straspol Odesláno 25. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Zaplacené strojky mám a dám rád, budu fandit. Jen už to nechci dělat a beze mě to půjde líp. Taky mám hotové ty černé vteřinovky s okénkem - někde jsou, pak pohledám, rád dám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
valjoux Odesláno 25. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2025 Zdravím, rád bych doplnil, je jedno jak pošlu, cenné psaní nebo zásilkovna. Každopádně bych to rád odesílal po Novém roce. Jinak jsem do 4,1, doma tak pokud někdo pojede na hory klidně předám.
dzerik1 Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Ahoj pánové. Tak zasílám info. Cena sniperů po přepočítání bude cca 20 000,- kč. Což vzhledem k inflaci a všemu možnému je za mě ok. Závazná záloha bude 15 000,- kč počítám, že by se vybírala v půlce února. Do konce ledna budu odesílat soukromé zprávy lidem z posledního seznamu zda do toho půjdou či ne. U zbytku co sem napsali si dělám poznámky do posledního seznamu. Nyní k realizaci. Bert vše schválil a zkusíme to s valjouxem dotáhnout. Se straspolem zkusím zajistit aby strojky a vteřinovky zaslal k valjouxovi. Nyní je nejdůležitější zajistit grafika cifrů. Něco už je rozjeté, ale kdyby kdokoliv chtěl pomoci a měl s tím zkušenosti stačí napsat. Jeden z problémů co jsem řešil s valjouxem je armovák. Pro lepší složení by se přikláněl, aby armovák byl bílý a bez čárek. Při lisování skla to dělalo problémy. Budeme ještě řešit, tak jako pásek (dvoudílný nylon aby bylo vidět gravírování na dýnku), krabičku a další detaily s těma kdo odsouhlasí pokračování. Dokončení, pokud nebude problém je cca 6 měsíců.
01standa Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 V 20. 12. 2025 v 13:02, 01standa napsal: 01standa (6) strojek zaplacen Zdravím všechny, kteří věří a vydrželi až doposud v realizaci SNIPER. Určitě potvrzuji a pokračuji. Děkuji všech co se po ,,Straspol,, budou dokončení věnovat. Osobně se mohu pouze vyjádřit, prakticky ,,toto nedokážu,,. S navrženou cenou souhlasím, stejně tak se zálohou. Přeji příjemné dny po vánočních svátcích.
Mr_Ropotamo Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Ahojte. Jsem rád, že Snipery neumřely. Určitě bych se dál účastnil. Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen. Těším se na další info :-).
Mr_Ropotamo Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Ahojte. Jsem rád, že Snipery neumřely. Určitě bych se dál účastnil. Mám číslo 11 a strojek zaplacen. Ohledně armováku. Bílý bez čárek? Já vím, že se ta mrcha vždy posune, když zalisuju sklo, ale... Čárky by byly na číselníku? Já bych ty minutovky někde chtěl :-(. Těším se na další info :-).
valjoux Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Zdravím všechny v Novém roce a přeji to nejlepší a děkuji za trpělivost. Musím dořešit náležitosti ohledně odesílání. Musím sehnat nějaký balící materiál a odeslat Na jeden nebo dva kusy nějaké balení bude ale ne na 20 kusů. Co se týká doplatku já požaduji 150 Kč na poštovné 191072735/0300 co se týká doplatku za hodinky to je potřeba řešit u Straspola. A teď to nejdůležitější NEMÁM seznam kdo co vlastní tak to je na VAŠÍ poctivosti. A s tím souvisí co dál. Potřebuji Nick, číslo hodinek a kam, komu a jak poslat. ADRESU, posílám cenné psaní ,nebo ZÁSILKOVNU a tam potřebuji jméno, email a telefom. Je to už dlouho od založení a je docela zmatek ohledně toho kdo co vlastně vlastní. Ještě jednou děkuji za trpělivost. Vláďa
valjoux Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Zdravím pokud se zde musí mluvit slušně tak nemohu nic napsat. Přesto sem dávám na KLASIK snad poslední platný seznam. JE SPRÁVNÝ? 1) Biges (1) 2) HondzaX (2) 3) dadasmid (3) 4) hopsahejsa (4) 5) bullit (5) 6) HondzaX (6) 7) kerob (7) 8) Klasik 51 (8) 9) Onipep ( 9) 10) cali (10) 11) Mari (11) 12) Straspol (12) 13) tkol (13) 14) Senior1949 (14) 15) Harley2008 (15) 16) Radim01 (16) 17) luky.sk (17) 18) Libor_OV (18) 19) tomas23 (19) 20) Kadakii (20)
Radim01 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Za mě OK, doruč. údaje jsem psal do PM, finance na poštu odeslány - ve zprávě můj nick + VS je 0116. Díky!
tomas23 Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Já jsem se do žadné limitky nehlásil. A ani nemam strojek. Přeji ať vám to dopadne…
valjoux Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna před 2 hodinami, dadasmid napsal: Místo tomas23 by měl být cigi Díky za info z tohoto mám strach že opravdu nevím kdo komu co přenechal.
