Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty zelený Seagully jsou super. Je to nějaká tankisticka limitka či co. O těch ještě popřemýšlím, díky za tohle vlákno.

tiež o nich uvažujem, škoda tej veľkosti 43mm ?! ale vyzerajú doobreee .... a ano je to nejaká tanková limitka a  korene firmy sú založené na strojoch kúpených zo swiss na príkaz štátu v 60. rokoch spolu s kúpou licencii swiss strojkov ....

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mlho, o dva posty vejs uz tohle probehlo s tim, ze to hned utnul Dokusan, ze to je limitka, ktera uz neni dostupna. Musis prijit uplne s jinym zakem z jine tridy ;)

Odesláno

Sestřenka mi poslala do e-mailu:

H. Moser & Cie. collection

Cosmic green

Nikde jsem nenašel více informací, ani cenu, dost by se mi líbily.

Obávám se, že cena bude překračovat Tvůj rozpočet víc než o řád. Tady u podobných uvádějí cenu 24.000 švýcarských franků.

Odesláno

Obávám se, že cena bude překračovat Tvůj rozpočet víc než o řád. Tady u podobných uvádějí cenu 24.000 švýcarských franků.

Děkuji za informaci, to jsem nečekal, předpokládal jsem cenu okolo 1000EUR, že bych to měl jako náhradu za Christopher Ward C5 Malvern Slimline - Limited Edition Steel Green.
Odesláno

Zelený želvy v prodeji ;)

Děkuji za informaci, SRPB01K1 ciferním má pěknou zelenou.

Já už jedny Seiko SRPB05J1 mám na cestě.

Budu rád za další modely v zeleném, celkově jsem moc modelů nenašel.

post-1456-0-54695300-1492778129_thumb.jpg

Odesláno

Ondro furt píšes, že chceš další modely...no já nevím, to je potom i problém si vybrat, když je toho milion ;o). Budeš tedy nějaké zelené v dohledné době kupovat, nebo je to celé jen akademická úvaha?

Odesláno

Mel jsem na klavesnici podobnou otazku. Vlakno me ze zacatku zaujalo, ale uz me to ted nudi. Vzdycky nekdo neco postne a odpoved je: dik, dalsi. Nevidim zadny vyvoj, myslenkove pochody, favority, pro a proti... Takhle nudne vybirat hodinky nejde

Odesláno

Mám na cestě Seika SRPB05J1. Ještě jsem si uvědomil, že bych chtěl jedny zelené v ručním nátahu korunkou.

Celkově jsme to dost řešili a nepodařilo se nám najít mnoho modelů hodinek se zeleným ciferníkem.

Odesláno

ďalšie zelené len aby bolo o čom polemizovať ...

attachicon.gifsea383.jpg

ANCON SEA SHADOW III Bronze SEA383 CuSn8 Bronze

Zajímavý model.

Zajímalo by mě, jak se bronzové hodinky chovají při styku s agresivním potem, zda např. špiní manžetu světlé košile.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...