daemonultimate napsal: No tak jestli jdou stejně přesně jako se zastavují, tak máš kousek přímo unikátní Když je nechám stát, tak jdou dvakrát denně na vteřinu přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 před 7 hodinami, Irwinek napsal: Když je nechám ... Dobře to měříš Já to s tim měřením měl u těch posledních stejně jako Ty, ale když jsem měřil přesnost za chodu, přesvědčily mne, že se mechanice nedá věřit. A tak jsem se díky nim stal kacířem na okraji chronospolečnosti. Ale já si to užívám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 před 16 hodinami, Daemonultimate napsal: Dobře to měříš Já to s tim měřením měl u těch posledních stejně jako Ty, ale když jsem měřil přesnost za chodu, přesvědčily mne, že se mechanice nedá věřit. A tak jsem se díky nim stal kacířem na okraji chronospolečnosti. Ale já si to užívám. Nijak zvlášť to nesleduji, občas je prostě posunu správným směrem a je mám je jako hodinky pro radost, na léto, rád poslouchám jejich tikot a honění se za vteřinami jsem už dávno vzdal, stačí mi, když mi neujede vlak, nebo na mne nemusí někdo zbytečně čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Jo, takovej přístup je pro mechaniku ideální. Ten já nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 před 11 hodinami, Daemonultimate napsal: Jo, takovej přístup je pro mechaniku ideální. Ten já nemám. Vzhledem k tomu, jak odpočíváš, je to divný , ale neboj, do toho dorosteš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Naopak, to už mám za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 V 13. 8. 2021 v 7:06, Daemonultimate napsal: Naopak, to už mám za sebou Říkal jsem si to už dvakrát Solární Citizeny s DCF skončily u kolegy, podobné Casia u synovce a baterkáče Edifice nosím na plavání. Jediné, kdy potřebuji " Přesný čas " je, když seřizuji nějaké mateční hodiny, a to si prostě na tabletu nastavím stránku čas z atomových hodin a je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 (upraveno) Jak vidíš, někomu ani opakování nestačí Já to taky nemám definitivní. Teda doufám, že tyhle ještě přežiju. Upraveno 15. srpna 2021 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 Ja to asi nehcapem tieto sajzery, ale to nikomu nevadi ze to su vsetko kopirky, ale ze uplne az na to logo . . . Maju tito nemci aj daco vlastne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 (upraveno) Ano, mají vlastní. Triton. Čeho jsou pilotky kopírky? Upraveno 26. srpna 2021 uživatelem pavel58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 26. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2021 před 7 hodinami, DrSlamastika napsal: Ja to asi nehcapem tieto sajzery, ale to nikomu nevadi ze to su vsetko kopirky, ale ze uplne az na to logo . . . Maju tito nemci aj daco vlastne? Nech to koňovi šlamastiko, bo ťa jebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se