honzyh Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 http://honzyh38.rajce.idnes.cz/Hodinky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dámské Glashütte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Dámské Glashüttes manuálním nátahem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyh Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Aha. A má to nějakou hodnotu? Nenašel sem punc, tak zlaté asi nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Už jsem se bál, že dotaz na cenu nepadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyh Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Njn. Já jen ať vím jestli si je nechat nebo poslat dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Co to je víš, u internetu taky sedíš, najít si cenu je záležitost maximálně minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Njn. Já jen ať vím jestli si je nechat nebo poslat dáljako že bys je nosil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Určitě to myslel tak, že když budou cenné, tak si je nechá, a když bezcenné, tak taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyh Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nene. Zůstaly po tetě jako pozůstalost. Otázka jestli by o někdo vůbec měl zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyh Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Nene. Zůstaly po tetě jako pozůstalost. Otázka jestli by o někdo vůbec měl zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Hodinky bych neprodaval, je to sberatelsky pomerne zajimavy model, mezi znalci zvany "Sauronovo oko". Proc to jmeno? Design hodinek navrhla Margot Faist Honecker - ano, treti manzelka nejmocnejsiho politika DDR Ericha Honeckera. A diky tomu tvaru pouzdra a autorce designu se v DDR rozsiril takovy mytus, ze kdo si hodinky nasadi, ten je sledovany Sauronovym okem, tedy okem Ericha Honeckera. To jen tak na okraj, pro zajimavost. Upraveno 22. března 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyh Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Zajímavé. A nějakou přibližnou hodnotu mají? Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Můj skromný odhad mírně pokročilého uživatele je cca 35 tis. První jsem si říkal tak třicku, ale ta historie a pověra co je provází (viz Filo-Boxerův příspěvek) je podle mě o dobrých dalších 5 tis. naceňuje nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Hodinky bych neprodaval, je to sberatelsky pomerne zajimavy model, mezi znalci zvany "Sauronovo oko". Proc to jmeno? Design hodinek navrhla Margot Faist Honecker - ano, treti manzelka nejmocnejsiho politika DDR Ericha Honeckera. A diky tomu tvaru pouzdra a autorce designu se v DDR rozsiril takovy mytus, ze kdo si hodinky nasadi, ten je sledovany Sauronovym okem, tedy okem Ericha Honeckera. To jen tak na okraj, pro zajimavost. Tobě to poslední dobou jde :-D Moh by ses tim vážně živit:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) Tobě to poslední dobou jde :-D Moh by ses tim vážně živit:-DNo, mam obcas takovou svetlou chvilku. Zajímavé. A nějakou přibližnou hodnotu mají? DěkujuNe, nemaji. A promin, tu historku jsem si vymyslel. Ale je pekna, ne? Upraveno 22. března 2017 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 (upraveno) :lol2: úplně vidím tu křivku : nadšení/prozření/zklamání Upraveno 22. března 2017 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Aha... tak taky promiň, to jsem nevěděl, že ta historka není pravdivá (na mou obranu, psal jsem, že jsem mírně pokročilý uživatel). Tím pádem jen těch třicet no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Hele ale nevěš hlavu, domluv se s Filem na nějaký provizi, jako za copyright na tu historku. Hoď je s tim textem na Aukro a sem si jistej, že je prodáš sakra slušně:-) Lidi sou dneska blbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 filo-boxer: co vy v tom Reichu hulíte:) ? zřejmě slušnej matroš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se