afrikab Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2008 Tak se taky přidám se svou troškou do mlýna... A hele, legendani hodinky britske armady. Slusi jim to i v modernim havu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 5. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2008 Pěkná klasika ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 5. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2008 Tak se taky přidám se svou troškou do mlýna... Nejklasičtější klasika, nejlepší jednoduché hodinky co znám. Moc pěkný i když je v tom "pouze ETA". Jsou ale patřičně firmou ohodnocený :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Tak se taky přidám se svou troškou do mlýna... Krása, tyhlety patnáctky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rak.pavel Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Breitlingů a Omeg tu je nespočet, kdo všechno tu ale vlastní IWC a který?!? Skoro nikdo tu o nich nemluví, nepíše ... Pochlubte se konečně ... Jsou opravdu krásné. Kde se dají koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2008 Jsou opravdu krásné. Kde se dají koupit? ja nevim, ale delas si tady z nas legraci nebo co? sam pises jak si u Dusaka nechal tuhle 15 litru a tuhle 9 litru za nejaky opravy ale nevis ze tam maj IWC? co treba pouzit google nez se zeptas. tohle zrovna neni otazka, na kterou by google nevedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 no, já jsem čekatel na Pilot?s Watch Hand-Wound Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 17. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2008 no, já jsem čekatel na Pilot?s Watch Hand-Wound ..také jsem v očekávání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancap Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Pěkný web, díky za něj. Dozvěděl jsem se o něm díky článku v MF DNES někdy před měsícem. A těší mě, že můžu přidat jeden kousek. Dárek k přijímačkám na gympl, bude jim 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Pěkný web, díky za něj. Dozvěděl jsem se o něm díky článku v MF DNES někdy před měsícem. A těší mě, že můžu přidat jeden kousek. Dárek k přijímačkám na gympl, bude jim 7. A to je co jako za gympl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 A to je co jako za gympl? Nech mě hádat, gympl je PORG a tvůj táta je Martin Roman :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancap Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Nech mě hádat, gympl je PORG a tvůj táta je Martin Roman :-D Ne, nicméně elitní v samém srdci Prahy. A rodiče rozhodně nepřehrabují stamiliony:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Ne, nicméně elitní v samém srdci Prahy. A rodiče rozhodně nepřehrabují stamiliony:) Jak se vlastne pozna elitni gymnazium? Podle vyse skolneho? Omlouvam se za rejpani, jen mi neprijde soudne, dat diteti za prijimacky na stredni IWC... PS: zavist v tom nehledejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancap Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Jak se vlastne pozna elitni gymnazium? Podle vyse skolneho? Omlouvam se za rejpani, jen mi neprijde soudne, dat diteti za prijimacky na stredni IWC... PS: zavist v tom nehledejte... Ne, o skolnem to neni, ale to jedno, na to adjektivum zapomente. A ze to nekomu neprijde soudne...co k tomu rict, no... O IWC a jinych top znackach jsem vedel dost uz kdyz mi bylo deset a rodic usoudil, ze v 16 letech jsem schopen je do tydne nepropit, neznicit a nenosit od rana do vecera a neco z nich mit. A omlouvam se, pokud jsem nekoho pobouril; procetl jsem si to tady a rekl jsem si, proc nenapsat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Ne, o skolnem to neni, ale to jedno, na to adjektivum zapomente. A ze to nekomu neprijde soudne...co k tomu rict, no... O IWC a jinych top znackach jsem vedel dost uz kdyz mi bylo deset a rodic usoudil, ze v 16 letech jsem schopen je do tydne nepropit, neznicit a nenosit od rana do vecera a neco z nich mit. A omlouvam se, pokud jsem nekoho pobouril; procetl jsem si to tady a rekl jsem si, proc nenapsat... Udělal jsi dobře. Do života startuješ s krásnýmu hodinkami, takže sem určitě občas zavítáš, ne? Ať se daří na gymplu i jinak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2008 Udělal jsi dobře. Do života startuješ s krásnýmu hodinkami, takže sem určitě občas zavítáš, ne? Ať se daří na gymplu i jinak! Na gymplu uz to nebude. Hodinky dostal v sesnacti a bude je mit sedm let, cili 22/23. At Ti hodinky delaji stale radost a uslechtily konicek Ti vydrzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Mini OT: na jednom fore sa preberala tema "Ake hodinky 18 ročnemu synovi" a jednoznačne vyhral Roro Submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 tady se od rána zas vypařil příspěvek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Ne, nicméně elitní v samém srdci Prahy. A rodiče rozhodně nepřehrabují stamiliony:) Dar synovi je vždy průsečíkem možností rodičů a vlastností syna, pokud jsou tím průsečíkem IWC, pak nelze než konstatovat, že obě strany (dárce i obdarovaný) mají vkus a dárce navíc i dobré finanční možnosti. Asi by to chtělo dopřesnění, jaké že hodinky máš na denní, "běžné" nošení ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancap Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2008 Dar synovi je vždy průsečíkem možností rodičů a vlastností syna, pokud jsou tím průsečíkem IWC, pak nelze než konstatovat, že obě strany (dárce i obdarovaný) mají vkus a dárce navíc i dobré finanční možnosti. Asi by to chtělo dopřesnění, jaké že hodinky máš na denní, "běžné" nošení ?? Běžně nosím SEIKO 350751. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se