Prochy68 Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Já posílám hlavně tam Ten rozdíl 0,7,-kč v kurzu je jen bonus. Hlavní je ta rychlost. Pamatuju si někdy květen/červen jak to padalo a já chtěl nakoupit, ale ty prachy né a né přijít a já si rval vlasy, jak ten kurz stoupal. Ja posilam zatim jen tam, mam pro tyhle pripady rezervu ve stablecoinech a pripadne jedu pres kartu kde je poplatek 2%, ale jednorazove to unesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 16. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Jo!Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 V 13. 5. 2017 v 14:32, Radek124 napsal: A o tulipománii už jste četli, páni investoři? Sice skoro 400 let stará "investiční bublina", ale nic trefnějšího mě v porovnání s Bitcoinem (a občas i hodinkama) nenapadá. Ale dodavatelé hardwaru a energií Vás jistě rádi podpoří, až to zase praskne... Dneska jsem si na tebe Radku vzpomněl, když jsem tenhle článek uviděl Jinak 65K a stále stoupá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 66K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Článek si může říkat co chce, ale každý rostoucí trh má společné, že kdo do něj vstupuje věří, že to (tady si doplňte cokoliv) prodá někomu za více. U tulipánů bylo průhlednější, že to je pikovina a proto to také dřív krachlo. Kolik z lidí, co kupují bitcoin ví vůbec, co to je? Dále je možné rozdělit cenu bitcoinu na cenu té technologie a cenu spekulativní. Hádejte, čeho je víc? Stejně jako stará zlatá mince má cenu zlata a cenu historickou. Ač nejsem příznivcem BTC, tak je to zajímavé sledovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Kupujete Shiba....sem teď nabral za 40$ poletí nahoru. Za rok bude lambo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Kupujete Shiba....sem teď nabral za 40$ poletí nahoru. Za rok bude lamboZa rok si za to koupis krabicku sirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Ty vole Gusto, ty seš chytrej kluk. Ale se 40 doláčema cílit na Lambo? A já myslel, že to sem já, kdo nemám koule…. Vyber penzijko a vraž to tam celý. Když to půjde normálně, je Lambo. Když to poletí, tak máš vlastní daču na Maledivách. No a když ne, tak můžeš fotku svýho portfolia švihnout na Reddit s ňákym pěkným komentem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 At drzim basu, dal jsem prikaz,ze az bude za 0,000025 tak za 50$ vezmuBudou toho rovny dve mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 17 minutami, Prochy68 napsal: Za rok si za to koupis krabicku sirek Vole, za 40$ toho mám teď milion.... až bude za rok za 2$ bude to cajk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Vole, za 40$ toho mám teď milion.... až bude za rok za 2$ bude to cajk....Ses v kontaktu s Muskem jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 4 minutami, Prochy68 napsal: Ses v kontaktu s Muskem jo? Jasně... právě že musk do toho dělá...ono to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Ty vole Gusto, ty seš chytrej kluk. Ale se 40 doláčema cílit na Lambo? A já myslel, že to sem já, kdo nemám koule…. Vyber penzijko a vraž to tam celý. Když to půjde normálně, je Lambo. Když to poletí, tak máš vlastní daču na Maledivách. No a když ne, tak můžeš fotku svýho portfolia švihnout na Reddit s ňákym pěkným komentemNalejt do toho micudu a vydelat na lambo umi kazdej druhej, ale se 40$, to uz musi bejt sakra machr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 1 minutou, Prochy68 napsal: Nalejt do toho micudu a vydelat na lambo umi kazdej druhej, ale se 40$, to uz musi bejt sakra machr Ty voe, tak počítej...ti říkám, že za ty prachy toho mám milion.... když to vystoupí i na blbej dolar, máš 20 mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Ty voe, tak počítej...ti říkám, že za ty prachy toho mám milion.... když to vystoupí i na blbej dolar, máš 20 mega...Vzdyt ju, az bude za 0,000025 vezmu za pade, pak 0,000015 zase a ve finale jeste za 0,00005. Vic do toho nedam . Jsem ted dost v cashi a cekam kam se to pohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Vzdyt ju, az bude za 0,000025 vezmu za pade, pak 0,000015 zase a ve finale jeste za 0,00005. Vic do toho nedam . Jsem ted dost v cashi a cekam kam se to pohne. No jasné voe... není na co čekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Gusto, pada ti hvezda, neco si prej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 před 9 minutami, Prochy68 napsal: Gusto, pada ti hvezda, neco si prej Dockej času.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Ted ale na vaznou (odbornou) notu - nazor, proc nejede cad? Neni to tak davno, co jsem cetl spekulace, jak budou zatapet eth Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Shiba jede Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se