valjoux Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 To bude ještě prekérka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Paráda...myslím si,že ta velikost bude v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 To bude ještě prekérkaTy, jó ... :clap: , bude to zajímavé ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Ta barevná varianta by se dala pojmenovat jako Prim sport 2 VV (Volské voko) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 VV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Tak jsem neodolal.Fotit neumím, takže omluvte kvalitu,v reálu je to mnohem lepší.Poděkování patří Valjouxovi za dobře odvedenou práci, díky!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Moc pěkné...tak ať dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Moc krásný vánoční dárek od Ježíška !!!Možná takový dostaneme všichni od Prim,co tady na chrono chodíme ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Nojo málo kdo tuší že pokud chce dárek k Vánocům od Primu tak ho musí objednat na 3 Krále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Sem si říkal,že než cpát peníze do Primek tak mi stačí ty co mam a našetřím na nějakou světovou hodinařinu,ale když to vidim,tak pokud Vláďa vyčaruje XL Igeny, tak asi neudržím. Ještě pořádnou lumi by to chtělo. Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Čarovat se nechá stačí jen udat směr a konkrétní přání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 To bude ještě prekérkaValjouxi, teď jsem opravdu velmi, velmi překvapený. Trochu nevím, co si mám myslet...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 Nooo LE. chronomag chrona, to bych si nechal líbit... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doophy Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2018 Jsem tu úplně nový a v hodinkách začátečník a kratším se divit, co všechno dokážete udělat!!! Úžasná práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 Chrono Sporty, pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak jsem poslouchal neustálé výčitky že já mám pořád nové a nové hodinky a polovička nic. Tak jsem jí taky 3 udělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 To je ta břidlice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jedna z možných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 (upraveno) A dá se to dál nějak opracovat- indexy apod...kdyby byla tmavší (grafitová) tak to mohlo vypadat dobře Upraveno 4. ledna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 4. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Zatím mám jen tohle, je potřeba co nejrovnější a na tisk hledám možnosti. Jinak ten matroš je v Praze a snad v Jihlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se