Prochy68 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Me uz to nejak nebavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 @Prochy68- Copak? Už tě nebaví bejt bohatej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 tak nejak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Konečně to leze.... už mě to prázdné místo v garáži sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Jo tak pospěš dokud ještě jsou. Já veškerej roční výdělek z krypta flák do lamba a jako spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Konečně to leze.... už mě to prázdné místo v garáži sere Muzu ti pujcit kolobezku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 před 10 hodinami, Prochy68 napsal: Muzu ti pujcit kolobezku A i tu garáž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Tak konecne to padaaaa, jedeeem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 kurva to je ako na horskej dráhe poslednú dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Prave ze moc ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 no fuuuj tajbl..... dnes asi mlátí hlavou o futra Joooo když si představím jak nás s kamarádem do toho nějaký kluk před 10lety tlačil jak to bude platidlo budoucnosti a my jsme si klepali na čelo ...... njn a teď to kupujem za raketu po drobkach jakou mate průměrnou nákupní ??? za BTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) Ja to radsi nepocitam , ale nejniz jsem bral tusim neco pod 30 Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil_Obecny Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 aha si nezapisujes veškeré nákupy ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 17 minutami, Emil_Obecny napsal: aha si nezapisujes veškeré nákupy ?? ted uz nejak jo, ale ze zacatku nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 V posledni dil byl na oblibene tema dane. Libil se mi konec kde jsou tipy jak neplatit dane treba se to nekomu bude hodit. Urcite stoji za poslech. Odesláno z mého SM-T720 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 V 29. 12. 2021 v 12:20, Emil_Obecny napsal: jakou mate průměrnou nákupní ??? za BTC Průměrná u mne je 3700 za BTC. Z toho plyne, že jsem už hodně dlouho nic nepřikoupil. Měl jsem tendence to stále sledovat, ale od 30 tisíc za BTC už to nesleduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 No jo, kdo naskocil brzo, ten se veze To my pomalejsi ted musime drit abychom byli aspon na nule Resis aspon castecne presun nekam jinam (crypto) nebo veris BTC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 https://www.patria.cz/zpravodajstvi/4877723/bitcoin-kralem-za-posledni-rok-ho-porazila-tesla---a-dalsich-124-americkych-firem.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 před 13 hodinami, Prochy68 napsal: No jo, kdo naskocil brzo, ten se veze To my pomalejsi ted musime drit abychom byli aspon na nule Resis aspon castecne presun nekam jinam (crypto) nebo veris BTC? Věřím BTC a nechávám to ležet. Přijmul jsem představu toho, co řekl kdysi Petr Mára, že si máme představit BTC jako malý políčko za Prahou a to taky nebudeš po malých částech prodávat. A buď z toho bude balík a nebo z toho nebude skoro nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se