Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

Z denicku nervozity : tak uz jsou iwc v Modleticich,uffff, tak vydrzat, nervy jako strunky, ale .......... jestli to vyjde, budeme mit na co koukat, pokud se mi to podari nafotit. Ja jsem uz jsem sem neco fotil, ale bud je blbej fotak nebo j..... :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me jednou dosel prazdnej balik z UK misto rolexu za kilo, vod ty doby dal jak z nemec si posilat nenecham, nebo pokud to neni profi trusted seller apod..

Ty v..e ... To by mě asi šlehlo ...

Jak to dopadlo, řešil jsi to přes nějaké pojištění, šlo to vůbec takto vyřešit?!?

Neříkej mi, že jsi o ty prachy přišel ... :(

Odkaz ke komentáři

Já měl výše vyfocené IWC na ruce a v prodejně při tom světle jsou ty fáze tak mizerně vidět, že na téhle fotce to vypadá 10x lépe. Hodně mě to odradilo od nákupu a asi do nich nepůjdu, tohle výrobce moc nezvládnul. Jinak hodinky to jsou nádherné.

Odkaz ke komentáři

Ty v..e ... To by mě asi šlehlo ...

Jak to dopadlo, řešil jsi to přes nějaké pojištění, šlo to vůbec takto vyřešit?!?

Neříkej mi, že jsi o ty prachy přišel ... :(

platilo se to pres paypal, takze nakonec se mi podarilo za pomoci PCR dostat love zpatky. ale jediny moje stesti je, ze prodejce poslal prazdnej balik, takze nesedela hmotnost, kdyby tam byla cihla, tak sem asi v prdeli :(
Odkaz ke komentáři

platilo se to pres paypal, takze nakonec se mi podarilo za pomoci PCR dostat love zpatky. ale jediny moje stesti je, ze prodejce poslal prazdnej balik, takze nesedela hmotnost, kdyby tam byla cihla, tak sem asi v prdeli :(

Hmmm, ještěže tak ...
Odkaz ke komentáři

Tady je asi zbytecny neco psat...

Ale stejne se zeptam... Kdyz je to perpetual calendar, kde to ma nastaveni prestupnyho roku?

A mescni faze 29.5 je skutecne taky perpetual?

p.calendar si to sam pamatuje, vi ktere roky jsou prestupne, kdyz jsem je ted nastavoval, tak z 28/2 preskocily na 29/2 a potom z 29/2 prejely auto rovnou bez zastavky na 1/3.Je to v nich! Jak to funguje, to by nam vsem tady meli/mohli vysvetlit vetsi odbornici...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...