Prochy68 Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 asi nervozita pred raketovym rustem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 (upraveno) před 50 minutami, Micey napsal: Kamarád mi přísaha že to v září pude nahoru, tak to nezkoumám a těšim se, že na Vánoce budu milionář, hehe..:) a ktere zari to bude, rikal taky? Upraveno 20. července 2021 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 minulé ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 před 19 hodinami, Rodeo65 napsal: Ja jsem tady, pořád dokupuji a dokupuju i Matic. Pořád tomu věřím a vidím v tom obrovský potenciál. Sent from my iPhone using Tapatalk Dokupovat ted je porad velmi riskantni, i kdyz je trh vyklesany... Zatim nevidim zadny indikator, ktery by znacil obrat kurzu..Nehlede na pokracujici leto, rostouci dolarovy index, obecne odliv od rizikovych aktiv a konecne i rostouci inflaci, ktera, jak to vypada, BTC naopak neprospiva.. Momentalni pomala sypka pod 30k nebyla nijak vykoupena, reakce mizerna, tedy dno to temer jiste nebylo. Spise muzeme ocekavat nove low. I ti nejvetsi amateri jako Trader2.0 uz mluvi o bearmarketu Tak pozor, no.. Prubezne do trhu vstupuju v dipech, ale nasledne longy uzaviram a spise drzim mensi shorty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Nakoupeno/prodano, 10% v kapse, takhle to mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 Před hodinou, Prochy68 napsal: Nakoupeno/prodano, 10% v kapse, takhle to mam rad Mas koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 no to ani ne, spis potrebuju umazavat ztraty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Hahaha, správně pojmenovaná realita. Kolik % nebo $ musíš ještě vytradovat, abys byl zpátky na hodnotách z 1 července? mně chybí už jen 800€ abych se dostal zpět na čestnou nulu a to jsem v posledních dnech dokupoval, ó jé…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 No ja bych se spis potreboval dostat na hodnoty nekdy z brezna, dubna kdyz jsem byl v plusu. Ted mam diru tak 3000$, ale zadnej stres, lehce nabyl, lehce pozbyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 prěsne tak! Prachy jenom kazí charakter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Ja pořád nakupuju a porad neprodávám. První nákup 2016/2017 a od té doby v plusu.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 Tak to je jina, my vopozdeny nakupujeme na vrcholu, to je teprve challenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 přesně tak. Nakoupit za tašku hrušek a bejt v plusu umí každej. Ale vytrejdovat se z 10.000 na nulu to už chce fištróna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 A jedeeem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Zajimavej víkend. Sice nevím proč ale jsem zpátky na nule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Ja jeste ne, ale uz se to blizi . A pocet nakupnich a prodejnich prikazu uz mam 50/50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Zajimavej víkend. Sice nevím proč ale jsem zpátky na nule Pižmoň oznámil, že Tesla bude zase přijímat Bitcoiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 tak uvidime, kam az to vyleze az se vzbudej v juesej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Pižmoňovi už nevěřím, že s tím může tak hýbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 jenom za celý minuly týden 30% up (LTC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se