Jump to content

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Hoj, mám OVM v šedé, ale strašně mě bolí nemít datum. Pořád se snažím se smířit s tím, že bych měl rolexoidíní ručičku - mercedes - a nějak se s tím taky nemůžu ztotožnit. 

Ale říkám si, že GMT by tohle svědění mohlo podrbat..:D Gratuluju:) 

před 14 hodinami, BlindWatchmaker napsal:

Jinak koukám, že máš to GMT nějak rozladěný...jak ho skutečně používáte? Druhá časová zóna, nebo opravdu GMT, nebo jen jako že tam je? 

V com myslis rozladene?

Ja som tam mal ine casove pasmo a odcital cas z lunety (na foto 7:34 "gmt" casu) :D 

V 31. 10. 2022 v 10:52, lukasb515 napsal:

V com myslis rozladene?

Ja som tam mal ine casove pasmo a odcital cas z lunety (na foto 7:34 "gmt" casu) :D 

Ahoj Lukáši, 

omlouvám se za pomalejší odpověď, byl jsme pracovně mimo a nedostal se k odpovědi. 

někde jsem četl, že jsou tři způsoby, jak s GMTčkem zacházet: 

A) Mám nastavený GMT čas a otáčím lunetou

B ) Mám nastavený domácí čas a otáčím s lunetou v jiné časové zóně

C) Mám na GMT úplně jiný čas, ale GMT mám nulou na nule

A vždycky, když jsem koukal na fotky, tak mi přišlo, že byly lunety posunutý, tak jsem si říkal, jak ses k tomu postavil Ty a už chápu, že C je správně. 

Teda ještě je možnost, že mi napíšeš, že jsem zase vedle. 

V 24. 10. 2022 v 17:15, Ředitel napsal:

..přemýšlím, které bych ještě přidal..😀

IMG_20220530_173403.jpg

Já bych jel na vintage vlně. Jako první jsem si před lety pořídil O1 Vintage Military, letos na jaře k nim koupil O1 Vintage a od tý doby mám cukání na O1 Vintage Red nebo Vintage GMT. Jejich předlohy od RLX jsou absolutní klasika a Steinhart tomu IMHO  nedělá ostudu. Jen bych Ti doporučil O1VM shodit z náramku; předloha (RLX 5517) měla místo stěžejek pevný tyčky a šla nosit jen na strapech NATO.

Edited by Tos

před 14 hodinami, Tos napsal:

Já bych jel na vintage vlně. Jako první jsem si před lety pořídil O1 Vintage Military, letos na jaře k nim koupil O1 Vintage a od tý doby mám cukání na O1 Vintage Red nebo Vintage GMT. Jejich předlohy od RLX jsou absolutní klasika a Steinhart tomu IMHO  nedělá ostudu. Jen bych Ti doporučil O1VM shodit z náramku; předloha (RLX 5517) měla místo stěžejek pevný tyčky a šla nosit jen na strapech NATO.

Tak přesně nad tímto uvažuji a chystám se na O1 Vintage Red nebo Vintage GMT. U těch O1 Vintage Red se bojím, že budou téměř stejné co O1 Vintage Military, ale červíček hlodá a myslím, že k sobě tak nějak patří.😀Jinak s tou předlohou RLX 5517 na NATO strapu máš pravdu, budu to muset přehodit.👍 No ujistil jsi mě, že je to správná cesta i když ty ostatní jsou také super až na ten kyklop.🤔