Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo poznávám je :lol:...sakra, pár těch Alpin jsem měl, ale největší radost mě tehdy udělaly úplně první baterkáče AL-372B4S6B. Tyhle jsou super, ale někomu může vadit že na přímém světle jsou moc do fialova. Neodpustím si to....na lítačku? Kam teď v karanténím režimu :lol:

myslíš tyhle  :lol2:  

post-13404-0-52350700-1587112451_thumb.jpeg

post-13404-0-16824600-1587112599_thumb.jpg

post-13404-0-67430200-1587112678_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Ten čistý neodrbaný tah docela závidím, když si vezmu, jak vypadá můj :( Za ty roky se toho na něm nastřádalo požehnaně.

Odesláno

A tak vlasocnice sa uz najdu. Ale sam som z toho prekvapeny, ked si uvedomim ako a kde vsade uz boli, ze tah je v celkom dobrej kondicii. Na inych kusoch to mam podobne. Asi som podvedome na ne opatrny, kedze by som trpel priam fyzickou bolestou, ak by som ich nejak vazne dojebabral.

Odesláno

Jo měl jsem to podobně, ale za ty roky se tomu prostě nedá vyhnout a teď už se raději ani nedívám, kde co přibyde, už bych stejně nepoznal, co je nové a co tam už bylo :D

Odesláno

Zdravím, kdyby měl někdo zájem, aktuálně pouštím ze své sbírky Alpina Startimer. Jsou téměř nové, top stav. Pouzdro je rosegold PVD, ale vypadají taky trochu bronzově. Obě barvy nyní frčí :thumbsup_anim:

image.thumb.png.01f4cb180a47629f3c54d53f4c5c018a.png

Odesláno
před 11 minutami, Harwey napsal:

díky, nějak jsem si to neuvědomil, tak pro ty, koho se to dotklo, tak berte mojí fotku jako příspěvek toho, co mám dnes na ruce

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já celý víkend Alpinky s čipem. Díky nerezovému pouzdru, tahu a velkému bílému ciferníku je často používám jako společenské. Švára se nám ženil, šel jsem mu to s Alpinkami a rouškou odsvědčit...

IMG_3222.thumb.jpeg.f695842850593a57b038d1cacff2efbc.jpeg

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...