Prochy68 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 7 minutami, Gustaf napsal: De to nak celý do prdele Musis nakupovat at to nepada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Seru na to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drda Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Tvl. furt dolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cira Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Asi proto ......https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-byznys-meny-kryptomeny-bitcoin-pada-potapi-ho-americky-fed-i-60-nejmocnejsi-zena-sveta-186390#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=vUPhqI0fJyh-202201211752&dop_id=186390&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.czOdesláno z mého Mi 9 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 To bude krásnej rok. Nejdřív lego za 40k v hodnotě 1m, za tři roky tak 3m. Teď nákup BTC za 10k. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Mne to je jedno, cash je, co jsem letos dal na burze, to jsem schopnej tam nasypat jak to bude postupne padat. Jednou se to zastavit musi. Amen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Jakmile nakoupil Hamáček, tak to byla tutovka. Ten na co sáhne, to se na dlouho posere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 před 19 minutami, Prochy68 napsal: Mne to je jedno, cash je, co jsem letos dal na burze, to jsem schopnej tam nasypat jak to bude postupne padat. Jednou se to zastavit musi. Amen. Cože jsi nasypal z burzy? Jsem se chtěl něco naučit a zase prd…. P.S. víte kulový co je dip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 Podle stareho porekadla, cim blbejsi sedlak, tim vetsi brambory, nemuzu prodelat To je sama cizina, v Cechach jsem jeli opacnym smerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2022 hmmmmm tak jaktože nevydělávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Uz by to mohlo jit zas nahoru, zacinam byt trochu nervozni ze mi nezbyde ani na zvykacky natoz na lambo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 konečně pořádnej dip. Pomalu začnu připravovat šraftofli na další nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Ja dneska uz nakoupeno, pristi zastavka 30k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Taky to tam sypu, i kdyz bilance za posledni mesic je mirne receno desiva... Ale kdo se boji, sere v sini! Dycky muzu prodat zeny autak (je psanej na me). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Kluci nahoru to pujde jen, kdyz tam zase za ty biliony korun nekdo nakoupi. To urcite neudelaji investori s binance appku v mobilu co tam “sypou kdyz to pada” ja bych rekl, ze to muze byt na nakou dobu game over, proste nerizikove investice zacaly mit slusny vynos a velci se stahuji tam…ale uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Třeba to Elon nějak okomentuje… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 spíš jak další jízdu okomentuje fed příští týden @xcmaniax má pravdu…..ale @ufftaky. Tak si vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) Chce to koule… a volne penize. S ohledem na ten Fed a negativni sentiment to pujde jeste dolu. Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Kluci nahoru to pujde jen, kdyz tam zase za ty biliony korun nekdo nakoupi. To urcite neudelaji investori s binance appku v mobilu co tam “sypou kdyz to pada” ja bych rekl, ze to muze byt na nakou dobu game over, proste nerizikove investice zacaly mit slusny vynos a velci se stahuji tam…ale uvidimeHele a kdyz nemam tu apku v mobilu, ale na tabletu, pomuze to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 (upraveno) Genesis 37-50. Oblíbil jsem si jistou část.. Bůh dal Josefovi poznat, co ten sen znamená. “V zemi nastane sedm let, ve kterých bude hojná úroda, a po nich přijde sedm let hladových,” řekl Josef faraónovi. “Jsi-li moudrý, necháš uskladnit v sýpkách část úrody během let, kdy bude dobrá úroda, aby tvůj lid nehladověl, až přijdou léta neúrody.” Upraveno 22. ledna 2022 uživatelem hinkle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se