snake Posted August 1, 2021 Report Posted August 1, 2021 Ja mam taky jedny...vzdycky udělaj nějakou novinku a já to musím vidět...zkoušel jsem tyhle bicolory a není to úplně špatný Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Irwinek Posted August 1, 2021 Report Posted August 1, 2021 před 5 minutami, snake napsal: Ja mam taky jedny...vzdycky udělaj nějakou novinku a já to musím vidět...zkoušel jsem tyhle bicolory a není to úplně špatný Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. No já Ti nevím, mě to moc nesedí. Ale třeba je to tím, že všeobecně potápky moc nemusím
KapitánPacička Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 Nový přírůstek Venku se už smrákalo. Akorát se rozdělával oheň a začínala příprava na opékání špekáčků. Tak jsem hodil pár rychlo fotek. Jak je vidět, Oceánům se líbí i u ohně Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Irwinek Posted August 8, 2021 Report Posted August 8, 2021 Kdybych se o to snažil, tak se mi to nepovede zastavily se přesně v dobu, kdy musím vstávat Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Daemonultimate Posted August 9, 2021 Report Posted August 9, 2021 V 8. 8. 2021 v 14:28, Irwinek napsal: Kdybych se o to snažil, tak se mi to nepovede zastavily se přesně v dobu, kdy musím vstávat To i takhle vteřinkou na celý? To je načasování
Irwinek Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 před 16 hodinami, Daemonultimate napsal: To i takhle vteřinkou na celý? To je načasování Pro jistotu lepší fotka včera z večera Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Daemonultimate Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 před 6 hodinami, Irwinek napsal: Pro jistotu lepší fotka včera z večera ... No tak jestli jdou stejně přesně jako se zastavují, tak máš kousek přímo unikátní
Irwinek Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 před 17 hodinami, Daemonultimate napsal: No tak jestli jdou stejně přesně jako se zastavují, tak máš kousek přímo unikátní Když je nechám stát, tak jdou dvakrát denně na vteřinu přesně
Daemonultimate Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 před 7 hodinami, Irwinek napsal: Když je nechám ... Dobře to měříš Já to s tim měřením měl u těch posledních stejně jako Ty, ale když jsem měřil přesnost za chodu, přesvědčily mne, že se mechanice nedá věřit. A tak jsem se díky nim stal kacířem na okraji chronospolečnosti. Ale já si to užívám.
Irwinek Posted August 12, 2021 Report Posted August 12, 2021 před 16 hodinami, Daemonultimate napsal: Dobře to měříš Já to s tim měřením měl u těch posledních stejně jako Ty, ale když jsem měřil přesnost za chodu, přesvědčily mne, že se mechanice nedá věřit. A tak jsem se díky nim stal kacířem na okraji chronospolečnosti. Ale já si to užívám. Nijak zvlášť to nesleduji, občas je prostě posunu správným směrem a je mám je jako hodinky pro radost, na léto, rád poslouchám jejich tikot a honění se za vteřinami jsem už dávno vzdal, stačí mi, když mi neujede vlak, nebo na mne nemusí někdo zbytečně čekat
Daemonultimate Posted August 12, 2021 Report Posted August 12, 2021 Jo, takovej přístup je pro mechaniku ideální. Ten já nemám.
Irwinek Posted August 13, 2021 Report Posted August 13, 2021 před 11 hodinami, Daemonultimate napsal: Jo, takovej přístup je pro mechaniku ideální. Ten já nemám. Vzhledem k tomu, jak odpočíváš, je to divný , ale neboj, do toho dorosteš
Irwinek Posted August 15, 2021 Report Posted August 15, 2021 V 13. 8. 2021 v 7:06, Daemonultimate napsal: Naopak, to už mám za sebou Říkal jsem si to už dvakrát Solární Citizeny s DCF skončily u kolegy, podobné Casia u synovce a baterkáče Edifice nosím na plavání. Jediné, kdy potřebuji " Přesný čas " je, když seřizuji nějaké mateční hodiny, a to si prostě na tabletu nastavím stránku čas z atomových hodin a je
Daemonultimate Posted August 15, 2021 Report Posted August 15, 2021 (edited) Jak vidíš, někomu ani opakování nestačí Já to taky nemám definitivní. Teda doufám, že tyhle ještě přežiju. Edited August 15, 2021 by Daemonultimate
Irwinek Posted August 24, 2021 Report Posted August 24, 2021 Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
DrSlamastika Posted August 26, 2021 Report Posted August 26, 2021 Ja to asi nehcapem tieto sajzery, ale to nikomu nevadi ze to su vsetko kopirky, ale ze uplne az na to logo . . . Maju tito nemci aj daco vlastne?
pavel58 Posted August 26, 2021 Report Posted August 26, 2021 (edited) Ano, mají vlastní. Triton. Čeho jsou pilotky kopírky? Edited August 26, 2021 by pavel58
Panchart Posted August 26, 2021 Report Posted August 26, 2021 před 7 hodinami, DrSlamastika napsal: Ja to asi nehcapem tieto sajzery, ale to nikomu nevadi ze to su vsetko kopirky, ale ze uplne az na to logo . . . Maju tito nemci aj daco vlastne? Nech to koňovi šlamastiko, bo ťa jebne
Recommended Posts