montemar Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 .. nemyslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Tak tomu se říká masakr ! Byl jsem u toho, když tohle vznikalo a Bitcoin byl za centy. Pak cena stoupla na 1 euro za Bitcoin a všichni se křižovali, že je to už strop. Říkal jsem si, je to hloupost a škoda tisícovky za cca 100 BitcoinůTeď už věřím tomu, že to příští rok stoupne na 100.000 dolarů za Bitcoin !!Teď by se těch 100 hodilo ((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 7. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Burzy nestihaj vyrizovat pozadavky... kazdopadne do nedele to poroste ( imho) a pak korekce... Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem markwagner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Hm. Jak se znám tak když to dnes koupím tak zitra to bude za 1000. Tak to udělej, bude prča :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 .. nemyslimNic pro mě. Raději vymyslím nějakou virtuální kravinu co lidi budou kupovat, když lidi kupujou virtuální kočku nebo peníze tak co třeba virtuální vodu nebo vzduch? To by šlo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 jako ted to par hodin/dni urcite poroste.. pak asi tipuju nejakej prusvih prijde, ale tech 100k mi neprijde vubec nemoznejch.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Nic pro mě. Raději vymyslím nějakou virtuální kravinu co lidi budou kupovat, když lidi kupujou virtuální kočku nebo peníze tak co třeba virtuální vodu nebo vzduch? To by šlo ne? Vzduch v plechovce už prodávají na Slovensku - Tatranský vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 V Makru u ryb jsem viděl plastové pytlíky s mořskou vodou. A ne zrovna za pár korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 7. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ja jsem holder- do nedele 25-30 tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Já to vidím do Vánoc 30tisUž je to letadlo jako prase. Je v tom už spousta lidí a burzy opět nestíhají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 to by bylo něco pro Trautenberka....., ani by nemusel chodit tunelovat Krakonoše. http://www.downyoutubeonline.com/video/7kdmg_z7OVw*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 15.797Tady už jde veškerá legrace stranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 7. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 15.797Tady už jde veškerá legrace stranou kde zijes mrkni GDAX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Nezbyva nez pogratulovat tem co do toho sli drive... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) Už to letí dolů aktuálně 15.300 :-) Nebo to jenom škytlo? :-) Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Půjde zas hore, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 S tím Bitcoinem je skvělý adrenalin. Když do toho ještě spadnou servery Coinbase, to je pak něco Ještě do teď nerozdýchaly ten obrovský skok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 za rok v tuhle dobu bude btc na 100K. tomu veřím. popravdě veřím že to bude víc ale držím se při zemi. snad tehle post za rok někdo vytáhne a uvidíme.a přihřeju si ještě moji oblíbenou polívčičku a iota za rok 3k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidetone Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Uz nabijim na pondeli.. Snazim se uz pul dne prodat zbytek xrp na krakenu a vzhledem k objemu btc transakci se mi to nedari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 na stovku to vyleze.. ale az to pak sleti, kdo nestihne prodat, bude plakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se