Prochy68 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 @matejcaha mluvim presne o tom, o cem pise @minuso a to o casovem testu, pokud mezi nakupem a prodejem akcii uplynou 3 roky, neplati se dan z pripadneho zisku. Mluvim o CR a ceske burze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Jo uz vim. To plati u akcii. U krypta ne. Trochu jsem se v tom zamotal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Zlatý NFT's Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Čuba jede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Můžu mít pár dotazů na zkušenější gamblery? Minulej tejden jsem tak nějak čuchal, že se to blíží ke dnu, bohužel, než jsem vyndal prachy ze slamníku, kterej nemám doma to nabralo opačnej kurs, nicméně nakoupil jsem. Registraci mám na binance, počítal jsem s poplatkem 0.1%, nicméně při pokusu o převod do trezoru to na mě vyplivlo 0.0005 BTC, což je v mým případě desetinásobek, když vezmu, že jsem ještě kvůli rychlosti platil kartou za 1.8%, tak teď už zase nechvátám a zdá se mi to jako zbytečně vyhozený pětikilo. Co se týče výběru pryč, je údajně dobrej revolut, nicméně nechci to prodávat, mám to nechat na binance, když nejde o moc, nebo pro jistotu obětovat to pětikilo a přesunout to? Samozřejmě jsem si trochu doplnil vzdělání a zjistil, že jsou směnárny, který mají lidšťejší poplatky, máte s nějakou dobrou zkušenost? Teď jsem dával něco jednorázově, ale chtěl jsem ukládat pravidelně třeba 1000 měsíčně dlouhodobě a to bych vlastně akorát krmil binance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Ja to mam na Binance a nikam to nepresunuju a nejak se o to nebojim. Ale mozna si treba nabiju hubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addpar Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Za mě burzy jako Binance, Crypto.com, Coinbase fungují spolehlivě už několik let, ale pořád je to jenom virtuální peněženka, do které když se někdo nabourá (což nemusí nutně znamenat, že máte slabý heslo nebo vám ukradnou telefon), tak máte po ptákách a není to nárokovatelné. Proto zkušenější gambleři (Petr Mára a spol) vždy ty větší zůstatky převadí na fyzický peněženky (např: https://www.alza.cz/trezor-white-d4684680.htm#recenze )a ty odnesou do sejfu...za mě je to o tom, jak je kdo línej a kolik v tom má peněz, je to na vlastní nebezpečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Tak ja si s tim hlavne hraju kazdej den, tak nebudu porad nekam neco presouvat. Linej jsem a zatim to risknu, az tam budu mit 10 mega, mozna zmenim nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Tak nějak... mám to na Binance.. až tam budu mít deset mega, tak to vyberu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Tak já tam mám cca pětník a pár těch bnb na poplatky, jsem samozřejmě idiot, oni to nějak netají, jen jsem počítal s 0.1% a je to jedno celý za ten převod do trezoru... Je fakt, že těch 1.8% za vklad bylo víc, ale člověk se pořád učí. Že bych tam měl 10mega nepočítám, ale ještě tam asi něco přihodím a pošlu to do trezoru najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Dokázal by mi někdo prosím vysvětlit proč pokud jde dolu krypto (BTC, ETH), jde dolů všechno vč. projektů pro které je vydání svý měny spíše jednodušší forma IPO? Moje dávnější úvaha byla že lidi co drží ty měny to mají crossnutý s těma malýma projektama a jakmile se jim zavře pozice tak se jim zavře všechno, což je ale nejspíš úplná kravina. Nebo je to jen "krypto je krypto" a prodává se jako sloník (Warren Buffettova analogie s koněm co se chvíli chová dobře a chvíli špatně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 @(Miloš) co to je 1,8%, to mas nazpatek za hodinu ne? @zceyee je to jakykoli jiny trh, bud se cervena nebo zelena (az na male vyjimky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 No já to zatím nechal bejt, zatím se držím strategie nebo s tím fakt hejbeš xkrát denně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Investujete nekdo na paku? Nebo si rikam, ze pri te brutalni volatilite krypta by stalo za to dat do kupy treba 200k a sypat to tam a zpatky. Podle me za par tejdnu bude clovek v klidu s dvoukilem na ucte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 (upraveno) No a nebo za pár minut s nulou Takže moje odpověď je asi jasná, ne Upraveno 8. února 2022 uživatelem (Miloš) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 No já to zatím nechal bejt, zatím se držím strategie nebo s tím fakt hejbeš xkrát denně? Kdyz to lita tak jo, kdyz to jde do strany tak neni duvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Investujete nekdo na paku? Nebo si rikam, ze pri te brutalni volatilite krypta by stalo za to dat do kupy treba 200k a sypat to tam a zpatky. Podle me za par tejdnu bude clovek v klidu s dvoukilem na ucteNa paku ani na akciich, natoz na cryptu. A s tim dvoukilem? Vzdyt to muzes zkusit s litrem a uvidis, jak to nefunguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Tuhle sem to s dvoukilem zkoušel a nemám ho ani v krypto, ani na účtě. Ale sem v klidu, to zas jako jó. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Mi to prave zatim funguje, ale jak bych tam narval majland, tak ty vase kryptotulipany spadnou na realnou podkladovou hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 No a vo tom to je, 3x to vyjde a prestanes potom?Staci kdyz kape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se