Mila_T Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Sorry že do toho kecám, své číslo už jsem postoupil dál. Jen k nové ceně z Eltonu, to je taky způsob jak odmítnout zakázku kterou nechce dělat - napálit cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Zatím jsem držel, ale pomalu zraju k vystoupení z vlaku. Nicméně ještě počkám na stupátku.Straspol má můj velký obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomesh Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Jsem pro zveřejnění původních seznamů, znovupotvrzení všech stávajících, nastoupení nových a hlavně zaplacení zálohy. Tu navrhuju jako nevratnou pro případy, že někdo naskočí a za měsíc změní názor. Takto bychom mohli Strášovi zkrátit nepříjemnou práci se seznamy, potvrzováním, změnám a nakonec vymáháním financí. Samozřejmě tím nikoho přímo neosočuju, jsme přeci forum gentlemanů. Byla by to taková pojistka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Jsem pro zveřejnění původních seznamů, znovupotvrzení všech stávajících, nastoupení nových a hlavně zaplacení zálohy. Tu navrhuju jako nevratnou pro případy, že někdo naskočí a za měsíc změní názor. Takto bychom mohli Strášovi zkrátit nepříjemnou práci se seznamy, potvrzováním, změnám a nakonec vymáháním financí. Samozřejmě tím nikoho přímo neosočuju, jsme přeci forum gentlemanů. Byla by to taková pojistka. Souhlasím, ale zálohu už jsme platili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Zálohy jsou poctivě zaplaceny, všechny změny mají gentlemani vyřešeny mezi sebou. Upraveno 8. října 2019 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomesh Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Souhlasím, ale zálohu už jsme platili.No to sice ano, ale to bylo jen na strojky (teda pokud mě paměť neklame). Myslím zálohu na zbytek díla. Kupříkladu celková cena včetně strojku bude 15.000 Kč. Zálohu bych stanovil na 50 % předpokládané ceny hotového díla. Tím je neodiskutovatelné rozhodnutí člena limitky se zúčastnit. V případě, že chce "vycouvat" si sám musí najít investora, který za něho naskočí a zaplatí jemu zálohu. Stráša se pouze dozví, že jeden člen limitky se vyměnil za jiného a že si finance mezi sebou srovnali. Finance v limitce zůstanou nezměněné, žádná další práce navrch, žádná změna počtů v limitce. Stráša a subdodavatelé na něco udělají rozpočet, pak se pozmění seznam a některé náklady se nakonec musí rozpočítat mezi menší počet účastníků. Takhle by to bylo čisté. Samozřejmě je to návrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Kámo, nech to na Straspolovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ahoj,No já bych nastoupit chtěl, ale zase neznám všechna data - tzn. Jak to bude vypadat, z čeho to bude, jak se to bude jmenovat, konečná cena.. Tím samozřejmě nechci prudit a tak čekám.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Jakmile budeme posunuti za technické věci, které teď musím řešit odznovu, budu do toho víc vidět a nějakou strategii vymyslím. Dělám na tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Přátelé, máme vhled do celkové situace, které se zdá být velmi příznivá.Aktuálně sháním ciferníky- prostě placky na které budeme tisknout- a potřebuju nahromadit armovací kroužky na PS2.1 - ne Humberta- které umyjeme a budeme znovu potiskovat. Pokud se Vám nějaké válí doma, prosím, dodejte, už jich taky pár mám. Ručky jsou pořešené, dýnko bych viděl jako na PS2, s jednoduchým čísklováním jak jsme už zvyklí, PVD povlaky se zvládnou, skla jsou na cestě. Pokud počítám s malou rezervou, kdyby se něco ,,nepovedlo", cena hodinek se vším všudy by se měla vejít do 15 tisíc. Nejdřív pojedou Classic a hned vzápětí Snajper. Aktuality budu dávat průběžně, je na čase vybrat zálohu na materiály a práce, navrhuji 8000 korun na kus. Upraveno 22. října 2019 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zibesoni Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Perfektní zpráva, teď ještě prosím dát bankovní spojení a identifikaci jednotlivých zájemců, kam máme peníze posílat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Zítra jdu na banku a tam zjistím co a jak, udělat extra účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr_Ropotamo Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Skvělá zpráva. Už se to hýbe, super. Se zálohou souhlasím. Co se týče armovacího kroužku. Je to ten s tím čublikem zespod, že? Mrknu jestli něco nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 To je on. Hrňte je ke mně No... a pořád hledám placky...nemáte tip ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 jsem moc rád, velké díky, souhlasím s navrženou zálohou, jakmile bude účet odešlu peníze, bohužel placky nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomesh Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Souhlas se zálohou, PS2.1 armovacími koužky nedisponuji. Už se těším jak malý kluk. Skvělé zprávy, Strášo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Pánove, já se z důvodu redukce počtu hodinek odpojím, přenecham místo ve sniperech. 23) Bezous (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Strojek stál 1.600,- Kč, v případě zájmu komunikace via SZ.Díky Straspolovi za nervy a energii a limitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Pánové, číslo účtu je stále stejné, toto : 342104002/5500 Pokud jste našli armováky, je to super, hoďte mi informaci do SZ a pošlu Vám adresu, kam s nimi. Pořád sháním zdroj ciferníků- máte-li tip, sem s ním. Upraveno 25. října 2019 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Aktuálně je třeba vybrat zálohy na verzi CLASSIC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Strášo, omlouvám se, je to mnou, protože neudržím a nesložím info z několika příspěvků, ale prosím o stručný pokyn ve smyslu:- účastníci LE CLASSIC, zaplaťte zálohu ve výši ..... Kč na ú.č. .... do .......Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se