Gustaf Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 @Spongebob tak super, že to vyšlo. Za ty peníze super hodinky. Sedí ti parádně. Tak ať dělají radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 2. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2021 Líbí se mi ty odrazy světla na indexech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2021 Jedna kuchyňská.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Tož dneska takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Pořád nadšenost.. jako každodenní hodiny uplně přesně sedí a ten parádní antireflex s modrým nádechem mě asi nikdy nepřestane bavit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Nový přírůstek přímo z Plan-les-Ouates... odsunul všechno ostatní do šuplíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 fakt krásny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Jsem slepej? Nevidim tam GMT rucku. A pokud tam neni, na co je tedy ta vnitrni 24 hodinova stupnice? 36ku na lunete neresim, to jiz bylo vysvetleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Jojo, není tam vůbec vidět, ale všechny Alpinery 4 Chrono jí tam mají, takže asi příprava na GMT upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. listopadu 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Je to tak, já už o tom psal kdysi, když jsem kupoval právě své GMT a rozhodoval se, zda to budou GMT, nebo chrona. Očividně se jim nechtělo dělat dvě verze a zůstalo to tak stále, i když to na chronech postrádá smysl. @VladimírH gratuluju k novému kousku, ta modrá vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Grrr, na stránkách https://community.alpinawatches.com/ pustili do světa edici Land a Air se zeleným cifrem, který ani nebyl v hlasování Jsou po registraci se slevou 30% oproti listové ceně... Stále jde z každého prodaného kusu 25 EUR nadaci Salomon, jejímž cílem je usnadnit život handicapovaným horským sportovcům a zároveň pomoci jejich rodinám podporou jejich sociální a profesní rehabilitace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Nápad krásný, ale v jiném vlákně byla polemika o tom, jak je to s tou limitovanou edicí... V momentě kdy v září byly za 777CHF nebo tak nějak, jsem se chtěl registrovat, a než jsem se rozhoupal, podražily přes noc na 1.195 a nějak se rozmnožily ze 3 modelu/variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Zelený pilotky jsou nyní za 697,- CHF... A po registraci je můžeš 16.11. objednat: Fill in the below information to register and get notified once the online sales will be open on Tuesday, November 16th at 12 pm CET. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 Koukal jsem, ale měl jsem zálusk na Seastrong BlueLagoon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Dvě z auta Ten atireflex mě neskutečně baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Dvě venčící.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2021 Nejake zlavy https://community.alpinawatches.com/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=cta&utm_campaign=community-watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Zdravím. Po dvou letech nepřetržitého chodu, ukradení a nalezení jsem je nechal zastavit. Udávaná rezerva nátahu je 46 hodin naměřil jsem asi 55. To je docela dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se