Přejít na obsah

Bitcoin

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Můžu mít pár dotazů na zkušenější gamblery? Minulej tejden jsem tak nějak čuchal, že se to blíží ke dnu, bohužel, než jsem vyndal prachy ze slamníku, kterej nemám doma to nabralo opačnej kurs, nicméně nakoupil jsem. Registraci mám na binance, počítal jsem s poplatkem 0.1%, nicméně při pokusu o převod do trezoru to na mě vyplivlo 0.0005 BTC, což je v mým případě desetinásobek, když vezmu, že jsem ještě kvůli rychlosti platil kartou za 1.8%, tak teď už zase nechvátám a zdá se mi to jako zbytečně vyhozený pětikilo. Co se týče výběru pryč, je údajně dobrej revolut, nicméně nechci to prodávat, mám to nechat na binance, když nejde o moc, nebo pro jistotu obětovat to pětikilo a přesunout to? 

Samozřejmě jsem si trochu doplnil vzdělání a zjistil, že jsou směnárny, který mají lidšťejší poplatky, máte s nějakou dobrou zkušenost? Teď jsem dával něco jednorázově, ale chtěl jsem ukládat pravidelně třeba 1000 měsíčně dlouhodobě a to bych vlastně akorát krmil binance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mě burzy jako Binance, Crypto.com, Coinbase fungují spolehlivě už několik let, ale pořád je to jenom virtuální peněženka, do které když se někdo nabourá (což nemusí nutně znamenat, že máte slabý heslo nebo vám ukradnou telefon), tak máte po ptákách a není to nárokovatelné. Proto zkušenější gambleři (Petr Mára a spol) vždy ty větší zůstatky převadí na fyzický peněženky (např: https://www.alza.cz/trezor-white-d4684680.htm#recenze )a ty odnesou do sejfu...za mě je to o tom, jak je kdo línej a kolik v tom má peněz, je to na vlastní nebezpečí.

Odkaz ke komentáři

Tak já tam mám cca pětník 😀 a pár těch bnb na poplatky, jsem samozřejmě idiot, oni to nějak netají, jen jsem počítal s 0.1% a je to jedno celý za ten převod do trezoru... Je fakt, že těch 1.8% za vklad bylo víc, ale člověk se pořád učí. Že bych tam měl 10mega nepočítám, ale ještě tam asi něco přihodím a pošlu to do trezoru najednou. 

Odkaz ke komentáři

Dokázal by mi někdo prosím vysvětlit proč pokud jde dolu krypto (BTC, ETH), jde dolů všechno vč. projektů pro které je vydání svý měny spíše jednodušší forma IPO? Moje dávnější úvaha byla že lidi co drží ty měny to mají crossnutý s těma malýma projektama a jakmile se jim zavře pozice tak se jim zavře všechno, což je ale nejspíš úplná kravina. Nebo je to jen "krypto je krypto" a prodává se jako sloník (Warren Buffettova analogie s koněm co se chvíli chová dobře a chvíli špatně).

Odkaz ke komentáři

Investujete nekdo na paku?

Nebo si rikam, ze pri te brutalni volatilite krypta by stalo za to dat do kupy treba 200k a sypat to tam a zpatky. Podle me za par tejdnu bude clovek v klidu s dvoukilem na ucte
Na paku ani na akciich, natoz na cryptu.
A s tim dvoukilem? Vzdyt to muzes zkusit s litrem a uvidis, jak to nefunguje
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...