Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja mam taky jedny...vzdycky udělaj nějakou novinku a já to musím vidět...zkoušel jsem tyhle bicolory a není to úplně špatný 😉

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 5 minutami, snake napsal:

Ja mam taky jedny...vzdycky udělaj nějakou novinku a já to musím vidět...zkoušel jsem tyhle bicolory a není to úplně špatný 😉

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

No já Ti nevím, mě to moc nesedí. Ale třeba je to tím, že všeobecně potápky moc nemusím

Posted

Nový přírůstek ☺️ 

Venku se už smrákalo. Akorát se rozdělával oheň a začínala příprava na opékání špekáčků. Tak jsem hodil pár rychlo fotek. Jak je vidět, Oceánům se líbí i u ohně 😃

Posted
před 16 hodinami, Daemonultimate napsal:

To i takhle vteřinkou na celý? To je načasování :)

Pro jistotu lepší fotka včera z večera 😄 

Posted
před 17 hodinami, Daemonultimate napsal:

No tak jestli jdou stejně přesně jako se zastavují, tak máš kousek přímo unikátní :)

Když je nechám stát, tak jdou dvakrát denně na vteřinu přesně 😄

Posted
před 7 hodinami, Irwinek napsal:

Když je nechám ...

Dobře to měříš ;)

Já to s tim měřením měl u těch posledních stejně jako Ty, ale když jsem měřil přesnost za chodu, přesvědčily mne, že se mechanice nedá věřit. A tak jsem se díky nim stal kacířem na okraji chronospolečnosti. Ale já si to užívám.

Posted
před 16 hodinami, Daemonultimate napsal:

Dobře to měříš ;)

Já to s tim měřením měl u těch posledních stejně jako Ty, ale když jsem měřil přesnost za chodu, přesvědčily mne, že se mechanice nedá věřit. A tak jsem se díky nim stal kacířem na okraji chronospolečnosti. Ale já si to užívám.

Nijak zvlášť to nesleduji, občas je prostě posunu správným směrem a je 😄 mám je jako hodinky pro radost, na léto, rád poslouchám jejich tikot a honění se za vteřinami jsem už dávno vzdal, stačí mi, když mi neujede vlak, nebo na mne nemusí někdo zbytečně čekat 😄 

Posted
před 11 hodinami, Daemonultimate napsal:

Jo, takovej přístup je pro mechaniku ideální. Ten já nemám.

Vzhledem k tomu, jak odpočíváš, je to divný 😄, ale neboj, do toho dorosteš 😉

Posted
V 13. 8. 2021 v 7:06, Daemonultimate napsal:

Naopak, to už mám za sebou ;)

Říkal jsem si to už dvakrát 😄 Solární Citizeny s DCF skončily u kolegy, podobné Casia u synovce a baterkáče Edifice nosím na plavání. Jediné, kdy potřebuji " Přesný čas " je, když seřizuji nějaké mateční hodiny, a to si prostě na tabletu nastavím stránku  čas z atomových hodin a je 😄

• 2 weeks later...
Posted
před 7 hodinami, DrSlamastika napsal:

Ja to asi nehcapem tieto sajzery, ale to nikomu nevadi ze to su vsetko kopirky, ale ze uplne az na to logo . . . 

Maju tito nemci aj daco vlastne?

Nech to koňovi šlamastiko, bo ťa jebne 😂