Přejít na obsah

Bitcoin

Doporučené příspěvky

V 19. 5. 2021 v 17:53, PavelSch napsal:
"Údržba"  já myslím, kdo trefil těch 36-39 tak může být spokojenej. Očekávám, že se to teď spíš uklidní a se bude stabilizovat 43-45k
Ja mohl chytit 32 kdyby jim to kurva bezelo, klikal jsem jak zbesilej a ho....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dneska naskakoval/vyskakoval v Litecoin. Jenom v malejch. Celej den. A výsledek cca 25% minus. 
Proč to ale říkám. Mám silný pocit, že mám dar nebo nejakej talent či co. Pokaždé když jsem koupil, tak to začlo klesat. Asi nějaký znamení 🤔

Odkaz ke komentáři

V 19. 5. 2021 v 17:59, PavelSch napsal:

Teď je 39 a i to si myslím, že je pořád dobrý na vstup. Takže kdo kupoval pod 40 si myslím může bejt spokojenej. Samozřejmě kdo za 30, tak toho čeká Lambo nebo dvě :D 

Rozšířit  

Uz jsem se zminoval, ze v Tom litam od zacatku a tak mě to už nechává klidnym:) 

drzim 60% původní sumy a ted to klidne muže kleknout jako tulipany:)

Odkaz ke komentáři

V 19. 5. 2021 v 19:47, Ajaj napsal:

Ja dneska naskakoval/vyskakoval v Litecoin. Jenom v malejch. Celej den. A výsledek cca 25% minus. 
Proč to ale říkám. Mám silný pocit, že mám dar nebo nejakej talent či co. Pokaždé když jsem koupil, tak to začlo klesat. Asi nějaký znamení 🤔

Rozšířit  

Tak to ses teda nadrel, to mam a nemusel jsem ani kliknout 🤣

Odkaz ke komentáři

Proč ne? Já jsem na zkoušku poslal 50€ do ETH a vybral jsem 100€ a koupil jsem si boty :D prostě to beru jako další část portfolia. Pokud bych měl VOLNÝCH 50 mio, klidně bych tam mega poslal. Já nainvestováno 150k a z toho 15 tisíc v kryptu. I to je možná moc, protože to mam fakt jen jako hru.

Odkaz ke komentáři

Ja si rekl, ze max nizsi statisite celkem (neco uz mam "zainvestovano"), ale protoze to zase vylezlo, tak ted zatim asi prikupovat nebudu. A mam to jako gamble jak pise Ajaj, ale rozhodne se chci napakovat 🤣

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...