Přejít na obsah

Bronzovky Elton PS 2- DayDate

Doporučené příspěvky

Vím - dlouho jsem se neozval. Chápu že tady táhnu nejhůř organizovanou limitku všech dob - jak mi včera sdělil Nejvyšší- a dobrý organizátor už ze mě nebude.  Důvodů pro to je strašně moc a určitě je vetšina potíží ve mně. Mrzí mě to. 

Nicméně hodinky se vyvíjejí dál. Po potížích s povlakováním jsem změnil dodavatele a našel konečně firmu, která nekecá, ale umí hodinářské věci a běžně je dělá (což je v Čechách jeden z největších problémů, jak jsem už konečně pochopil).

V současné chvíli jsou hodinky ve fázi, kterou uvidíte na fotografiích. Včera mi shodou okolností přišel vzorek možností popisu dýnka, se kterým si trochu lámu hlavu. Vzor firma má, ale nelekněte se, neměl jsem dýnko na zkoušku, tak použili vlastní kus a na něj pouze udělali vzorky vybrané z textu na vzorovém dýnku, které mají. 

Dýnka se povlakují, vyžádali si hřídelky, aby mohli povlakovat i dodané korunky, a to jsou teď věci, na které čekám. Pak přijdou na řadu popisy a hodinky se znovu vyleští a sestaví. 

Víte jak to s focením mám - v tom se nic nezměnilo a asi nezmění, tak tady mám domácí rychlocvak než vyrazím do práce kazit mladé talenty. 

IMG_5705 (1).jpg

IMG_5708.jpg

IMG_5709 (1).jpg

IMG_5710.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 29. 11. 2024 v 19:41, Harwey napsal:

S gravirovanim by ti nevedel pomoct tuto @Czechgun?

Ahoj jasně rád pomůžu. Ale až po novém roce ted mám své práce víc něž dost. 

@straspol ten vzorek gravírování co máš vůbec nevypadá dobře a dá se to udělat o dost lépe. Pokud chceš napiš mi a pomůžu ti s tím.

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Czechgun napsal:

@straspol ten vzorek gravírování co máš vůbec nevypadá dobře a dá se to udělat o dost lépe. Pokud chceš napiš mi a pomůžu ti s tím.

před 6 hodinami, Czechgun napsal:

Potřeboval bych vědět víc - co je na tom blbě ? Je to jen narychlo udělané předváděčka pro představu, jak to může vypadat v různých hloubkách - říkal jsem si, že bych preferoval kontrastní hloubku až na kov. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 8 minutami, Harwey napsal:

nechcem moc do toho strasovi liezt, alebo to tu organizovat @Czechgunked budes mat po novom roku cas, prosim skuste sa so @straspoldohodnut aspon na tom laseri.

Ahoj, mám velký problém stíhat svůj projekt ale pokud se jedná jen o laser kdy budou připravená všechna data rád pomůžu. Stačí napsat a nějak to vymyslíme. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...