Ajaj Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Tak tos byl ty! Díky. Jediný krypto co mi jede P.S. nechceš tam ještě přisypat? Potřebuju ještě pořád 10% nahoru, abych se dostal na nulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 Srat na to tyvle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Co se to deje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 krvácí to nějak na všech frontách. Ne jen krypto. díkybohu už nemám žadnej cash, abych šel do dip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Za vsechno muzou vrazi z Wall Streetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 mě by jen zajímalo, kterej vůl vymyslel, že krypto je save heaven, když padaj akciový trhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Začátek konce nebo konec začátku? A nebo jen dočasné zaškobrtnutí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 52 minutami, Ajaj napsal: mě by jen zajímalo, kterej vůl vymyslel, že krypto je save heaven, když padaj akciový trhy ja ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Já jsem se podíval na telefon po probuzení, jedním okem zalepeným...a když jsem to zahlídl, tak jsem vyskočil z postele a mazal k notebooku hned dokoupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) chcete rict, ze mam prestat skudlit poslednich 9 dolaru, ktere si na te burze schovavam na to, az to bude opravdu dole a do neceho to vrazit? nebo jeste pockat? edit. a ne a ne. zarekl jsem se, ze az bude btc za 10k... Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Pockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) Nakupovat. To jen at mas pestrejsi vyber Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 4 hodinami, hinkle napsal: Začátek konce nebo konec začátku? A nebo jen dočasné zaškobrtnutí… Pockej si na weekly close. Muze to byt Wall Street manipulace. Vsecko dumply uprostred dne a neni k tomu uplne zrejmy duvod (krome balacovani porsfolina smerem k risk off assets). Pokud na konci tydne zakoncime pod 40k, tak to muze byt potencialni problem (klidne zpatky na 30k). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 De to nak celý do prdele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Nakupovat. To jen at mas pestrejsi vyber ja nakupoval celej leden, uz neni za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Buy the dip? Mimochodem ted jsem koupil ticket do loterie - https://metapetscoin.com/. Mluvi se o dalsim Shiba Inu, tak jsem si rekl, ze to nemuzu minout. Neni nahodou uz nekdo na lodi se mnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 (upraveno) Ja nakoupil trochu $looks, je to k https://looksrare.org/ Open Sea musi neco nahradit a tohle ma super staking + rozdelujes provize mezi token holdery. Upraveno 21. ledna 2022 uživatelem matejcaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Tenhle trash se kupuje kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 1 minutou, hinkle napsal: Tenhle trash se kupuje kde? Pokud jsi vloni obchodoval na OS, tak mas free drop. Jinak na uniswapu https://app.uniswap.org/#/swap?outputCurrency=0xf4d2888d29D722226FafA5d9B24F9164c092421E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Jeste koukam Huobi a pod. taky maj https://www.coingecko.com/en/coins/looksrare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se