Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

40 je pohoda mám na krku 50 a to začíná být pakárna. A pokud se jedná o pouzdro taky by to šlo ale nejdu do toho po hlavě jako dříve.

Pokud se najdou lidi a vloží do toho peníze tak se nechá jednat.

• Odpovědi 667
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bohužel nevím, co je tu myšleno čtyřicítkami či padesátkami, je možné menší objasnění...? Díky! :cheers:

Odesláno (upraveno)

Při zmínce o čtyřicítce mě míra pouzdra napadla, ale jak do toho kolega valjoux přimotal ještě padesátku (a napadly mě roky), poněkud jsem znejistěl. Děkuju za vysvětlení, teď už můžu klidně spát (právě jsem vylezl z bazénu a jdu se natáhnout poo)... :sleeping_03anim:

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

Taky mám radši volnou vodu, ale v současných vedrech zaplaťpánbu i za ten kruhový cca pětimetrový bazén s metrem vody. U sousedů naproti přes ulici s volnou vstupenkou po celé léto, bo jsem při pořízení finančně pomohl měrou nezanedbatelnou... :)  

• po měsíci...
Odesláno

Takové malé vylepšení. Nejedná se sice o hodinky ,ale pouze o stroj. Najde ho někdo?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...