Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z denicku nervozity : tak uz jsou iwc v Modleticich,uffff, tak vydrzat, nervy jako strunky, ale .......... jestli to vyjde, budeme mit na co koukat, pokud se mi to podari nafotit. Ja jsem uz jsem sem neco fotil, ale bud je blbej fotak nebo j..... :smile_anim:

• Odpovědi 802
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

me jednou dosel prazdnej balik z UK misto rolexu za kilo, vod ty doby dal jak z nemec si posilat nenecham, nebo pokud to neni profi trusted seller apod..

Ty v..e ... To by mě asi šlehlo ...

Jak to dopadlo, řešil jsi to přes nějaké pojištění, šlo to vůbec takto vyřešit?!?

Neříkej mi, že jsi o ty prachy přišel ... :(

Odesláno

tohle se tu resilo, bomba !

Vypadají na krásně takhle zblízka. Gratuluju! ....jenom se nemůžu srovnat s tím průměrem 46 mm(?). To mi k takovým oblekovkám moc nejde

Odesláno (upraveno)

:cigar:

Johooo... To jsou krasny cibule, zadny oblekovky. 46mm prumer, 11mm vyska to musi bejt super.

Kalibr je skvelej, az budu velkej kluk, budu shanet fliegeruhr handaufzug.

Krasna pocta kapsacum.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Jedina lunarni faze, ktera se mi libi.

nadhera, 502218 maji presne tuto lunarni fazi,logickou,prehlednou, uz se nemuzu dockat

Odesláno

Já měl výše vyfocené IWC na ruce a v prodejně při tom světle jsou ty fáze tak mizerně vidět, že na téhle fotce to vypadá 10x lépe. Hodně mě to odradilo od nákupu a asi do nich nepůjdu, tohle výrobce moc nezvládnul. Jinak hodinky to jsou nádherné.

Odesláno

Ty v..e ... To by mě asi šlehlo ...

Jak to dopadlo, řešil jsi to přes nějaké pojištění, šlo to vůbec takto vyřešit?!?

Neříkej mi, že jsi o ty prachy přišel ... :(

platilo se to pres paypal, takze nakonec se mi podarilo za pomoci PCR dostat love zpatky. ale jediny moje stesti je, ze prodejce poslal prazdnej balik, takze nesedela hmotnost, kdyby tam byla cihla, tak sem asi v prdeli :(
Odesláno

platilo se to pres paypal, takze nakonec se mi podarilo za pomoci PCR dostat love zpatky. ale jediny moje stesti je, ze prodejce poslal prazdnej balik, takze nesedela hmotnost, kdyby tam byla cihla, tak sem asi v prdeli :(

Hmmm, ještěže tak ...
Odesláno

Tak uz je to tady, panove, radost pohledet, uff, ale byly to nervy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

tak to je ovsem strojovna, cumim jak puk, gratuluju.

to dantechno,philipmorris

diky,stalo to za to !!

Upraveno uživatelem kerob
Odesláno

v poho, byly jak vidis 09/2011 a behem 2 minut nabouchano,adjustovano, i 29. unor respektovaly a rovnou na 1. brezna, bomba

Odesláno (upraveno)

Tady je asi zbytecny neco psat...

Ale stejne se zeptam... Kdyz je to perpetual calendar, kde to ma nastaveni prestupnyho roku?

A mescni faze 29.5 je skutecne taky perpetual?

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Tady je asi zbytecny neco psat...

Ale stejne se zeptam... Kdyz je to perpetual calendar, kde to ma nastaveni prestupnyho roku?

A mescni faze 29.5 je skutecne taky perpetual?

p.calendar si to sam pamatuje, vi ktere roky jsou prestupne, kdyz jsem je ted nastavoval, tak z 28/2 preskocily na 29/2 a potom z 29/2 prejely auto rovnou bez zastavky na 1/3.Je to v nich! Jak to funguje, to by nam vsem tady meli/mohli vysvetlit vetsi odbornici...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...