Rudina Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 no koukám, že jsem se neučesal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Nejsou Ti velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 jen trošku :-), to kdyby jsi viděl ty Doxy 47,5 mm. Ostatně to znáš, když ty sám jsi měl ty 48čky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Rudina: Kolem přicha, nebo čumáku to bude velikostně akorát Tramtadada! Prvni rychlocvaky. Gratulace, to byla celkem rychlovka! Tož jaké jsou dojmy, jsou super ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudina Odesláno 6. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 je ještě jeden orgán, kde mi budou akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 6. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2017 Myslíš to tak, že jsi kvůli nákupům musel pustit jednu ledvinu a teď je budeš mít místo ní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Sphinxx, Bells: Ten finiš je neuvěřitelnej. Všimli jste si toho efektu, cca při 45st. odrazu umělýho světla, jak rafičky a indexy září jakoby kouřově zlatě? Za mě SUPER. Připadám si s nima jako lepčí člověk Za ty prachy, co se daj sehnat imo zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Oni září snad za každých okolností, přišlo mi, že září fakt hodně, asi mají ty indexy slušně naleštěné Líbí se mi i brus pouzdra, který je zvrchu jakoby do kruhu, přebrušovat bych to teda nechtěl, ale vypadá to moc pěkně. Mno a já už registruju přibývající šrámy na tahu na Alpinerech, ten leštěný střed je pekelný, je krásný, ale tůůze nepraktický, vlásečnice už se tam pěkně hemží To abych nakoupil zásobu capecodů, protože už teď mě tam ty vlásenky štvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 (upraveno) Už jsem na to kápnul hoši. Jsou to velký kvarcový El Primera pro chudý kluky PS. Byl jsem u Frýdla a Koscomu vočekovat řemeny. Něco mám a je to taková pecka, že po neděli vytáhnu pořádnej foťák a stativ aby to mělo úroveň, jakou si tyhle hodinky zaslouží. Upraveno 7. dubna 2017 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Oni září snad za každých okolností, přišlo mi, že září fakt hodně, asi mají ty indexy slušně naleštěné Líbí se mi i brus pouzdra, který je zvrchu jakoby do kruhu, přebrušovat bych to teda nechtěl, ale vypadá to moc pěkně. Mno a já už registruju přibývající šrámy na tahu na Alpinerech, ten leštěný střed je pekelný, je krásný, ale tůůze nepraktický, vlásečnice už se tam pěkně hemží To abych nakoupil zásobu capecodů, protože už teď mě tam ty vlásenky štvou Jo no jo. Toho brusu jsem si všiml až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Už jsem na to kápnul hoši. Jsou to velký kvarcový El Primera pro chudý kluky PS. Byl jsem u Frýdla a Koscomu vočekovat řemeny. Něco mám a je to taková pecka, že po neděli vytáhnu pořádnej foťák a stativ aby to mělo úroveň, jakou si tyhle hodinky zaslouží. Tak to se těším na fotky a na kombinace U mě už to bude trošku nuda, protože jsem kombinace nejspíš vyčerpal, mám teď ještě takové zaječí úmysly, že bych na Alpinerech zkusil na léto ještě waffle gumu, která je standardně na Seika, mohlo by to k tomu celkem sednout, ovšem to už bude fakt asi vše, protože nic víc mě nenapadá, respektive po ničem jiném netoužím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Kluci, tohle vlákno mám rád, chodím sem rád na kukačku. Alpina je mi hodně sympatická. Pár modelů se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Zdarec vespolek! Toom: budu se těšit na fotky, zatím tady votravuju hlavně já, jakto, že je tady Alpinářů tak málo??? Přidávám další dvě rychlovky, kdyby bylo více času přiložil bych jim nový řemen, ale jsem v jednom kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Kluci, tohle vlákno mám rád, chodím sem rád na kukačku. Alpina je mi hodně sympatická. Pár modelů se mi líbí... Tak šup nějaký kousek koupit a přidej se k nám Zdarec vespolek! Toom: budu se těšit na fotky, zatím tady votravuju hlavně já, jakto, že je tady Alpinářů tak málo??? Přidávám další dvě rychlovky, kdyby bylo více času přiložil bych jim nový řemen, ale jsem v jednom kole. Parádní fotky, ty hodinky jsou vážně super, se teď budete Toomem předhánět, kdo mě s nima bude škádlit víc No a neboj nejsi v tom sám, jen teď nemám moc kdy něco vyfoti a ostatní na tom nejsou asi o moc líp Mno tak alespoň jedna žrádelní, Viva la Italia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Tak Ty už sis svoje vykouzlil těmi "produktovkami" na zrcadle, ty jsou top. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin77 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Zdravim pratele kvalitniho casu, dlouhe pokukovani po spravnem meridle prave skoncilo, stroju jsem videl nespocet ale neco tomu vzdy schazelo az do okamziku, nez jsem spatril tohle, co rikate? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Moc pěkná kombinace, Martine. Ten řemen je super, měl jsem ho na černých pilot-chronech. Hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 9. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 Martine super, pěkné pilotky a díky, že si se taky přidal. Pomalu se nám to tady začíná rozrůstat, jak hodinkově, tak i aktivitou, což je moc dobře, díky pánové a jen tak dál a ať je nás víc a víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2017 (upraveno) Sphinxx: Davide, super fotky, máš to moc pěkný. Nakonec tahle verze je fakt luxusní. Martin77: gratuluju k pěknému kousku. Upraveno 9. dubna 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2017 Dovolím si tuto fotku hodit i sem, tady mám všechny kombinace na své Alpiny pěkně pohromadě Ještě možná prubnu tu waffle gumu a hotovo, pak už mě nic nenapadá, respektive možná by napadlo, ale takle mi to stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se