Prochy68 Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 před 37 minutami, AweOne napsal: prečo si sa zbavoval ČEZu? Ja keby nemám novú pokladničku, tak ešte dokupujem Cekal jsem pokles a myslim ze prostor k nakupu za lepsi ceny nez jsem prodal jeste bude. Ted to asi pujde do strany, uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Tak ke strojum a nakupovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Tak kdo dokupuje? Osobně u BTC vidím ještě reálných 54k, ale jinak by už by mohla pomalu začít Santa rally Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Ja prubezne stale dokupuju, dneska celej den v lese, ted jsem se vratil a 8 prikazu realizovano Prikazy na BTC mam az do 49 000, pak budu muset poslat $ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Dal jsem co jsem nachystano na TicTacy. Ocekavam za par dni nakup Omeg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Nějak nám to padá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 ještě tomu (nákup) dej čas….winter is coming… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Počkám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Panové, kde kupujete ty začínající krypta? Na revolut,coinmate či anycoin jdou až za dlouho když jsou už za draho..dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Jake treba myslis, muzu se podivat na Binance jestli tam jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 no myslím, takové ty co se uvedou na trh a člověk by je koupil i když nezná...třeba teĎ na anycoin je SIACOIN, ale ten je už dlouho vydaný, byl za nic a teď už kupuju rozjetou mašinu za dost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendyG Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 (upraveno) Upný noname coiny stejně v nějakým menším objemu nekoupíš. Ale já si nedávno třeba zakládal FTX kvůli Aurory coinu, jinak většina projektů je na Binance, včetně SC Upraveno 26. listopadu 2021 uživatelem rendyG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Ja si vystacim s tema proflaklejma, i kdyz taky uz mam asi 20 druhu nejradsi ma takovyhle rychly akce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Nějak nám to vše padá...co koupit? nerýsuje se nějak shitcoin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 CRO je sice ted za 15,8 ale vzhledem k podobnosti s BNB poleze v budoucnu hore. S jejich kartou ho jeste dostsnu v cashbacku. Tady je kod kdyby mel nekdo zajem. Potencial to ma.https://crypto.com/app/gqyfntmwd9Odesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 34 minutami, tenge napsal: Nějak nám to vše padá...co koupit? nerýsuje se nějak shitcoin? kupuju vsechno co mam co padne o vic nez 10% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpolp32 Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 Ahoj všem, Myslím, že crypto.com a jejich coin je aktuálně zajímavý. Masivní marketing, nabídka cashbacku a dalších přidaných služeb láká masy, včetně mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 zatím jsem dokoupil BTC, ETH, LTC, matic, cardano, a shibu Hoďte nějakej tip ať je na lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 před 1 minutou, Anton_ napsal: zatím jsem dokoupil BTC, ETH, LTC, matic, cardano, a shibu Hoďte nějakej tip ať je na lambo solana, polka, algo, enjin, xrp, mana, atakdale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 26. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2021 To posledni bude hit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se