Přejít na obsah

Možnosti IGENů

Doporučené příspěvky

Tak jsem po ránu trochu stuhl. Paní pošťačka donesla velkou tlustou obálku nadepsanou ELTON. A co v ní asi bylo?  A nic jsem si v Eltonu neobjednával. 

Byl tam katalog na hodiny, budíky a teploměry. Asi se budu muset přeorientovat když mám novou inspiraci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čas od času zde někdo rebeluje o variantu ve zlatě, tak jsem to nechal propočítat.

Jedná se o zhruba 30 g zlata a je to pouzdro a luneta. Víko není dořešený pokud by se to dělalo vodotěsné tak by to muselo být na to vložkování a použití nerez víka.

Pokud by to bylo celo zlato tak se musí přidat víko a nebude to vodotěsné.

7 000-10 000 Cena za práce

20 000 zlato 30g

2 000 stříbro.

ceny jsou bez DPH 

Tak kolik lidí se přihlásí?

Do 50-60 tisíc Igen ve zlatě.

Odkaz ke komentáři

Z určitého pohledu a pro leckoho jsou nevodotěsné Igeny o ničem a zlaté (komplet, zlaté pouzdro s nerezovým dýnkem si nějak neumím představit) nevodotěsné jsou asi šílenost/rozmařilost, ale když se před časem na aukru vydražily zlaté traktory za 54k, tož proč ne Igeny...? Možná nás nebude moc, možná budu sám, ale za mě ano. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

neviem kam to zaradit a kedze v tejto sekcii su na hodinkach pouzite parexo korunky by ma zaujimalo, ci su tieto korunky vodotesne a obstaja kupanie a plavanie v sladkej i slanej vode.

mam v sucasnosti parexo korunku na kazdodenne nosenie a kedze ide leto a ta povodna je vytesnena mnou dvoma o kruzkami na 100%, tak zvazujem ci ju tam dat, ci nechat to parexo. rozdiel je v tom, ze ta povodna s okruzkami sa natahuje tazsie a vo vacsej miere ju opotrebuvam potom. a tiez to, ze nechce sa mi podla sezony otvarat hodinky, ked slapu na 100%. preto by som rad vedel vase skusenosti, co mate tiez tie aftermarketove korunky

Upraveno uživatelem CsabaC
Odkaz ke komentáři

neviem kam to zaradit a kedze v tejto sekcii su na hodinkach pouzite parexo korunky by ma zaujimalo, ci su tieto korunky vodotesne a obstaja kupanie a plavanie v sladkej i slanej vode.

mam v sucasnosti parexo korunku na kazdodenne nosenie a kedze ide leto a ta povodna je vytesnena mnou dvoma o kruzkami na 100%, tak zvazujem ci ju tam dat, ci nechat to parexo. rozdiel je v tom, ze ta povodna s okruzkami sa natahuje tazsie a vo vacsej miere ju opotrebuvam potom. a tiez to, ze nechce sa mi podla sezony otvarat hodinky, ked slapu na 100%. preto by som rad vedel vase skusenosti, co mate tiez tie aftermarketove korunky

Těžká odpověď když člověk neví jaký tam je krček. Pokud tam je origo krček 2,3 mm tak to těsnit nebude, pokud tam je krček 2,5 mm tak to těsní. A mám to odzkoušené.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...