Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím místní osazenstvo,

chtěl bych jako doplněk k automatům nějaké solidní quartzky. Napadá mě Breitling Colt. Máte s ním nějaké zkušenosti? Baterie by měla vydržet cca 8 let, spolehlivost atd... Taky jsem pokukoval po Grand Seiko Quartz (ne potápky), bohužel na mé velké chlupaté tlapě by vypadaly příliš malé.

Díky za názory.

Odesláno

Breitlingem určitě nešlápneš vedle. Velmi dobrá volba, jejich baterky jsou odolné a přesné.

a hlavně mají T/C superquartz s opravdu úctyhodnou přesností

Odesláno

Za ty peníze fakt terno, když ještě přesnější jsou jakékoliv s RC a cenově oproti předraženému swiss quartzu za pakatel, nezřídka pak solár jako bonus, linky na Citizen netřeba postovat :D

Odesláno

Zdravím místní osazenstvo,

chtěl bych jako doplněk k automatům nějaké solidní quartzky. Napadá mě Breitling Colt. Máte s ním nějaké zkušenosti? Baterie by měla vydržet cca 8 let, spolehlivost atd... Taky jsem pokukoval po Grand Seiko Quartz (ne potápky), bohužel na mé velké chlupaté tlapě by vypadaly příliš malé.

Díky za názory.

Myslím, že na to jdeš dobře... když Quarz, tak asi Breitling nebo GS :)

U Bé se můžeš podívat ještě na model Aerospace Evo - pokud už jsou to na tebe moc digitálky, tak se koukni i na Colty v chronu - tam ten ciferník je o level lepší :)

Odesláno

No myslím si,že Seiko a jejich strojky z řady 9F6 jsou mnohem výš,než Swiss Ety které používá např. Breitling.

Seiko má servisní interval 50 let na to Eta nedosáhne ani náhodou.

Odesláno

No myslím si,že Seiko a jejich strojky z řady 9F6 jsou mnohem výš,než Swiss Ety které používá např. Breitling.

Seiko má servisní interval 50 let na to Eta nedosáhne ani náhodou.

To je nějak statisticky ověřeno? Myslím těch 50 let ...

Odesláno

Švýcaři jsou méně konzervativní a jejich quartzové hodinky z vyššího levelu jsou takové jaksi poplatné době a zájmu. Grand Seiko je konzervatvní až moc. Jejich hodinky jsou zase spíš jak bych to řekl: pro skupinu manažerů atd.

Jsou menší,méně barevné,hůře čitelné,Ale technologicky mnohem a mnohem výše.Jak se říká: Nakonec přijde Japonec.

Odesláno

To je nějak statisticky ověřeno? Myslím těch 50 let ...

žádná statistika,je to psáno v manuálu k hodinkám.

Odesláno

GS ky sú bezpochyby fantastické hodinky , dopytované Béčka sú ale typovo inde daj každé o ktoré máš záujem na ruku a budeš mat jasno

Odesláno

Co se tyce technologie, tak Seiko je dale. Ale zas GSka nic podobneho (vzhledove) jako Breitling Colt nemaji (nebo aspon o tom nevim).

Pokud ti jde o technologii, vydrz a dlouhovekost, urcite bych se spis dival v japonskych vodach.

Odesláno

Vykaslete se na technologii. Stejne cenu hodinek v teto kategorii nedela strojek. U Becek dostanes v podstate stejne hodiny jako jejich automaty jen se skakajici vterinovkou. Presnost a bezudrzbovost je pak plus. Zvaz chrono verzi, kdyby te ta vterinovka rusila, tak tam je to mene napadne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...