Přejít na obsah

Kdo všechno tu vlastní IWC a jaký?!?

rorda

Doporučené příspěvky

Jsou to bezesporu zajímavé hodinky i když se přiznám, že mě nějak neoslovily. Každopádně celoživotní úspory bych určitě do nich nedal i když v tvém případě jde spíš o žertík vzhledem k tomu, že máš v IWC hodinkách násobně větší peníze. Uživej si jich a gratuluju!

<_< jo asi tak nejak, ale jinak spokojenost a dik za gratulaci, vazim si kazdeho,kdo mi to preje!

Upraveno uživatelem kerob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kerobe, takova ajdea, co kdybys zalozil vlakno urcene pouze temto hodinkam, zaslouzi si to. Tady se to ztrati. Muzes pozadat moderatora, aby tam diskuzi k tem orloju presunul, uz je docela dlouha a bude to aspon v k tomu urcenem vlakne. A muzes so do nej vkladat fotky, aktualizace odchylky, vsechno a tady to zustane spise o te obecne statistice. Ale to je jen takova myslenka.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Diky za napad.Priznam se ale, ze se radsi schovam do davu.Mam posledni dobou trochu vice prace a mene casu, nez abych mohl spravovat takovou agendu a prispivat tak, aby byla vzdy aktualni. Nicmene se vzdavam autorskych prav na vlakno :smile_anim: a pokud ho nekdo zalozi a presune do nej prispevky prislusne, nebudu se vubec zlobit. Ale jak rikam, nejsem schopen vzdy byt aktualni a nekdy i tyden nejsem u compu. To Hasna: ty jsi tady casto a dobre se ctes.Vydrz!!

Odkaz ke komentáři

No, neni to nutnost samozrejme a za tebe to nikdo delat nebude. Ja jen, ze by to bylo prehlednejsi a hodinky by si to zaslouzily. Od tebe to nevyzaduje zadnou aktivitu v budoucnu. Zaloz vlakno, napis moderatorovi, at presune prispevky odtud tam a hotovo. Muzes na to na vzdy zapomenout, ale kdykoliv budes chtit neco dodat, o nich napsat, nebo nekdo jiny, bude kam. Coz zcela jiste budes chtit.

Odkaz ke komentáři

Po SMP 2254.50 nastalo obdobi, kdy jsem zacal koukat po Rolex SD. Pak jsem je mel v ruce a vuci ocekavani jiskra nepreskocila. Koukal jsem tedy na PAM 320, 312, IWC Aquatimer vintage collection a nedavno i po Rolex DJII. Uz uz to vypadalo na DJII, ale najednou do problematiky vstoupil Gas a timto mu tedy vrele dekuji :)

Jiskri to mezi nami o stosest! (i pres bidnou fotku mobilem, ale zrovna dorazily, tak pouzivam co je prvni po ruce)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...