OldaA Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Dnešní náhodný přírůstek už dělá KONtinuálně TIK I ťak u mě . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Tož pěkná náhoda. Takový náhody bych si taky nechal líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Krasne Ecka, gratuluji at dobre slapou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Jak k takové náhodě dojde?To by se mi také líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 krásná klasika. gratulace!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Šel jsem se podívat na jiné hodinky, které na fotkách vypadají skvěle, ale v reálu nejsou nic moc a vůbec mi nesedí na ruce. Tyto mě zaujaly protože ve vitríně měli místo hned vedle těch původních. Předtím jsem ty trojúhelníky na ciferníku považoval za úděsný kýč, na živo to ale vypadá výborně. Třešničkou na dortu je to že jde o už nevyráběný model s 44 mm pouzdrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 A dobrá akce u Bechyně do toho ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 (upraveno) No podobně jsem přišel i já ke Kontiki Date. Jen jsem prošel kolem Bechyněho a po pár metrech se zastavil, že se jen kouknu co tam mají pěknýho. Do toho na Eterny citelná sleva, no a zbytek už asi psát nemusim... Upraveno 24. dubna 2017 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olin001 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Narážel jsem na to protože i já jsem takhle přišel ke kontiki date bílej cifr a na modrý gumě a páráda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 krásne a ešte k tomu GMT, fakt gratulujem a teším sa na ďalšie fotky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 To není GMT, ale datum. Gratuluji, kdysi jsem je měl na tahu - super hodinky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Time2Groove Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Krásný stroj. Eterna ja ma oblíbená značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se