cali Odesláno 2. ledna Nahlásit Odesláno 2. ledna Ahoj, ja som sa hlasil a urcite neodhlasoval, comuz by zodpovedalo miesto v zozname (mam radost). Nejake peniaze som urcite posielal (snad za strojcek?) to si pamatam, ale na cele hodinky to isto nebolo dost. Straspol pise "Vše je zaplaceno. Na Vás zůstane už pouze poštovné." takze to chapem tak, ze som: a.) nieco prepasol a do zoznamu nepatrim b.) Straspolovi ci niekomu nieco este dlzny c.) ziskal hodinky za cenu strojku na naklady niekoho ineho, to mi nepride fer d.) nieco nepochopil a je to cele este nejako inak, v tom pripade uctivo prosim niekoho nech ma dovzdela 1
valjoux Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 12 hodinami, cali napsal: b.) Straspolovi ci niekomu nieco este dlzny c.) ziskal hodinky za cenu strojku na naklady niekoho ineho, to mi nepride fer Ahoj, b.) Nějaké dopočítání a vyjádření k ceně musí udělat Straspol c.) Získat pořadové číslo mohl člověk co zaplatil stroj a záloho nějakých 8000 Kč a pokud jsi přebral pořadové číslo od někoho tak předpokládám že to chtěl od tebe zaplatit. Každopádně je to dost dlouho a málo kdo si to pamatuje. Já sám přesto že jsem to neměl na starost dohledávám , kontaktuji a přebírám kdejaký seznam. A zjišťuji kdo v tom vlastně jede. Jak jsi získal číslo? Vláďa
cali Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 39 minutami, valjoux napsal: Ahoj, b.) Nějaké dopočítání a vyjádření k ceně musí udělat Straspol c.) Získat pořadové číslo mohl člověk co zaplatil stroj a záloho nějakých 8000 Kč a pokud jsi přebral pořadové číslo od někoho tak předpokládám že to chtěl od tebe zaplatit. Každopádně je to dost dlouho a málo kdo si to pamatuje. Já sám přesto že jsem to neměl na starost dohledávám , kontaktuji a přebírám kdejaký seznam. A zjišťuji kdo v tom vlastně jede. Jak jsi získal číslo? Vláďa ano, tak nejak to bolo a dokonca aj to cislo (10) sedi , 8K som posielal (podla SZ historie) 23 januara 2020 a to je naposledy co som sa celou vecou (znova podla historie SZ) zaoberal... takze pokial sa medzi tym nestalo nieco, co by ma zo zoznamu vyradilo a ja som to prepasol, tak som stale cislo 10 a plati b. alebo c. hadam ze tu nie som jediny komu chyba podrobnejsie vyjadrenie Straspola k cene
valjoux Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna před 8 hodinami, cali napsal: ano, tak nejak to bolo a dokonca aj to cislo (10) sedi , 8K som posielal (podla SZ historie) 23 januara 2020 a to je naposledy co som sa celou vecou (znova podla historie SZ) zaoberal... takze pokial sa medzi tym nestalo nieco, co by ma zo zoznamu vyradilo a ja som to prepasol, tak som stale cislo 10 a plati b. alebo c. hadam ze tu nie som jediny komu chyba podrobnejsie vyjadrenie Straspola k cene Někomu jsi zaplatil a pokud jsi to neprodal tak jsi stále ve hře.
cigi Odesláno 4. ledna Nahlásit Odesláno 4. ledna V 2. 1. 2026 v 19:09, dadasmid napsal: Místo tomas23 by měl být cigi Ano, je to tak, dne 12. května 2019 jsem od tomas23 koupil jeho KLASIK číslo 19. Jsem stále ve hře a moc se na hodinky těším, jsou skvělý !! Jen nevím, jak mám teď postupovat s doplatkem atd.. prosím o instrukce. Každopádně prostuduju svoje podklady a forum. P.S. Kdyby chtěl Mari vyměnit číslo 11 za 19, jsem nadšeně k dispozici. Díky moc a gratulace Straspolovi a všem vše nejlepší do nového roku !!
dadasmid Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna V 17. 12. 2025 v 19:51, dzerik1 napsal: Ahoj, jsem v jednání s valjouxem. Nyní je důležité se spojit se straspolem, aby mi dal vědět co je připraveného (dle mého pouze strojky a max. datové věnce). Podle toho se domluvím s valjouxem a dám sem předpokládanou cenu včetně rozpisu celkové ceny. Zatím je předpoklad dotažení cca 6 měsíců (záleží jak straspol odešle strojky). Pokusím se v příštím týdnu hodit info i do soukromých zpráv dle posledního seznamu a uvidíme kdo všechno se ozve. Klidně pokud to tady ze sniperů ještě někdo sleduje dejte sem prosím info ať víme kolik nás tu je. Ahoj, rozhodl jsem nepokračovat, stačí mi Classic. Případným zájemcům přenechám strojek a místo č. 3 v seznamu na Sniper. Vzhledem k tomu, že se Straspol vzdal doplatků na Classic, požadoval bych cenu strojku poukázat jemu, já nic nechci. V případě zájmu pište SZ. Děkuji a držím palce.
dadasmid Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna (upraveno) Dovolím si aktualizaci tabulky, dle skutečností, které se dosud povedlo vypátrat, reklamace případně okamžitě hlaste. EDIT: Jedná se o verzi KLASIK, která je aktuálně hotová. 1) Biges (1) 2) HondzaX (2) 3) dadasmid (3) 4) hopsahejsa (4) 5) bullit (5) 6) HondzaX (6) 7) kerob (7) 8) Klasik 51 (8) 9) Onipep ( 9) 10) cali (10) 11) Mari (11) 12) Straspol (12) 13) tkol (13) 14) Mocca007 (14) 15) Harley2008 (15) 16) Radim01 (16) 17) luky.sk (17) 18) Libor_OV (18) 19) cigi (19) 20) Kadakii (20) Upraveno 7. ledna uživatelem dadasmid
Já ml. Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Ahoj, Verze klasik 6) HondzaX - nyní Já ml. - strojek zaplacen, záloha zaplacena Verze sniper 23) Bezous - nyní Já ml. - strojek zaplacen
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se