kerob Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Z denicku nervozity : tak uz jsou iwc v Modleticich,uffff, tak vydrzat, nervy jako strunky, ale .......... jestli to vyjde, budeme mit na co koukat, pokud se mi to podari nafotit. Ja jsem uz jsem sem neco fotil, ale bud je blbej fotak nebo j..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 29. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 me jednou dosel prazdnej balik z UK misto rolexu za kilo, vod ty doby dal jak z nemec si posilat nenecham, nebo pokud to neni profi trusted seller apod.. Ty v..e ... To by mě asi šlehlo ... Jak to dopadlo, řešil jsi to přes nějaké pojištění, šlo to vůbec takto vyřešit?!? Neříkej mi, že jsi o ty prachy přišel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 tohle se tu resilo, bomba ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jedina lunarni faze, ktera se mi libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milli Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 tohle se tu resilo, bomba ! Vypadají na krásně takhle zblízka. Gratuluju! ....jenom se nemůžu srovnat s tím průměrem 46 mm(?). To mi k takovým oblekovkám moc nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 (upraveno) Johooo... To jsou krasny cibule, zadny oblekovky. 46mm prumer, 11mm vyska to musi bejt super.Kalibr je skvelej, az budu velkej kluk, budu shanet fliegeruhr handaufzug.Krasna pocta kapsacum. Upraveno 29. února 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Jedina lunarni faze, ktera se mi libi. nadhera, 502218 maji presne tuto lunarni fazi,logickou,prehlednou, uz se nemuzu dockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Já měl výše vyfocené IWC na ruce a v prodejně při tom světle jsou ty fáze tak mizerně vidět, že na téhle fotce to vypadá 10x lépe. Hodně mě to odradilo od nákupu a asi do nich nepůjdu, tohle výrobce moc nezvládnul. Jinak hodinky to jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Ty v..e ... To by mě asi šlehlo ... Jak to dopadlo, řešil jsi to přes nějaké pojištění, šlo to vůbec takto vyřešit?!? Neříkej mi, že jsi o ty prachy přišel ... platilo se to pres paypal, takze nakonec se mi podarilo za pomoci PCR dostat love zpatky. ale jediny moje stesti je, ze prodejce poslal prazdnej balik, takze nesedela hmotnost, kdyby tam byla cihla, tak sem asi v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 1. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 platilo se to pres paypal, takze nakonec se mi podarilo za pomoci PCR dostat love zpatky. ale jediny moje stesti je, ze prodejce poslal prazdnej balik, takze nesedela hmotnost, kdyby tam byla cihla, tak sem asi v prdeli Hmmm, ještěže tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 tohle se tu resilo, bomba ! Ty jsou fakt peckovni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Tak uz je to tady, panove, radost pohledet, uff, ale byly to nervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Krasa ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 tak to je ovsem strojovna, cumim jak puk, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Krasa ! nastavuji nyni aktualni cas, pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) tak to je ovsem strojovna, cumim jak puk, gratuluju. to dantechno,philipmorris diky,stalo to za to !! Upraveno 2. března 2012 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philipmorris Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 no, jestli chudaku jedes den za dnem, tak potes koste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 v poho, byly jak vidis 09/2011 a behem 2 minut nabouchano,adjustovano, i 29. unor respektovaly a rovnou na 1. brezna, bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) Tady je asi zbytecny neco psat...Ale stejne se zeptam... Kdyz je to perpetual calendar, kde to ma nastaveni prestupnyho roku?A mescni faze 29.5 je skutecne taky perpetual? Upraveno 2. března 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Tady je asi zbytecny neco psat... Ale stejne se zeptam... Kdyz je to perpetual calendar, kde to ma nastaveni prestupnyho roku? A mescni faze 29.5 je skutecne taky perpetual? p.calendar si to sam pamatuje, vi ktere roky jsou prestupne, kdyz jsem je ted nastavoval, tak z 28/2 preskocily na 29/2 a potom z 29/2 prejely auto rovnou bez zastavky na 1/3.Je to v nich! Jak to funguje, to by nam vsem tady meli/mohli vysvetlit vetsi odbornici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se