dadasmid Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Přenechávám svou pozici uživateli s nickem Radim01, níže upravený poslední seznam, který jsem dohledal. Prim Sport 2 Daydate Sniper Straspol (12) strojek zaplacen Corwin (7) strojek zaplacen Gunman (9) strojek zaplacen Libor_OV (18) strojek zaplacen dzerik1 (10) strojek zaplacen kerob (8) strojek zaplacen zbuddy (27, kdyby počet klesl, tak 4) strojek zaplacen tkol (13) strojek zaplacen Dzos (16) strojek zaplacen Stankoff (64 jestli nebude je mi to fuk) strojek zaplacen Mr_Ropotamo (11) strojek zaplacen Lukasmoc (1) strojek zaplacen tomesh (14) strojek zaplacen Biges (2) strojek zaplacen Funthom 95 (17) strojek zaplacen Radim01 (3) strojek zaplacen Zibesoni (5) strojek zaplacen 01standa (6) strojek zaplacen youstoryup strojek zaplacen pevo (15) strojek zaplacen dzerik1 (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Kadakii (21) strojek zaplacen Já ml. (na čísle nezáleží) strojek zaplacen Suprzajíc strojek zaplacen tkol (22) strojek zaplacen luky.sk (27) strojek zaplacen jirka44 (4 nebo 24) strojek zaplacen Thomas V.Bayern (pokud možno 00) strojek zaplacen
valjoux Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Ahoj, lidi, kluci, holky a přátelé. Prosím Vás snažím se dořešit limitku DAY DATE a trochu to už řadu lidí nebere. Nebo už nejsou na foru. Nemá někdo kontakt na lidi nebo ať ozvou. Na zprávu nereaguji. Velice děkuji Vláďa Senior 1949 HondzaX Luky.sk Cali Onipep
Dzos Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Nechci dělat zmatek, ale dlouho jsem tady ve vlákně nebyl. Jsem na seznamu sniper a potvrzují zájem je dokoncit.
dadasmid Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února Tak jeden rychlocvak mobilem společně s Nodate. Díky všem, co se na tom podíleli, jmenovitě především Straspolovi a Valjouxovi. Znovu opakuji výzvu, aby nezapadla. Kdokoliv by měl na následující účastníky limitky jakýkoliv kontakt - sem patrně nechodí, prosím o jejich kontaktování nebo předání informací Valjouxovi: Senior 1949 HondzaX Luky.sk Cali Onipep Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Biges Odesláno pondělí v 10:10 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:10 Díky Vláďovi za dovezení! Malá říká, že se jí líbí luneta, ale ciferník by měl být barevnější Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se