Ajaj Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Ty vole, na to mi chybí ještě aspoň 2-3 dýly. Ale musej bejt dobrý! No nic. Jdu zpátky ke stroji ve starý kolbence. Nebo se zase denní směna volně přeleje v noční páč jsem nic nestihl… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 V 9. 6. 2021 v 21:09, Prochy68 napsal: A je to tady Furt tu brecite a mate doma miliardy… leti to nahoru.. uz mate vybrane barvy na ty Lamba? Nebo resite zda Pepsi nebo Daytony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Zatim resim jestli mam prodat dvoje Seiko petky abych pokryl ztraty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Ja chci prodat svy sluzebni auto, abych mohl dal nakupovat v poklesu a tim snizovat prumernou ztratu na jednu minci. Nejsem zadnej vul ale trejder! jo a vo vikendu jsem si nainstaloval Reddit. Ted uz na me nikdo nema. BTW - nechxe mi nekdo sverit prachy? Mu to zhodnotim jako…… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 (upraveno) A kolik % nabizis, jedny Seika bych do toho vlozil? Upraveno 14. června 2021 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 sem byl o vikendu u Wempeho ve Vidni, tloukl kryptem nabitou penezenkou o pult a zadny pepsiny mi nedali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 sem byl o vikendu u Wempeho ve Vidni, tloukl kryptem nabitou penezenkou o pult a zadny pepsiny mi nedali ty kokos, “you made my day”…sem vyprskl kafe na monitor pri ty predstave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Tak Musk vraj zase zacne brat BTC, ale len ak budu dost zelene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Tak on si s tim trhem jen hraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Letiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Hele kluci, máte v tom někdo "větší" peníze.... myšleno řády vyšších 100.000plus nebo si s tím jenom hrajete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 a jako v dolarech nebo rupiich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 před 20 minutami, Andrew napsal: Hele kluci, máte v tom někdo "větší" peníze.... myšleno řády vyšších 100.000plus nebo si s tím jenom hrajete? jestli myslis nasi tvrdou menu, tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Nekde tu byl takovy obrazek Zeme - Mesic. Ti, co nastupili na Zemi, viz. Pocatek topiku, ti uz tu nejsou. Uzivaji investic. Tu jsou jen tulipáni a ti co nastoupili na oběžné dráze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 no nekdo to zaplatit musi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Ja ti dam tulipana, ty bramboro! tady probiha seriozni diskuze, jak z 2tis investice se stat do konce leta milionarem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Ted uz se jen dohodnout s Muskem aby neco sikovnyho tweetnul a je to tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Tulipanem jsem myslel ty, co bitcoin prirovnavali k tulipanove horecce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 My jsme investori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Trejdři! Trejdři! tvl, sem myslel jak jsem strašně chytrej, když jsem včera v noci skoro všechno prodal……si snad pořídím Twitter na starý kolena… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se